i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:12, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Milyen stílusú zenét hallgatsz?
Breakbeat 38%  38%  [ 51 ]
2Step / Garage 2%  2%  [ 2 ]
Nu jazz 5%  5%  [ 7 ]
Prog.House / Tech House / Deep House 5%  5%  [ 6 ]
Minimal / Techno 2%  2%  [ 2 ]
Abstract Electro (jobb elnevezés híján) 8%  8%  [ 11 ]
Goa / Psychedelic Trance 5%  5%  [ 7 ]
Trip Hop / Downtempo 6%  6%  [ 8 ]
Hip Hop 14%  14%  [ 18 ]
Egyéb 16%  16%  [ 21 ]
Total votes : 133
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:54, 15-09-2003 
metalhead

kasper wrote:
:smileslayer:

bassface akkor is jo volt. de az 50 mellett olyan emberek voltak, nem hittem a szememnek...

szintén :bettike: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 15-09-2003 
son of nitrous

just.one.fix wrote:
spyder wrote:
just.one.fix wrote:
jungleb wrote:
vaninna wrote:
A partybelépő tanulsága szerint valahol a környéken voltam, remélem fénykép nincs :)

http://www.index.hu/mp3/program/patex0724/

ezen en is voltam, hehe

annyi gyúróst azóta összesen nem láttam,mint amennyi ott volt.

de úgy emlékszem leszartuk :D :D

huh en utana voltam a stormoson is a patex2ben, na az volt a real horror.
eleve odaertunk, mento visz el vkit akit megszurkaltak.
utana meghot meg vki a klotyoban is...

nem volt szellozes, 100 fok, halal
zsebemben atazott a szemelyim, eleg utos dzsungelfiling volt

igen az a buli kibírhatatlan volt, amit meg előtte említesz, meg megtettek már páran(CEEMF), azon mi is jáccottunk, egy folyosóra kicsapattuk Jailhouse akkori hangcuccát, és a deepel karöltve zenéltünk reggel hatig rule volt.... negro andes, ozon meg én....

a szavazáshoz annyit, h nemszavazok, mert nemlehet többet beklikkelni, ígymeg semmi értelme, mert a 80GB zene arányosan oszlik meg, és ebből kb 9giga dnb .....

na mind1 idáig jutás:

92-93 bon jovi és guns N roses.... hát ez van 8) viszont valamelyik nap előkerült a paradise city és huhh.... az a gityószóló RULE ;-)

aztán 94ben letarolt a faith no more vicces volt 13évesen a pecsa szabadtéri színpadánál ugráli a koncerten FUN volt 8) emellé bejött a hip hop, de nemfeltétlenül az agytalag gangszta anyázós (na jó volt azis) hanem inkább instrument meg borulások.... és ekkortájt (95) került a kezembe egy MTV's amp nevű válogatás aatari teenage riot, meg photek, meg london electricity, de akkor még foggggalmam se volt h mijaza a zene (egy photek számot 3 évvel később hallottam Ozonnál, és vertema fejem a falbah ÚRISTEN ezt én már rég ismerem csak fingom nemvolt mijaz) na de időrend.....
szóval ezekután hardcore de nem a gabba, hanem a gitár zúzda atompogó (lásd: jailhouse the beginning... 97 körül járunk) aztán még ez év végén megvettem az ed rush torque című remekművét, és onnantól kb végem is volt......
azóta meg a hip hop csak jön csak jön csak jön és ÚRISTEN DEJÓ a Busdriver meg a sweatshop union is...

de minden zenei stílusban van jó.... e a naon fot'tos!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:24, 15-09-2003 
souljah

nemtom, emlitette e mar vki, de ha mar itt szoba kerult bassface sacha, akkor muszaj megkerdeznem, h kozuletek jart vki anno a park cafe-s bulikra? szamomra elegge meghatarozo elmeny maradt a mai napig...mekkora partik voltak ott!!! :loveslayer::bomb::smileslayer::yee::ras:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:10, 16-09-2003 
ujonc

MidLow wrote:
de minden zenei stílusban van jó.... e a naon fot'tos!!!!

