i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:28, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Drum and bass irodalom
PostPosted: 17:51, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

. : : PARTiBESZáMOLóK - ANDY C (2003.02.22. COMPLEX) : : .
--------------------------------------------------------------------------------
Minél tovább vagyok veled, annál jobban érzem, hogy nem akarok menni. De tudod mit; Kurva jó party lesz! Akkor szombaton tali. Te mit veszel fel C Bandira?

Szombat este: Mi lehetne szebb a túlszervezett fejetlenségnél? Fixáld le a helyet, id&t, minden elintéznivalót aztán jól ne legyél ott, és ha késel, az egy óra még pont id&ben van. Totál káosz és rohanás - és mindez mobil nélkül, de a sors is úgy akarta mégis sikerült elérni a 11-es Hévet. Most már minden OK, ráadásul utazás közben folyamatosan villannak be korábbi party-s szituk, idióta helyzetek - rengeteg emlék. És minél közelebb a cél, annál er&sebb az érzés, hogy egy iszonyatosan jó éjszaka vár ránk. Hosszú az út és hideg, de már félúton hallod a basszust - és ez neked nagyon jó!

A bejutás ismét emberi formában sikerült - gyorsan és fájdalommentesen viszont a ruhatár gondolatára is libab&rös lettem, nem még, ha oda is néztem. Láttam már valami hasonlót egy nagyüzemi állattenyésztéssel kapcsolatos dokufilmben; Igazán meg kellene már oldani a Hogyan szabaduljunk meg a ruháinktól kérdést! De ha a ruhatárnál ennyien vannak, honnan ez a tömeg az arénában? Mivel nem volt lelkier&m beállni min. a sor végére, a felesleges holmitól való megszabadulás egyszer&bb módját választottam: cuccot be a Dj-pultba. És party indul!

Ott állsz a tömegben - ezer ismer&s és ismeretlen arc között - kölcsön pulcsiban, és ráz a hideg. Több okból is; El&ször is, mert nincs elég melegít& egység a Complexben, másrészt, mert közlik veled, hogy Eddig öt embert vittek el: (Igaz, utólag már más az igazság.) Körbenézel, és tudod, hogy egyik&tök sincs abban a helyzetben, hogy egy ilyen infó hidegen hagyja de mégis, mindenki partyzik tovább, rendszeres id&közönként megy a WC irányába, ahol még ki is van írva, hogy Kamerával figyelünk. (Azért az nem fear, hogy a Hyper bulikat meg békén hagyják!) Egy pillanatra még rám is tört a frász, amikor egy fekete egyenruhás kétajtós masszívum berontott a WC-be, és ki akart rángatni miért? mert a rövid hajamnak és a kölcsön pulcsimnak köszönhet&en benézett fiúnak!

Megrázkódtatások után vissza a tömeghez. Minél többen lettek, minél többet járkáltam, annál inkább nyilvánvalóvá vált, hogy mindenki itt van. Nemcsak a kis pokemonok, akik között az
utóbbi id&ben kezdtem kicsit rosszul érezni magam, hanem azok a régi arcok, akik akkor voltak jelen, amikor én belekerültem a dnb-körforgásba - akik tényleg egy igazi partyt jelentik nekem (és még pl. gimis osztálytárs, akir&l utoljára gondoltam volna, hogy suli után vele fogok a legtöbbet találkozni). Ilyen és hasonló tényez&k hatására egyre inkább az lett az érzésem,
hogy ez egy nagy vége party. Szinte minden, amit nekem a dnb jelent, itt van, és most valami lezárul. Vége.

