az usteamet már én is felfedeztem egy ideje, le is húztam már vagy 20 gigát onnan
rengeteg a film, címről meg ugye ritkán ismeri fel az európai úgy hogy megosztanám veletek tapasztalataimat
akira- alapmű a legnagyobbak közt emlegetik. cyberpunk, motorosbandák, neo-tokio és pusztulása...
metropolis- vmi régi anime 21. századi feldolgozása mérhetetlen számítógépes háttérrel, fx-el (mostanában megy a hbo-n is)
vampire hunter d bloodlust- személyes kedvencem. klasszikus anime stílusban rajzolták és hatalmas zombi/vámpír írtó csaták vannak benne. A ninja scroll animációs csapata rajzolta ezt is.
wonderfull days - koreai újdonság, az eddigi legnagyobb kölcségvetésű ottani rajzfilm. grafikájában leginkább a Titan A.D. hálivúdi rajzfilmhez tudnám hasonlítani
X - The movie - földsárkányok, égsárkányok, tokio pusztítás (érdekes minden 2. anime filmben le akarják zúzni tokiót ez már rögeszme)
Wolf Brigade - a ghost in the shell alkotógárdájának legújjab filmje hasonló stílusban. Piroska és a farkas feldolgozása amolyan Tom Clancy-s világba átültetve
Guyver sorozat - másik kedvencem, sajna az usteam-en nem leltem sehol, slsk-val töltöttem már le vagy 10 epizódot. a guyver egy bio-fegyver páncél. viselőjét földöntúli erővel és harci kenikával látja el. egy srác van a középpontban aki megtalál egy iylen fegyvert, majd jobbról-balról ki akarják nyírni a zoanoidák.
street fighter alpha - a legnagyobb arcade játék filmfeldolgozása, egy kissé más történettel mint a vándámos film.
más címet nem nagyon ismerek az usteamen kívül, talán még filecserélgetőkkel meglehet próbálkozni (slsk, dc++). meglepően sok találat szokott lenni.
ja és mielőtt bárki elkezdene fikázni, h az anime vontatott, vagy nem érthető esetleg brutál v perverz, akkor azt figyelmeztetnem kell, h ez teljesen más kultúra gyümölcse és egész másképp kell szemlélni őket mint egy "átlag" filmet.
anime faq:
http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=alapanime
jó töltögetést ;)