i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:03, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 71 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

Kedvenc style?
Poll ended at 10:48, 22-10-2003
Future Anime 20%  20%  [ 8 ]
Brute Hentai 20%  20%  [ 8 ]
Ninjás kardozós szerelmes king story 15%  15%  [ 6 ]
Robotos csapatás 7%  7%  [ 3 ]
Cyber Punk a'la Tokio 39%  39%  [ 16 ]
Total votes : 41
Author Message
 Post subject: ohhh im in love!!!! with Anime Hentai and Manga
PostPosted: 10:48, 22-09-2003 
son of nitrous

huhuuuu
mostanában nagyon nagyon sok mindent sikerült leszínnom az nyetről, hála egy nemrég beújított brutál netkapcsolatnak...
Találtam is egy ftp címet, ami elvileg public, szóval jól ideteszem mindenki örömére, aki szereti a fent említett témákban készült alkotásokat.
enjoy please, és ha valakinek van ötlete, hogy hol lehet még letölteni még ilyeneket please let me know!!!!!

ftp.usteam.hu

anonymus

password

egy pár kötelezően letöltendő, esetleg 5leteket adhatok szívesen (már ami nekem már lejött és jó) mert első ránézésre nehéz 5 terrabájtból kiválasztani h mi is lehet a jó 8)

ja és ha lemmer mód esetleg rosszul adtam meg a server adatait, jól korrigálom majd otthonról.

csöcs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:53, 22-09-2003 
a38

jól értem? válasszunk, mit nézzél este Zoli? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:57, 22-09-2003 
son of nitrous

te tuti happy tree friendset fogsz 8)
nem én ma este a sins of flesh, és a sex demon queen opuszokat fogom nézni, sztem lejönnek mire hazaérek 8)

Ninja scroll, momoiro sisters, vampire princess miyu, Akira, Nausicaa.
mind mind mind naon jók japcsi nyelven ángliánus felirattal mennek általában az ftpn lévő animék

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:12, 22-09-2003 
souljah

MidLow wrote:
én ma este a sins of flesh, és a sex demon queen opuszokat fogom nézni

opuszokat hallgatni szokas... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 22-09-2003 
droid

plz dobjatok már vmi okos linket ( de ne ftp-t mert ez a szájbab*szott suliszerver nem enged külső ftp-re) ahonnan okos filmecskéket tudnék letölteni... imádom az anime-okat, láttam is sokat de sose elég :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 22-09-2003 
partiarc

az usteamet már én is felfedeztem egy ideje, le is húztam már vagy 20 gigát onnan :)
rengeteg a film, címről meg ugye ritkán ismeri fel az európai úgy hogy megosztanám veletek tapasztalataimat

akira- alapmű a legnagyobbak közt emlegetik. cyberpunk, motorosbandák, neo-tokio és pusztulása...
metropolis- vmi régi anime 21. századi feldolgozása mérhetetlen számítógépes háttérrel, fx-el (mostanában megy a hbo-n is)
vampire hunter d bloodlust- személyes kedvencem. klasszikus anime stílusban rajzolták és hatalmas zombi/vámpír írtó csaták vannak benne. A ninja scroll animációs csapata rajzolta ezt is.
wonderfull days - koreai újdonság, az eddigi legnagyobb kölcségvetésű ottani rajzfilm. grafikájában leginkább a Titan A.D. hálivúdi rajzfilmhez tudnám hasonlítani
X - The movie - földsárkányok, égsárkányok, tokio pusztítás (érdekes minden 2. anime filmben le akarják zúzni tokiót ez már rögeszme)
Wolf Brigade - a ghost in the shell alkotógárdájának legújjab filmje hasonló stílusban. Piroska és a farkas feldolgozása amolyan Tom Clancy-s világba átültetve
Guyver sorozat - másik kedvencem, sajna az usteam-en nem leltem sehol, slsk-val töltöttem már le vagy 10 epizódot. a guyver egy bio-fegyver páncél. viselőjét földöntúli erővel és harci kenikával látja el. egy srác van a középpontban aki megtalál egy iylen fegyvert, majd jobbról-balról ki akarják nyírni a zoanoidák.
street fighter alpha - a legnagyobb arcade játék filmfeldolgozása, egy kissé más történettel mint a vándámos film.

más címet nem nagyon ismerek az usteamen kívül, talán még filecserélgetőkkel meglehet próbálkozni (slsk, dc++). meglepően sok találat szokott lenni.

ja és mielőtt bárki elkezdene fikázni, h az anime vontatott, vagy nem érthető esetleg brutál v perverz, akkor azt figyelmeztetnem kell, h ez teljesen más kultúra gyümölcse és egész másképp kell szemlélni őket mint egy "átlag" filmet.

anime faq: http://aoianime.animehq.hu/index.php?oldal=alapanime

jó töltögetést ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:31, 22-09-2003 
original nuttah

ahhh....lassan kiderül h mindenki anime addict.....
1ébként ez a téma már előkerült a filmklub topicban-----> http://forum.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=180&postdays=0&postorder=desc&start=160 ...de jó h lett 1 sajátja is!!!

ajánlanám még a kiteot is ha még nemláttátok...sex/action/cyberpunk

macross plus okat mindenképp cyberpunk/mecha (robot) fightos cucc!

egy nemtúl szép rajzolatú, régebbi alapművet csemegeként a fish of the north start

egyébként ezen a linken van 1 pár azonnal az oldalról nézhető anime és asszem folyton tesznek fel újjat (gyooors net ajánlott sztem)---> http://www.sputnik7.com/vod/animestage.jsp