Kicsit áttérve a zenére: Ez id& alatt még Blade-es arcok pörgettek. Semmi meglep&, szimplán csak egy jó alaphangulat - bár &szintén, ekkor még nem voltam teljesen ráhangolódva a tört ütemekre. Aztán egy nagyon kedves utolsó számmal Andy C átvette az irányítást. Valahogy már maga a tudat is jó érzés, hogy egy ilyen név zenél neked pedig ha belegondolunk, minden party-n szinte ugyanazt hallod. És mégis; egy név miatt úgyis el fogsz menni a következ& party-ra is. Ez a pár óra tele volt ívekkel. Hihetetlen zenék voltak, de az egymás után válogatásuk nagyon is hullámzott. Id&nként bedobott egy nagyon üt&s zenét, aztán pedig olyanokat, amelyek összességben egy nagy kiállásra emlékeztettek. És újra. Ami meglepetés volt; Volt egy nagyon durva hibázása na és, mi van?, & is ember! de egy gyors rewind után felemel&en hihetetlenül javította. Az egyik legszebb pillanat volt! Ez mind szép és jó lett volna, csak valaki azt árulja el nekem, hogy az emcee-re mi szükség volt!? Semmi személyes ellentét, dekülönben is! Én fel akartam állítani egy Mentsük meg a partyt az Emcee-t&l! válságstábot, de az összeesküvés csak elmélet maradt Ja, és azt hinnénk, hogy a kezdeti híresztelésekkor Andy C neve mellett felt&ntetett Special Guest az Mc. AHA! Hogyne, persze. Csak aztán nézzünk fel a Dj-pultba, és máris felt&nik egy kopasz, szakállas arc, aki valahogy nem ismer&s a Bladerunnaz crew-ból. Hát igen: köreinkben Dj Lee!!! Ez egy olyan meglepetés volt, hogy aki ült, ülve maradt, aki pedig táncolt, még jobban rajta volt a zenén. Õ az a Dj, akit nem lehet megunni, és mindig pozitívan hat a hangulatra.

Lee elkezdett zenélni, én meg rohantam Andy C aláírást szerezni, mivel a múltkor lecsúsztam róla, és ez most nem fordulhatott el&. Ráadásul ellenállhatatlan vágyat éreztem hogy személyesen megköszönjem neki a hangulatot, amit prezentált és jóles&en nyugtáztam, hogy ha csak egy pillanatra, de tudta, hogy én is ott vagyok. Lehetek hisztis, de ezek olyan szituk, amelyekre 80 évesen, hintaszékben, Bad Company-ra ringatózva, szívesen fogok visszaemlékezni. És ha már szituknál vagyunk, fokozzuk még egy kicsit; Lefolytattam egy nagyon is nevetséges beszélgetést Danival (Longman): - Lenne egy körülményes kérdésem; Van barátn&d? - Nincs. - Kell egy? (Közben körülnéztem az érintett ügyében, de mivel &t éppen
lefedte egy pasi) Hát, bocs. Már foglalt! Az el&bb még szabad volt. Szerintem nem kell részletezni a röhögés skálán mérhet& szintjét. Ezután gondoltam szívok egy kis friss leveg&t, és épp amikor jöttem vissza, nekimentem Lee-nek. Meglepetésemben csak annyit tudtam mondani, hogy Good Morning erre & felmosolygott, és átölelt. Ez de komoooly!

A sort Palotai zárta de hiába álltam a megritkult tömeg közepén, várva azt a bizonyos vége hangulatot, a felemel& levezetés elmaradt. Bár hibátlan volt, de hiányzott bel&le a boldogság!
Nekem hiányzott Quiet Earth, nekem hiányzott Don't get me wrong, nekem nagyon hiányzott Charlie. De a Dj kötelez, mit tudsz tenni Aztán ha vége, vége. Indulás cuccért, de nehogy olyan egyszer& legyen nem találtuk. Hirtelen fel sem fogtam a helyzetet, mit csináljak káosz a kaotikus tömegben de végül megjelent egy ismer&s arc egy ismer&s kabival. Ekkora megkönnyebbülést még nem éreztem Aztán szépen lassan, de biztosan, sikerült elindulni a tett színhelyér&l és mint ebben az évben másodszor napsütésben!