Ott a pont! :P :P :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 27-05-2004 
metalhead

8) jo volt ez a topic, most leltem fel es most megirom en is memoarjaimat mindenki okulasara. :)

En azt hiszem egy scooter szamban hallottam eloszor az Amen My Brother loopjat mert 12 evesen Szolnokra siman az es a happy hardcore/gabba jutott el. Mennyit valtoztat a dolgon ha a fovarosban kezdesz el kozepsuliba jarni? Hm. Ha szerencsed van egy osztalyba kerulsz (helo Lolka :wink: ) az akkori acid rendezvenyeirol ismert Fortuna klub lelkes latogatojaval, kinek mindamellett lemezjatszoi es lemezei is vannak otthon. Sot. Ha meg varsz is egy kicsit tizenotevesen (asszem annyi voltam) elmesz veluk Faklya klubba, ahol kapsz egy Bernath/y live-ot, meg Teglat a Minimalheadzbol dnb-t jatszani. Mindemellett lassan elkezd az osztalyban ragalyosan noni az elektronikus zene kor, es egy ido utan mar matekoran is az oszcillatorokrol beszelgettek meg a filterekrol. Masodik partidnak megkapod a Warptol a Max Thundrat liveactezni es Palotait kurvajo dnb-t jatszani.
Kozben meg gyulnek a Tilosos kazik otthon, a kollegista szobatarsak is rakattannak eloszor a Patexra aztan pedig a dnb-re.

Es akkor vagy tizenhat es te is elkezdesz lemezeket venni... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:40, 27-05-2004 
droid

implant wrote:
8) jo volt ez a topic, most leltem fel es most megirom en is memoarjaimat mindenki okulasara. :)

En azt hiszem egy scooter szamban hallottam eloszor az Amen My Brother loopjat mert 12 evesen Szolnokra siman az es a happy hardcore/gabba jutott el. Mennyit valtoztat a dolgon ha a fovarosban kezdesz el kozepsuliba jarni? Hm. Ha szerencsed van egy osztalyba kerulsz (helo Lolka :wink: ) az akkori acid rendezvenyeirol ismert Fortuna klub lelkes latogatojaval, kinek mindamellett lemezjatszoi es lemezei is vannak otthon. Sot. Ha meg varsz is egy kicsit tizenotevesen (asszem annyi voltam) elmesz veluk Faklya klubba, ahol kapsz egy Bernath/y live-ot, meg Teglat a Minimalheadzbol dnb-t jatszani. Mindemellett lassan elkezd az osztalyban ragalyosan noni az elektronikus zene kor, es egy ido utan mar matekoran is az oszcillatorokrol beszelgettek meg a filterekrol. Masodik partidnak megkapod a Warptol a Max Thundrat liveactezni es Palotait kurvajo dnb-t jatszani.
Kozben meg gyulnek a Tilosos kazik otthon, a kollegista szobatarsak is rakattannak eloszor a Patexra aztan pedig a dnb-re.

Es akkor vagy tizenhat es te is elkezdesz lemezeket venni... :twisted:

Most meg mar implant Tartózkodási hely: uk

ertjuk mi :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 27-05-2004 
metalhead

c wrote:
ertjuk mi :]

Aztan csak gyozzetek irni a diszkografiamat az elit dnb kiadoktol 8)

csak hulyulok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:56, 28-05-2004 
droid

Én régen HC-Technot halgattam. Aztán egyszer egy volt osztálytársam mutatott dnb-t valamikor 2000 eleje felé. Elsőre nem tetszett, de amikor már többször belehalgattam elkezdett tetszeni és kb három hónap után már csak ezt hallgattam. Aztán megismerkedtem Axel-el aki akkoriban ugyanabba a suliba járt mint én. Tőle kaptam az első mix CD-ket. Ekkor még semmi sem motívált, hogy partyra is elmenjek. Aztán 2002-es Budapest Parádén megismerkedtem egy csajjal és ő rángatott el életem első dnb partyjára (Die + Mc Tali). A hangulat magával ragadott!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:19, 28-05-2004 
partiarc

