i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:27, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Milyen stílusú zenét hallgatsz?
Breakbeat 38%  38%  [ 51 ]
2Step / Garage 2%  2%  [ 2 ]
Nu jazz 5%  5%  [ 7 ]
Prog.House / Tech House / Deep House 5%  5%  [ 6 ]
Minimal / Techno 2%  2%  [ 2 ]
Abstract Electro (jobb elnevezés híján) 8%  8%  [ 11 ]
Goa / Psychedelic Trance 5%  5%  [ 7 ]
Trip Hop / Downtempo 6%  6%  [ 8 ]
Hip Hop 14%  14%  [ 18 ]
Egyéb 16%  16%  [ 21 ]
Total votes : 133
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01:38, 13-09-2003 

Patex :)

Kb 16 évesen voltam ott először, tél volt, rohadt hideg, volt néhány lyuk a falon (asszem ablak, de ezt a szót arra az izére nem lehet használni), minden lyukon egy-egy műanyag fólia, a földön építési törmelék és akkora kráterek, hogy simán elvesztem bármelyikben.

De akkor még nagyon tudtam élvezni az ilyet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:46, 13-09-2003 
impulsecreator.hu

vaninna wrote:
De akkor még nagyon tudtam élvezni az ilyet.

tegye fel a kezet az az 50 ember, aki bassface sashara elvezett anno patexen a legkisebb teremben :smileslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:03, 13-09-2003 

A partybelépő tanulsága szerint valahol a környéken voltam, remélem fénykép nincs :)

http://www.index.hu/mp3/program/patex0724/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:09, 13-09-2003 
impulsecreator.hu

vaninna wrote:
A partybelépő tanulsága szerint valahol a környéken voltam, remélem fénykép nincs :)

aah zsenialis line-up , most hogy igy olvasom.. asszem akkor mutatkozott be az udvaron hell'oh eloszor mint techno dj.. valamint volt bandzsi dzsamping is.. es la king remlik meg.. meg az hogy toi toi...

nade eleg is lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:16, 13-09-2003 
bladerunnaz

jungleb wrote:
vaninna wrote:

aah zsenialis line-up , most hogy igy olvasom.. asszem akkor mutatkozott be az udvaron hell'oh eloszor mint techno dj.. valamint volt bandzsi dzsamping is.. es la king remlik meg.. meg az hogy toi toi...

ezen en is voltam, hehe

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 13-09-2003 
pokemon

en meg egy szilvesztert is bevallaltam patexba :oops:
de olyan hideg volt, hogy vegig egy palack mellett ultem dzsekiben
h egyaltalan tuleljem az ejszakat..

amugy meg nagy oltas lett a helybol es a vege fele annyi kaffer volt,h megsem lehetett oket szamolni. egyszer pont arra jartam mikor vagy 6 kaffer allt egymassal szemben es egyik akkora kest rantott, hogy nem hittem el na ilynek utan en kezdtem hanyagolni a helyet.

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 13-09-2003 
ujonc

Én egyszer sem voltam a PATEXben, kecskemétiként nem is nagyon hallottam róla akkoriban... De még ha nem is volt a legjobb, nektek legalább már akkoriban volt egy ilyen hely, nálunk meg még a mai napig nincs egy olyan hely ahol rendszeresen szerveznek partikat...

najó ezt a ti és mi dolgot nem komolyan írtam ám... :P :P

Písz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:52, 13-09-2003 
son of nitrous

just.one.fix wrote:
jungleb wrote:
vaninna wrote:

ezen en is voltam, hehe

annyi gyúróst azóta összesen nem láttam,mint amennyi ott volt.

de úgy emlékszem leszartuk :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 13-09-2003 
bladerunnaz

spyder wrote:
just.one.fix wrote:
jungleb wrote:
vaninna wrote:

ezen en is voltam, hehe

annyi gyúróst azóta összesen nem láttam,mint amennyi ott volt.

de úgy emlékszem leszartuk :D :D

huh en utana voltam a stormoson is a patex2ben, na az volt a real horror.
eleve odaertunk, mento visz el vkit akit megszurkaltak.
utana meghot meg vki a klotyoban is...

nem volt szellozes, 100 fok, halal
zsebemben atazott a szemelyim, eleg utos dzsungelfiling volt

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 13-09-2003 
ujonc

Ja hogy ez ennyire durva volt ?! :?: :P :P :P Sulyos ez "dszungel-feeling" :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 13-09-2003 
souljah

Húúú!!

Ilyet! Én majdnem elmentem Stomra... Sokáig gondolkoztam rajta. Aztán inkább első Nowsound lett belőle. Ott nem hallt meg senki, és reggel kaptunk teát is és sütikét is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:09, 13-09-2003 
bladerunnaz

teknikolor wrote:
Húúú!!

Ilyet! Én majdnem elmentem Stomra... Sokáig gondolkoztam rajta. Aztán inkább első Nowsound lett belőle. Ott nem hallt meg senki, és reggel kaptunk teát is és sütikét is :D

azon is voltam :twisted:

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 13-09-2003 
metalhead

http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=131609&DocID=116318#116318 :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 13-09-2003 
Torespont Radio

"Drum & bass: A jungle egyik alfaja. Szvinges, bossa novás dzsesszdobszólókból „mintavett”, majd 160-180 BMP-re gyorsított tört ütemek, illetve leegyszerűsített, reggae basszusmenet jellemzi. Néhány előadók: LTJ Bukem, Goldie, Jamie Myerson."