Chipie (aka Gréta)

http://szolfezs.mentha.hu/partibeszamolok_andyc.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

. : : PARTiBESZáMOLóK - PALOTAI & LEE; IM CYBER & TEEBEE (2003.03.07-09.) : : .

--------------------------------------------------------------------------------

Ez egy nagyon hosszú hétvége volt. Ez a mutatvány nagyon veszélyes; otthon, egyedül ki ne próbáljátok! Minden egy péntek reggelen kezd&dött. Ugyanolyan volt ez, mint bármelyik… aztán egy végzetes telefon megváltoztatott mindent. Hirtelen meggondolatlanságból elkövetett hívás, mely együtt járt az este megszervezésével, és a részletek egyeztetésével. Innen nincs visszaút; irány a Citadella. Az egyetlen nyomós érv: „Apunak” születésnapja van, és fel kell &t köszönteni. Na igen. Aztán a bejáratnál nyilvánvalóvá vált, hogy ezzel a gondolattal nem vagyunk egyedül. Többen, mint nem. Ennyi ember egy helyen már beteg. De tényleg. Se le, se fel, ha meg már fönt, akkor meg ne merj mozdulni, mert borul az egész. Lent kedves break szólt, halál nyugis zene, ami nem teljesen volt összhangban a súlyosan alkoholbázisú tömeggel.

Fent; a panorámát nem kell bemutatni… mármint ha odafértél a tömegt&l. Ráadásul „Apu” vicces kedvében volt, és indításként a pokemonoknak több mint nem drum&bass-t játszott. Futót&zként terjedt a hír, hogy ma itt nem lesz zúzás. De aztán, talán, mert a dj is megérezte a pánikhangulatot, gyorsan váltott a tört ütemek felé. Én, a fél liter kávétól és a jelent&s mennyiség& nikotintól, hamar id&zavarba kerültem, így aztán nem igazán tudom, mikor kezdett Lee. Valójában nem is egymás után, inkább egymás szüneteiben játszottak Palotaival. A zenei összeállítás teljes egészében jó volt. Helyenként elengedték a nem annyira buta zúzda felé, de alapvet&en a jól táncolható zenék uralkodtak… anélkül, hogy a padlóra csöpögtünk volna, hacsak nem a melegt&l. Végül fél 6 körül, hogy ne kelljen egyedül vonatoznom, elléptem megfáradt ismer&seimmel. Pont egy olyan este volt, amit pont nem tudok, hogy milyen. Másnap már nem emlékszel rá, mert nincs mire.

De azért valami mégis van; éjjel a nagy zúzás közepén, mellém ült egy srác, és csak ennyit mondott: „Szia. Boldog N&napot”. Ha más nem is, de ez mindenképp meglep& volt.

Az els& fejezethez tartozó tanulság:

Ami a társaság összetételét illeti, nem szívesen gondolok bele. Egyre inkább nem felemel& a tudat, hogy… nem is tudom. Pontosan tudom, hogy a régi arcok miért nem járnak már partykra. Viszont én nem tudok és akarok lemondani a zenér&l, de ezzel sok minden más is együtt jár… Nem angyalkodok a kis (!) jungle-harcosok között, de miért kell feltétlenül az utca emberének a tudomására hozni, hogy milyen zenét hallgatsz, ergo hova tartozol.

A kis kitér& után vissza a történethez.