Lehet, hogy én vagyok talán az aki a közelműltban kezdte a dolgot..
Az első buli nekem a Peshay-os Budapest Parádé After volt, bár akkor Oliver Ho meg Claude Young miatt mentem és marha jót buliztam rá. A dnb nem jött be akkor annyira. Aztán tavaly haver lecibált balkánba és ott nagyon megfogtak a törtek. Akkor hallgattam először ezt igazán. Akkor betört az életembe ez a zene. Azóta leépítettem a diszkós múltamat és "megtértem" :lol: Én tutira Apunak köszönhetem, hogy megszerettem ezt a zenét (no azért a Cadik is besegített)... Köszönet érte!
Aztán Goldie, Total Science, Bladerunnaz bulik...stb.stb. Tojáshélyban ennyi..Nekem ez a zene nagyon sokat jelent. És leginkább az, hogy a partikon teljesen más közönséggel találkozom mint amikor még techno-t hallgattam. Nyitott vagyok az újra és szeretnék minnél több jó zenét megismerni. És köszönöm nektek, tapasztalt fórumtagok,hogy a sok sok éves lemaradásomat általatok könnyebben tudom behozni. Pisz..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 28-05-2004 
pokemon

Ha mar ez igy elokerult en is hozzaszolok, azert jo volt vegigolvasni hogy ki mikent kerult bele a szcenaba. En kesonero tipuskent 2000-ben kb mindent halgattam az elektronikus zenen kivul, az akkori fejemmel ez a zene teljesen anti-music-nak hatott. Aztan az Osztrak suliban valahogy osszeismerkedtem Kristoffal, hogy neven nevezzem a sracot, es o mondta nekem meg egy baratnak, hogy lesz egy buli, menjunk el. Ez volt azev aprilisaban a Die+Dinamyte a Pecsaban. Es engem is a hangulat fogott meg. Valahogy kurva jol ereztem magam, de hogy ki jatszik, mit meg hogyan arrol fogalmam nem volt. Aztan Freddy Fresh, Fields Of Joy, majd Adam F, es utana egyre gyakrabban d+b bulik. Ez azota tart. 2001-ben, mikor kikerultem ide egyetemre, kitalaltam, hogy ami nagyon tetszik azt megveszem lemezen. Aztan redukalodott szimplan "tetszikre", igy egyre tobb bakelit lett. Es ez is tart a mai napig, de a gyujtoi statuszombol kenytelennek erzem magam, hogy valtsak, es vegyek lemezjatszot majd valamikor, mert otthon van az a sok lemez, es igazabol nem tudok veluk mit kezdeni.

A 4/4 nagyon sokaig idegen volt, volt bennem egy ilyen hogy vagy tort, vagy nem. De az utobbi masfel-ket evben a nagybatyamon keresztul rengeteg ilyen zenehez jutottam hozza, es ezekben is megtalaltam a nekem valot. Amugy szeretek mindent ami jo, az 50-es evektol kezdve, Pet Shop Boys-on at a Herbaliserig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 28-05-2004 
souljah

Hehe... vicces, ki honnan kezdte :)

Nekem 13-14 evesen a U2-val kezdodott, aztan jott az Anarhy in the UK punker korszak ( :oops: nem tartott sokaig) utana a Faith No More (igen Midlow, en is ott voltam a Pecsaban 2x is), a Sepultura , aztan a Smashing Pumpkins... Idokozben elkezdtunk jarni az Almassy terre (Korai/Masfel koncert + party... mekkora volt!!!!). Itt kerultek elo eloszor a tortek az eletemben, es a felszinen is maradtak. Aztan Almassynak vege, de lett helyette mas, mivel egyre nott az erdeklodes az ilyen zenek irant. Pl. a Szep Ilonai Remizben tartott buli (felejthetetlen dongolessel), kozben persze egyetemi berugasok, aztan egy - na persze - no miatt 3 ev szunet (hogy birtam ki?????), es utana a visszateres a Home-os Ed Rush bulin :)

Zenei eletem diohejban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 28-05-2004 
pokemon

fairman wrote:
aztan egy - na persze - no miatt 3 ev szunet (hogy birtam ki?????),

Ilyen ismeroseim nekem is vannak. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 28-05-2004 
souljah

wszgo wrote:
fairman wrote:
aztan egy - na persze - no miatt 3 ev szunet (hogy birtam ki?????),

Ilyen ismeroseim nekem is vannak. :?