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 22-09-2003 
original nuttah

még 1 hasznos és a témában szerintem élenjáró magyar oldal link:

http://www.animevilag.hu

(most belegndolva mekkora lázadás az h betiltása ellenére is nyomják most a hbo-n a metropolist!!mondjuk ez a csatorna független a többi magyar adótol de akkoris)

halál az ORTV-re

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 22-09-2003 
partiarc

:::MIKRA::: wrote:
ahhh....lassan kiderül h mindenki anime addict.....
1ébként ez a téma már előkerült a filmklub topicban-----> http://forum.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=180&postdays=0&postorder=desc&start=160 ...de jó h lett 1 sajátja is!!!

ajánlanám még a kiteot is ha még nemláttátok...sex/action/cyberpunk

macross plus okat mindenképp cyberpunk/mecha (robot) fightos cucc!

egy nemtúl szép rajzolatú, régebbi alapművet csemegeként a fish of the north start

egyébként ezen a linken van 1 pár azonnal az oldalról nézhető anime és asszem folyton tesznek fel újjat (gyooors net ajánlott sztem)---> http://www.sputnik7.com/vod/animestage.jsp

az véletlenül nem FIST OF THE NORTH STAR?

megvan az usteamen? (nincs kedvem most végignézegetni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 22-09-2003 
partiarc

betiltották a metropolist? hol és miért?

sztem egyáltalán nem tartozik a brutál/perverz kategóriába. :nemtudom:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:33, 22-09-2003 
son of nitrous

Mainstream kitalálnám mire szavaztál ;-)

nekem a future annyira nemjönbe, inkább a ninjás kardozós okosság...
akira vampire hunter d metropolis mind alapmű ofkóz 8) uyanúgy mint a ghost in the shell...

postolok majd listát h nekem mi jött be de van a 4es anime csomagban egy olyan h minifilm, ezek sima filmek 8 1 percesek, és nagyon nagyon jók...
action fast car nice pic great directors, wicked storys 8)

ENJOY

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:15, 22-09-2003 
droid

nekem az ftp tarhely bejelentkezesi hibarol magyaraz (username/password para). mi lehet a gond? :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:16, 22-09-2003 
ujonc

hehe... vicces hogy van már ilyen topic is... én úgy 5-6 éve kezdtem el nézegetni ilyen cuccokat, ment is az észosztás minden nap IRC-n a #manga.hu channelen. nemtudom működik e még a dolog, akkoriban nagyon nagy volt!!! :P A legtöbb alapmű már tényleg elhangzott, nekem még van egy-két személyes kedvnecem:

habár nem a sci fi-s manga kategóriába tartozik(arra szavaztam :wink:), de hattalmas anime a Mononoke Hime. Még 4 K/sec-el húztam le anno a széchényi könyvtár egyik ftpjéről (asszem aron.szkt.hu volt a cime)... Uhh, mekkora flash volt! :P

volt még egy kellemes anime sorozat, a Neon Genesis Evangelion. Mindenkinek ajánlom!

Ha eszembe jut még valami én is írok...

midlow: thx az ftpért... :jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 22-09-2003 
pokemon

henjin wrote:

volt még egy kellemes anime sorozat, a Neon Genesis Evangelion. Mindenkinek ajánlom!

a világnak úgyis vége hamarosan, őslevessé válik az egész... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:28, 23-09-2003 
partiarc

fjúcsörszpész anime ofkorsz :yee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:25, 23-09-2003 
son of nitrous

henjin wrote:

Ha eszembe jut még valami én is írok...

midlow: thx az ftpért... :jap:

NGE OWNZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!
no probs man 4 teh info its publik and yer emote absolutely rokz!
I was ROTFLMAO when i saw it...

:jap: :jap:
:jap:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 23-09-2003 
droid

Ohh Neon Gen.! Emlékszem még anno láttam a VOX-on deutshe felirattal 6 részes sorozat formátumban. Megborított. De ha igatán pesszimista művet akartok látni ajánlom a Return of the Hojin (asszem) című darabot, melyben a főbb szereplők legártalamtlanabbja is 4-5 ballisztikus rakétát terel Tokiora... de már ezt is rég láttam. Tisztán emlékszem viszont a hihetetlen anatómiai részletességgel ábrázolt belezésekre. A pozítív hősről meg annyit h a mozi elején szószerint méteres farkával (mivel mutáns) szó szerint halálra erőszakol egy kislányt valami faluban ahol már mindenkit felszeleteltek...
Többi fav.: Armitage III, Jin Roh, Spriggan (kötelező), no és persze Blue Submarine no6

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:42, 23-09-2003 
cop.underground.hu

vampire hunter d eredeti volt eletem elso igazi mangaja, jo regen volt mar. a bloodlust egy felturbozott verzio, nekem annyira nem tetszett. regen meg keves filmhez lehetett hozzajutni, meg az egyetemeken is 2-3k-val mentek az adatok. maradt a videokazi swap. cyber city oedo 1-2-3 maradt meg az emlekeim kozott meg a sok mar felsorolt igen jo film mellett. ninja scroll es gits sorozatok sem rosszak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:45, 23-09-2003 
droid

Majdnem lemaradt! AGENT AIKA!!! Láttam mind a két részt és mindkettőben a minden női szereplőnek (több százról van szó) kilátszik a bugyija a miniszoknya alól (általában terpeszben), kivéve a főgonosznét akin nincs miniszoknya se. :) Hollywood ilyet mé' nem tud?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 23-09-2003 
son of nitrous

ok akkor a legjobb hentai sorozat eddig szvsz:

La Blue Girl

MINDENKI TÖLTSE LE 8)
a story nagyon nagyon nagyon komoly, a megjelenítés meg elég durva....

8 - 10 faszú szexszörnyek garázdálkodnak védtelen röplapda csapatokon 8)

huhuuuuuu

rough

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 71 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]