Nagy társaságban a vonatozás is gyorsan telik, aztán már egy gondolatod van: aludni. Mindez sikerül is, hacsak egy antiszociális kisgyerek nem pont az ajtód el&tt bömbölteti jódlizó plüssmaciját, amit eddig még a kezébe sem volt hajlandó venni. Végül 5 óra szépít& alvás után, mely alatt még álmomban is medvék jódliztak, rá kellett jönnöm, hogy biztonságosabb az ébrenlét. Gyomor és fejfájással küszködve egy 4 órás goa-kúra vetettem magam, ami mindenképp jótékonyan hatott az ébrenlétemre. Aztán a kíváncsiságtól újra az éjszakába vetettem fáradt testemet. Már induláskor déjá-vu. A vonaton, el&re megfontolt szándék nélkül, ugyanazokkal az emberekkel utaztam, akikkel reggel hazafele. Elégedettséggel nyugtáztam, hogy nincsenek jobb fizikai állapotban, mint én. De ugye, mint Teebee rajongók, nem hagyhattuk ki ezt az estét… Utam els&ként a rádióba vezetett… ahol is szembe kellett néznem a sz&nyeg alatt rejtegetett múlttal. 3 éves korom óta betegesen félek, s&t iszonyodom Szikora Robitól. Nem tudom. Mindig is volt a sima arcán valami rejtett pedofil kisugárzás. És most él& egyenesben láttam… ÁÁÁÁÁÁ !!! A régi érzés újra feltámadt, s&t mostmár ráncos is. Ne is beszéljünk róla! Ezt a hirtelen ért sokkot sikerült viszonylag gyorsan leküzdenem… aztán egyszer csak megérkezett Teebee. És most megint. Tisztára, mint Miki Egér; ahogy ide-oda mozog, fülessel a fején J. Persze, kihagyhatatlan poén; újra megleptem Tibi csokival. S&t, ezáltal még emlékezett is rám. Aztán kis lebzselés és éjszakai utazás után, megérkeztem a Kashmirba. Szomorú tény: durván 200-an voltak. Ez több mint kevés. Csak akkor nem t&nt fel annyira, mikor a tánctéren voltál. Érkezésemkor még a cseh csaj – Signorita IM Cyber – játszott. Hááát. Amit a rádióban produkált, jobbra sikeredett. Itt belevitt minket a zúzásba, de a saját stílusához jobban illett volna a n&ies vonal. Utána Teebee… hmmm. Hihetetlen gyönyör& kezdés. Nem is tudom elmondani, csak hallani lehetett. De aztán úgy 1 óra múlva, mindenféle bejelentés nélkül, szépen átcsúszott a durva, technoid drum&bass-be. Igazából semmi rosszat nem tudok rá mondani. A zene jó volt, a mixelés szintén, az emberek táncoltak.

Személyes vélemény:

A hely atmoszférájából és az emberek számából adódóan jobban illett volna ide valami igazi Teebee. Akár a régiek, akár, vagy inkább az újabbak; mint a Venom, Guillty, Sub Mission, All I need you és hadd ne soroljam… Részemr&l egy „kényelmesen ülök és figyelem a zenét” este volt, sok-sok eszmefuttatással. Talán akik itt voltak ezen az estén, azok az igazi Teebee rajongók, és bár nem okozott katartikus élményt, egyetértettünk abban, hogy Teebee az Teebee… és kész. Különben is: „Minden jóban van valami Tibi”.

Aztán hajnalban újból utazás haza, amit a végkimerülés határán a napfelkelte és egy finom, reggeli, kakaós izé tett elviselhet&vé.

A Második fejezethez tartozó tanulság:

Pont 2 éve, mikor el&ször jártam drum&bass partyn, mikor még a számokat is alig bírtam megkülönbözetni egymástól (biztos azért volt, mert a hazai dj-k annyira jól kevernek… :P), valamiféle misztérium lengte körül a dj-ket. Én, naiv kislány, ott álltam a tömeg közepén, és a pultban a dj olyan messze van; elérhetetlen. És ez így volt jól. De mostanra a „félistenekb&l” is emberek lettek - túl közel vannak. Az egész elvesztette a varázsát. Ugyanez igaz a zenére és az egész party-kultúrára is. Újra fel kellene rázni, kell egy kis izgalom, mert így csak a megfáradt megszokás marad.