:lol:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:51, 13-09-2003 
metalhead

nah akkor ezek szerint elolvastátok és sokan buliztunk már akkor is egy helyen!!
vicces :lol:

patex jó volt a mga nemében............
kellett egy ilyen is volt egy meg foghatatlan hangulata!

na piszz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 14-09-2003 
droid

1994 >> M-beat & General Levy - Incredible. na ez ütött! szanaszét hallgattam, de fogalmam sem volt, hogy ez jungle, nem igazán foglalkoztam vele, h mi ez. általában hiphop-ot hallgattam, meg Prodigyt sokat.
1997 : Roni Size - Brown Paper Bag > akkoriban ez egy teljesen új hangzást jelentett, ezt is sokat hallgattam, de még mindig nem tudtam h ez dnb. Tilost nem tudtam fogni, az osztálytársaim nem igazán hallgattak ilyesmit, kivéve 1 haveromat, aki 2000 áprilisban elhívott a Vigadóba egy Usual Suspects bulira...és ott, akkor esett le, hogy ez az a sound, amit már nagyon régóta keresek, csak nem tudtam h keresem! attól a naptól kezdve nem volt többé megállás, sem a partizásban, sem a zenék beszerzésében. azóta csak húzom-húzom le a zenéket a netről. következett 2-3 év folyamatos partizás, és kizárólag törtbulik. akkoriban még úgy gondoltam, hogy ami tört, az már eleve "magasabb rendű", mint ami 4/4. (bár néha hallgattam otthon egy kis GU-t, Sashát meg Digweedet, de partira nem mentem volna el.) ezt a tévedésemet akkor láttam be, amikor tavaly augusztus 31-én hosszas rábeszélést követően hagytam magam elrángatni egy bizonyos nagyon-nagyon emlékezetes p-house bulira, és megragadott annak a zenének az a hihetetlen mélysége, hangulata, de főleg az, hogy milyen összetett ritmusokat tudnak kitalálni a 'vonalzós' producerek. de arra is rájöttem, hogy zeneileg nagyon ott vannak a p-house djk, és ez a zene tényleg megérdemli a progresszív jelzőt. amit Ali és Sharam akkor leműveltek a Home djpultjában, az örökre megmaradt bennem, és meg is van!!! (8 órás szett, 7 cd). azóta már 2szer is hallottam őket újra. na ők azok a djk, akiket reggel fél 10-kor (!) még visszatapsol a közönség! ilyen nem sok van. de olyan sem, hogy 4/4 bulin felraknak dnb-számot, goát, és rockot!
na ettől kezdve nem volt megállás a p-house bulikban (sem). jártunk breakbeatre, dnbre, és 4/4es bulikra. aztán meguntam a dnb-partikat (a zenét nem, csak az arcokat, a közönséget), és bár minden nap hallgatok dnb-t, és megvan minden új szám, partira már soha nem megyek (kivéve Andy C, őt mindig meghallgatom, ha ellátogat hozzánk).
de mostanában már amúgy is ritkábban partizok, mert elegem lett az óriás tömegrendezvényekből, a mega-ravekből. a kisebb partikat szeretem.
érdekes, hogy azok az arcok és djk, akik p-house bulikra járnak/vagy ott játszanak, általában sokkal nyitottabbak más stílusokra, mint a dnb-s arcok. az Adam Freelandes WB-s topicban is valaki jól beírta, hogy milyen már tuctuc-ot rakni egy breakbulin. hát és akkor mi van? egy átlagos p-house bulin 1/3 részben house, 1/3 részben breakbeat számok pörögnek, 1/3 részben pedig olyan zenék, amik mindkét kategóriába beleillenek. jó, reggeltájt azért 'kiegyenesedik' az a 4/4, de reggel tényleg az kell.
kicsit hosszú lett, bocs.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 14-09-2003 
pokemon

mondjuk a nyitottsagrol annyit, hogy azon a home.os bulin amikor felkerult 1 dnb lemez akkor az elet megallt es kifutyultek az egeszet..
en meg rock and roll hehe :jacko:

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 14-09-2003 
droid

"mondjuk a nyitottsagrol annyit, hogy azon a home.os bulin amikor felkerult 1 dnb lemez akkor az elet megallt es kifutyultek az egeszet..
"

a szám: deep dish - monsoon azt hiszem...amúgy meg akik kimentek erről a számról azok nagydarab macik voltak, kicsit egyszerű és konzervatív ízlésűek, na ők tényleg nem szeretik a dnb-t, ez köztudott.
egyébként azon a bulin nem volt breakbeat sem, végig masszív 4/4, de mégis bele volt építve a zenébe a tört ritmus, a 'háttérben', és olyan csavarodott ütemeket hoztak ki belőle, hogy nem hittem el! 'rafinált' zene.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 14-09-2003 
ujonc

A prog.house korszak nekem is megvolt, de már egyre unalmasabb volt az egész irányzat... A közönség pedig szerintem nem volt olyan "nyitott", legalábbis én úgy emlékszem másfél éve lee burridgetől nem túl szépen fogadták a breakbeatet (pedig tényleg csak egy kóstolónyi adag volt). Meg a prog.house partik nagyon vonzották a kafferokat, bár lehet csak én jártam szar helyekre...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:11, 15-09-2003 
ujonc

:smileslayer:

bassface akkor is jo volt. de az 50 mellett olyan emberek voltak, nem hittem a szememnek...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]