Hat igen, ezen az ember csak bukhat :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:03, 29-05-2004 
pokemon

heh. ált.isk. 7. 8. PE, ice-t, naughty by nature, cypress hill etc.
aztán vmikor gimiben jöttek az ilyenek h chemical bros, prodigy, mindenféle kellemes válogatásalbumok mint az L.S.D. 1-2, ilyenek. meg a hc-t nyomattuk még a barátosnőmmel(nem a teknófajtát).
az első buli az úgy jött, h megláttam az MTV-n Goldie bácsi meg Roni Size bácsi aktuális videoklipjeit, és azonnal beleszerettem a müfajba. el is mentünk az almássyra tilos bulikra, aztán ez így is maradt. (ez volt '97?-ben.) mármint a műfaj, mert az almássyról persze elköltözött a rendezvénysorozat :). aaaz izéébe. na. royal? :arrow: és itt jön az, amit nagy csodálkozásomra senki se emleget, a nagy seggrázós bigbeat korszak :) az a dj touché pardey, ugye teknik? :)
persze e mellet a dnb ezerrel. na nekem vhogy így.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:14, 29-05-2004 
souljah

palli wrote:
az a dj touché pardey, ugye teknik? :)

ugye 8)

intravénás big beat buli :slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:21, 29-05-2004 
pokemon

bigbeatnél vidámosabb zenét még nem találtak fel :)
de hát nem volt vmi hosszúéletü müfaj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:42, 29-05-2004 
minimalheadz

Rock n' Roll

http://www.minimalheadz.hu
http://www.aktrecords.hu
http://www.minimalmusic.hu
http://www.licktheclick.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 29-05-2004 
metalhead

huhh. nekem nagyon koran kezdodott edesapam reven a 60as 70es evek zenejevel. emlekszem egyszer nagyhideghegyrol jottunk a sielesbol es a kocsiban rolling stonest hallgattunk. lehettem vagy 8eves, de nagyon bejott a hangzas :) aztan the doors, led zeppelin, weather report, dire straits (na ez mar szintipop kicsit), aztan jazzes dolgok a modernebb korbol masfel, jamiroquai (a mai napig imadom), aztan 13eves lehettem mikor az uncsitesom elkezdett traktalni a fatboyslim, chemicalbrothers, freestylers szintu bigbeatpop dolgokkal. akkor ereztem ra erre a dologra, aztan tilosradio hallgats az ejszakakba akkor palotai es ludmilla jelentette kb a breaket, tilos partyk, freddy fresh talan az elso (nem volt tul jo), aztan nyaron rakattanas ezekre a zenekre, utanajaras, abrakadubra, aztan jott a blimes cinetrip a mujegpalyan, es onnantol van a fuggoseg hivatalosan is jegyezve :wink: de asszem azutan a radios mix utan ez ertheto (scram, trigger, torqouise, pilgrimage2paradise..stb). ezzekkel parhuzamosan persze dnb is finoman (koszonhetoen dis-nek:)) de a break a meghatarozo. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:45, 29-05-2004 
metalhead

palli wrote:
itt jön az, amit nagy csodálkozásomra senki se emleget, a nagy seggrázós bigbeat korszak :)

mert mire eljutottak volna egy buliba vege is lett a stilusnak 8)
1ebkent voltak ott jo zenek csak sokan nem ereztek a sermamoros filinget (mondjuk a fulszaggato snaredobok eleg utosek voltak :) )

psure: a dire straitset mi is ereztuk az oregemmel :lol:
mondjuk nalunk masok is mentek otthon. a jo oreg Frank Zappa, meg meg egy erdekesseg az A.E. Bizottsagot nyomatta az oreg, amelynek poenja hogy a Bernath/y basszerozott benne ha jol tudom :) De volt ott Jackotol kezdve minden. Oregemnek meg mindig megvan a ket-haromszaz bakaja, pormentes allapotban (allitolag egyszer egy szeklabaval szetszkreccseltem egyet :lol: -hm. lehet innen a fuggoseg? :wink:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:51, 29-05-2004 
original nuttah

dire straits > tangerine dream > ATR :slayer:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]