Összefoglalva:

Elgondolkodtató hétvége volt, tehát elgondolkodtam… volna, ha nem lennék ennyire fáradt.

Chipie (aka Gréta)

http://szolfezs.mentha.hu/partibeszamolok_teebee.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 15-09-2003 
soulproof

:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

http://szolfezs.mentha.hu/partibeszamolok.html

itt a tobbi beszamolo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 15-09-2003 
zee german

:wc2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:57, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

: : PARTiBESZáMOLóK - MAYDAY (2003.03.29.) : : .

Gondolhatsz bármit,mondhatsz bármit,csinálhatsz bármit... aztán elmész Mayday-re.

Intro:

Már 1 héttel Mayday el&tt hihetetlen izgalom lett úrrá rajtam - valami hasonló, mint amikor az els& drum&bass bulijaimra mentem. Hajtott a kíváncsiság... Tavaly kihagytam, és csak meséltek róla, de akkor, a hallottak elegek voltak ahhoz, hogy komolyan elgondolkodjak azon, mi is a drum&bass. Password > Europe: Ülök a vonaton, bennem jó adag kávé, és persze nehogy már egyszer& legyen az utazás... Velem szemben ült 2 arc. Az egyik totál normális, rendületlenül kommunikálni próbált a másikkal, aki minden, csak nem egy egyszer& eset. Még azt sem mondanám rá, hogy meleg, mert ahhoz is túl hülye... folyamatosan cuppogott, és nem én voltam az egyetlen, aki nem értette, miért nem esik le neki egyetlen poén sem-még részletes magyarázat után sem. Na most, menj el egy ilyen emberrel bulizni szombat este... ??? Ez az egy óra a vonaton, szellemileg sokkolt kicsit, de tartani kellett a programot, így hát belevetettem magam a városba, ahol további kellemetlen élménnyel lettem gazdagabb... Hogy képesek id&söd& pasik folyton engem megtalálni szexuális zaklatásaikkal? És még ezt tetézve, próbálta f&zni agyamat, hogy menjek vele Mayday-re. Ja, és a lényeg: "Használsz drogokat? Ugye igen!" Ez volt a mélypont. Vissza is vetette lelkesedésemet-mi van, ha ilyen emberekkel lesz tele a party? De ha már idáig eljutottam, nem adom fel! Szép nyugiban vártam tehát a Mayday-buszt (nem lehetett eltéveszteni-szó szerint tele volt ragasztva plakáttal). Közben figyeltem az embereket, és hagytam, hogy "stíröljenek" - valahogy nem állt össze nekik a kép, hogy mit keresek itt... Converse-ben! Tény, hogy küls&leg teljesen elütöttem a többi tipikus csajtól, semmi t&sarok, semmi csillám, semmi síp a nyakban... na és? De azért nekem is van m&körmöm, ami mellékesen rendesen le is amortizálódott reggelig.

Érkezés Expo-ra:

Els& gondolat: Kicsit sokan vannak! Második gondolat: Gy&&&lölöm, amikor a fülembe sípolnak! Harmadik gondolat: Elbizonytalanodtam. Biztos, hogy akarom én ezt? Végig tudom csinálni? Nyugííí kislány, nagy leveg&-aztán függöny mögül (a VIP-nak is megvan a szépsége) beléptem az arénába... és ebben a pillanatban megsz&nt minden kapcsolat a valósággal. Kicsapott rajtam az adrenalin, kapkodtam leveg& után... ott álltam szemben a tömeggel, és csak... minden MOSOLYOG! Képtelen vagyok megfogalmazni azt, amit akkor éreztem. Ott állsz egy számodra teljesen idegen világban, és még ledöbbenni sincs id&d, sodor magával. Nem tudnék konkrét tényez&t kiemelni-úgy ahogy van hihetetlen, úgy ahogy van... Mayday. Részletezzük kicsit:

Az els& 3 órában azon flash-eltem, hogy "Úristen! Nekem ez tettszik, iszonyatosan bejön a zene!", aztán a hátralév& id&ben arról beszélgettünk (maréknyi dnb-s arccal), hogyha most valaki megkérdezné t&lünk, hogy "hogy tetszik?", vagy utólag, hogy "milyen volt?", nem tudnánk megmondani. Folyamatosan vigyorogsz, folyamatosan táncolsz és nem tudod megmagyarázni... És nem bírod abbahagyni! Még most, a félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk: ez szintén egy teljesen szintetikamentes este volt-csupán sok kávéval!!!

A zene:

Tény:a Mayday Dj-k nem tudnak keverni. Tény: ez senkit sem érdekel. Vesszetek össze velem, de inkább meg tudnám mondani, hogy hányszor volt pontos a számok átvezetése, mint azt, hogy hányszor hibáztak. Bár zavarta a fülemet, ott helyben engem sem érdekelt, és egy pillanatnyi ritmuskiesés után tomboltam tovább a többiekkel. (Ja igen; és vicces volt látni, különben pogózó basszereket 4/4-re zúzni...) Maguk a zenék, mégha nagy dübörgésnek is t&ntek, folyamatos lendületben tartottak, és muszáj voltál táncolni. És ami szép az egészben, hogy nem tudsz elfáradni. El&ítéletekkel szemben; itt szintén vannak gyönyör&, kicsit lassúbb, utaztató zenék. És a f& meglepetés, hogy tele volt tört ütemmel. Néhány Dj esetében simán rávágtuk, hogy ez breakbeat. S&t! Nemigen rewindolnak, itt a hang teljes letekerése a men&. Szóval, 1-1 ilyen "kiállás" után, amikor visszahozt az els& hangokat, olyan érzésünk volt, hogy mindjárt egy Bad Company vagy egy Optical fog megszólalni. Persze nem, de a hatás hihetetlen volt. Mellesleg volt külön Orange room, ahol kezdetben dnb, majd breakbeat szólt. De &szintén szólva, akárhányszor átmentünk körülnézni, 2 perc után a közös reakció "Inkább menjünk vissza az arénába!" volt.

A körülmények:

A hang iszonyatos volt. Utána 2 napig úgy éreztem magam, mint azok a csigaházak, amelyekben hallani lehet a tenger zúgását. A hangfalak elhelyezése ill. beállítása azonban kevésbé volt tökéletes, igazából csak hátul lehetett teljesen élvezni a zenét,mert ha mondjuk el&l álltál, el kellett döntened, hogy melyik füledet használod, mert ha mindkett&t, tutira nem álltak össze a hangok. Ami az egész Mayday-re jellemz&, hogy nagyon igényes. Mind a környezet, mind az emberek. (Bár az kicsit furcsa volt, és nem is értettem, hogy képes bárki ilyenkor jó zsíros kaját enni!?)

