just.one.fix wrote:
spyder wrote:
just.one.fix wrote:
jungleb wrote:
vaninna wrote:
A partybelépő tanulsága szerint valahol a környéken voltam, remélem fénykép nincs
http://www.index.hu/mp3/program/patex0724/ezen en is voltam, hehe
annyi gyúróst azóta összesen nem láttam,mint amennyi ott volt.
de úgy emlékszem leszartuk

huh en utana voltam a stormoson is a patex2ben, na az volt a real horror.
eleve odaertunk, mento visz el vkit akit megszurkaltak.
utana meghot meg vki a klotyoban is...
nem volt szellozes, 100 fok, halal
zsebemben atazott a szemelyim, eleg utos dzsungelfiling volt
igen az a buli kibírhatatlan volt, amit meg előtte említesz, meg megtettek már páran(CEEMF), azon mi is jáccottunk, egy folyosóra kicsapattuk Jailhouse akkori hangcuccát, és a deepel karöltve zenéltünk reggel hatig rule volt.... negro andes, ozon meg én....
a szavazáshoz annyit, h nemszavazok, mert nemlehet többet beklikkelni, ígymeg semmi értelme, mert a 80GB zene arányosan oszlik meg, és ebből kb 9giga dnb .....
na mind1 idáig jutás:
92-93 bon jovi és guns N roses.... hát ez van

viszont valamelyik nap előkerült a paradise city és huhh.... az a gityószóló RULE ;-)
aztán 94ben letarolt a faith no more vicces volt 13évesen a pecsa szabadtéri színpadánál ugráli a koncerten FUN volt

emellé bejött a hip hop, de nemfeltétlenül az agytalag gangszta anyázós (na jó volt azis) hanem inkább instrument meg borulások.... és ekkortájt (95) került a kezembe egy MTV's amp nevű válogatás aatari teenage riot, meg photek, meg london electricity, de akkor még foggggalmam se volt h mijaza a zene (egy photek számot 3 évvel később hallottam Ozonnál, és vertema fejem a falbah ÚRISTEN ezt én már rég ismerem csak fingom nemvolt mijaz) na de időrend.....
szóval ezekután hardcore de nem a gabba, hanem a gitár zúzda atompogó (lásd: jailhouse the beginning... 97 körül járunk) aztán még ez év végén megvettem az ed rush torque című remekművét, és onnantól kb végem is volt......
azóta meg a hip hop csak jön csak jön csak jön és ÚRISTEN DEJÓ a Busdriver meg a sweatshop union is...
de minden zenei stílusban van jó.... e a naon fot'tos!!!!