Apropó emberek: Ami a csajokat illeti, mindegyik dekoratív (vagy megpróbál az lenni). Igazából nem rejtegették, inkább megmutatták, akármilyük van. De ez kinek baj? A pasik... hát igen. Általában 3 lehet&ság állt fenn: 1. Nem tetszik a cip&je, 2.egyáltalán, a stílusa nem tetszik, 3. hihetetlen a mozgása. Persze rengeteg a félmeztelen, izzadós "majom", de hát Istenem, & így szórakozik. Nekem meg semmi közöm hozzá. Nem is érdekel. Ezek mind részletek, de a lényeg, hogy mindenki táncol és jól érzi magát. És ezáltal te is. (Ez hiányzik a dnb partykról. Elég a kattogásokból!!!) Ami magát a tömeget illeti: nagyon kiszámíthatatlanok. Sosem tudhatod, hogy a következ& pillanatban hová fog ugrani, pedig csak táncol). Általában elég durvák is, de én megtaláltam magamnak a megfelel& helyet-hátul légkondiban-és nem igazán tapasztaltam a jelenséget testközelb&l. Különben a jó hangulathoz biztos, hogy az újdonság varázsa mellett, az is hozzájárult, hogy nem ismertem senkit; és ugye a felszín mindig csillogó... Majd elfelejtettem; játékok: Na az van rengeteg! A síp-mindenkinél min. 2 darab, a fénycsövek- világító kapásjelz&t&l, a hagyományos rúdon át... a legújabb, 3 az 1-ben rúdig, és ezek kombinációja... Kiemelked&en jó volt a fénytechnika, és az ett&l még színesebb környezetbe abszolót beleillettek a világító rudacskák. Ami még külön élményt jelentett-legyünk h&ek önmagunkhoz-sikerült ámulatot csalni, a már korán fáradt arcokra. Szitu: mikor épp egy látogatást tettünk kedves ismer&sömmel (szintén dnb-s) Orange Room felé, ellenállhatatlan vágyat éreztünk, hogy bemenjünk kicsit varázsolni. Ehhez az elhatározáshoz hozzájárult, hogy nevetságesen hatottak erre a zenére a pasi go-go táncosok. Leálltunk az egyik sarokban, és elkezdtünk táncolni. Úgy 2 perc után elkezdtek rángatni minket színpad felé-de mi kis id& után inkább elhagytuk a terepet (a csúcson kell lelépni).Az viszont tisztán látszott,hogy a bent ül& embereknek nagyra nyílt a szeme,amíg minket figyeltek.(nem fényezem magunkat,de jó érzés volt.) Végül reggel,totál fáradtan ugyan,de megvártam a végét,amikor is a még jelenlév& többszáz arc egyszerre ordított és sípolt a Mayday felkiáltásra! Kiérve az Expo-ról a buszon,hirtelen nem tudtam hova tenni,az éppen a Budapesti Divat Napokra érkez& friss és tiszta embereket...a metrónál pedig minden partizó végképp szétszéledt,így nyoma sem volt,hogy honnan jövök éppen. "Semmib&l jött,és egy pillanat alatt a semmibe vész."

Outro:

Egy hihetetlen este volt,és bár lehet keresni,és találni hibákat...de minek?!Szerintem valaki csak azért van negatív véleménnyel err&l a zenér&l,mert még soha nem volt Mayday-en!

Chipie (aka Gréta)

http://szolfezs.mentha.hu/partibeszamolok_mayday.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 15-09-2003 
soulproof

"Az viszont tisztán látszott,hogy a bent ül& embereknek nagyra nyílt a szeme,amíg minket figyeltek.(nem fényezem magunkat,de jó érzés volt.) "

we need a pic of greta :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:00, 15-09-2003 
zee german

kitty morte wrote:
.
Pont 2 éve, mikor el&ször jártam drum&bass partyn, mikor még a számokat is alig bírtam megkülönbözetni egymástól (biztos azért volt, mert a hazai dj-k annyira jól kevernek… :P), valamiféle misztérium lengte körül a dj-ket. Én, naiv kislány, ott álltam a tömeg közepén, és a pultban a dj olyan messze van; elérhetetlen. És ez így volt jól. De mostanra a „félistenekb&l” is emberek lettek - túl közel vannak. Az egész elvesztette a varázsát. Ugyanez igaz a zenére és az egész party-kultúrára is. Újra fel kellene rázni, kell egy kis izgalom, mert így csak a megfáradt megszokás marad.

irigylem azer:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

murawise wrote:
kitty morte wrote:
.

irigylem azer:)

"De hogy ez az id& se menjen kárba, legalább kitárgyaltuk a dj-k „szerelmi” életét. "

meg most is? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

"Úgy, a vége el&tt fél órával, amikor többnyire már csak a pultot támasztottam, valószín&leg a zene hatására, de felébredtem. A történethez egy kis el&zmény: Én a partykon varázsolok (ez nem egyszer& kalimpa fénycsövekkel!!!). Valójában ez Optical óta nem tökéletes, csak egy rész vagyok az egészb&l, a másik fele folyamatosan hiányzik. De most elkezdtem varázsolni. És meg sem mozdultam, nem csináltam semmit. Csak ott álltam a valami közepén és belülr&l figyeltem, hogy mi történik. Történt magától, kiteljesedett a mese. Nem csak egy rész voltam, nem is varázsoltam, egy pillanatra én lettem a varázslat (És az a szép az egészben, hogy mindez mindenféle szintetikus behatás nélkül.) Hihetetlen, amikor látod magad körül a tágra nyílt szemeket, és reggel idegen arcok köszönnek meg valamit, amit nem csak te, hanem &k is élvezték. Nem is fogtam fel, kellett pár óra, és ami vicces, nem tudok beszélni; érzem, hogy egy mozdulattal jobban ki tudnám fejezni…"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 15-09-2003 
zee german

egyre jobban

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:06, 15-09-2003 
impulsecreator.hu

es mindez egy partivjuban:

"Még délel&tt sikerült hazaérnem, ahol is szembesülnöm kellett a ténnyel – anyám még ideges, és kizárt otthonról. Gyors pánik után mozgósítottam nagybátyámat, hogy hozza a nagyapámat, akinek van kulcsa. A szül&kkel való találkozásra du. 3-kor került sor, akkor már nagy családi akció keretében, és rá kellett jönniük, hogy nem volt igazuk. Ezután békés hangulatban, több mint 24 óra ébrenlét és majdnem ennyi kávé mellett bowlingoztam a 80 éves nagyapámmal. Isteni program: az nem számít, hogy tarolsz-e, inkább csak arra kell koncentrálnod, hogy engedd el a golyót, miel&tt eldobod…"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:55, 21-09-2003 
droid

subculture.hu | party beszámolók | Jungle War @ PeCsa

"Más kérdés, hogy a mixek helyenként inkább felhívták a figyelmet a szelekció ekletikusságára, mintsem palástolták volna."
http://www.subculture.hu/party.php?partyID=142

szoval én ezt baromira nem értem... valami hozzáértő kifejtené a dolgot? thx

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:08, 21-09-2003 
ujonc

eklektika, csak ha gyorsan ir az ember, elofordul, hogy melleut. bocsanat a betuhibaert!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 21-09-2003 
souljah

Ez lesz a redundancia mindenbizonnyal. Valami frappáns, tökös, summázó dolgot kellene írni, de nincs ötlet csak hangzatos szavak, mint például szelekció, palástolás, ekletika... uiuiuiii!!

Hát én azt mondom hajrá, az újságíró is ember :)

Más kérdés, hogy van e olyan didzsé, amelyik készakarva palástolná szelekciójának ekletikusságát :P

suti, ez most NEM a hozzáértő véleménye volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 21-09-2003 
soulproof

ez irónia akart lenni nyilván

mindenféle számok jó szarul mikszelve, vagyis a mixektől nem lett egységesebb a szett

csak nem akarta ennyire direkten mondani:D

nem? 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 21-09-2003 
souljah

Dehogynem :D

Nyilván el kellet volna olvasnom a teljes tudósítást is, de az nem én lennék.

suti figyelsz? EZ volt a hozzáértő véleménye!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 21-09-2003 
droid

akiron wrote:
eklektika, csak ha gyorsan ir az ember, elofordul, hogy melleut. bocsanat a betuhibaert!

most nem erről van szó...
egyébként ha meg gyorsan olvas az ember előfordul, h mellénéz... szoval én pl. észre sem vettem :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 21-09-2003 
ujonc

http://www.partyarcok.hu/20030628frequencies.html :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 21-09-2003 
droid

teknikolor: 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 89 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]