i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:17, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:36, 03-11-2000 
ujonc

Hat igen, telleg visszhangzott az egesz hely, es tenyleg rezegtek az ablakok. Viszont ha kozel alltam a hangfalhoz, akkor egesz jol szolt. Raadasul vegre el lehetett ferni (garancsi to ota nem tapasztaltam ilyet bulin)
Na meg kb. 23-2:30-ig sokkal jobb zenek voltak, mint a Vigadoban. Meg a tarsasag is jo volt. Szoval en nagyon jol ereztem magam,
pedig penteken elegge szettomboltam magam jailben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:37, 03-11-2000 
ujonc

sot... sztem kurva jo volt :))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:09, 03-11-2000 
ujonc

nos koszi a kedves hozzaszolast, akkor itt a story, ami egyket dolgot rendbe rak... a hangositast sajnos nem, de az sem azert lett olyan mert sporoltunk volna rajta...
szoval: kezdjuk ott hogy a datum mint egy elatkozott nap tunt nekem, mert hiabba volt fix mar kurva reg ota, megis megtortent egy smas korulotte. INK-nek pedig eleg sokat koszonhetunk ezekbol.
kezdet: atszervezesek utolso pillanatok -> nincs mar repulo kontolnak bp-re csak becsbe.
kurva szar ido -> turbulenciak -> szarutazas -> faradsag, szarkedv. repuloter kisebb para kisebb csuszas, de elindulnak meg viszonylag idoben bp-re. para a hataron, visszafordulas becsbe.ujra indulas, megint para a hataron 1,5 ora varakozas elvett utlevellel. santana vegul a hataron kell hogy maradjon (lejart utlevel). faxon kikonyorges, hogy atengedjek, masodik turnus leszervezese, athozzak siker. de oriasi csuszas. 11 korul megerkezes. hotel semmi ido. est fm teljes lecsuszasa, nem tudom kulonben miert nem lehetett informalni a hallgatokat, hogy mi van...?! subwooferbe 10 percre, mert 15 ember var 9 ota. kozben santanaek megerkeznek bp-re hotel partyra ezerrel... mindenki teljesen kesz. kontrol reggel ota uton, csak parak kozott, remeg a keze, elege van. aziz, ugyanugy teljesen kesz, mert o felel a kesesert. ugyanugy vegig parazta az egeszet.
Ink meg csak majomkodik megjatsza magat es kozben annyira primitiv mint egy utcagyerek es hergeli a szituaciot folyamatosan, ahelyet, hogy meghuzna magat a privat akcioja miatt, ami miatt eloszor minden felborult, es orulne hogy ennek ellenere vendegul latjuk.
mindegy rohanas, a partyrol is egy oras keses.
respect to sil!!!!
hang akkor derul ki szamomra hogy szar az egesz... sok lehetoseg mar nincs, energia sem.
lenyeg a lenyeg, hogy minden le volt szervezve, es nem avval volt a gond.
Ha ink miatt nem megy ra az egesz het a line-up aatszerbvezesre a buli elott, es ha egy kicsit kevesbe nagykepuen es helyette inkabb felkeszulten es igy idoben erkeznek magyarorszagra. es nem szarjak le hogy nagyon sok ember nagyon varja oket... akkor tobb ido maradt volna mindent leellenorizni. az meg hogy nem lehet bizni senkiben hogy valamit ugy rak ossze ahogy le van beszelve az meg mar egyszeruen elkeserito! a feny sem olyan volt amilyennek lennie kellett volna!!!
Az ablakokrol tudtunk hogy zorogni fognak, de egy jo hangositasnal, csak a bufenel lett volna zavaro. gyakorlatilag minden balul sult el, ami csak lehetett... de en azt mondom hogy de legalabb volt. es azoknak akik azt uzenik, hogy "aki nem tud szervezni az ne szervezzen"
azoknak csak annyit, hogy szamtalan pontot emlithetnek, ahonnan szerintem sokan nem birtak volna mar megmenteni az esemenyeket. ugyhogy sokkal nagyobb szervezoi teljesitmenyre volt itt szukseg mint alt. egyebkent. azonkivul nem ez volt az elso rendezvenyunk.... es idaig egyikkel sem volt szerintem semmi gond, kiveve egy kis line up zavar az offline-on, ahol no penzbol teremtettunk csodat es ki voltunk szolgaltatva a foszervezesnek info nelkul. es sot az egyik egy negynapos filmfesztival volt harom fele kiallitassal koncertel es zarobulival.
16 vendeggel!!!
Es en inkabb azt ertekelnem, hogy megis megtartottuk, hogy ne okozzunk csalodast, mert multhet vasarnap lemondhattuk volna az egeszet.
es akkor semmi sincs!!!!!
A hangositas igy is csalodas volt, tudom... nekem is, mert nem ezt vartam, nem ez volt megbeszelve. volt ott rendezvenyunk nem is olyan reg, es akkor sikerult jol behangositani.
??? ez kulonben olyan mint a parade (mas hangositotta). becsben jo volt a hang, es ugyanaz az illeto masodszorra bp-n meg ugy elk... hogy nem is hittem el...
A dj-k teljesitmenyen nem csodalkozom, mert mindenki egy rohanasbol kellett hogy lelassitson es koncentraljon...
Aziz kulonben nagyon jo szokott lenni. aki hallotta a paraden igazolhatja... kar erte...
a magyar vonal viszont abszolult jot nyujtott!
miutan vegre leleptek a kulfoldiek a szalloba nagyon klassz kis partyvolt reggelig.
Santana, kar hogy vegig mc-zte az egeszet, mert nem ez volt megbeszelve, hanem hogy hagyja kontrolt, inket egyedul is jatszani. es raadasul nagyon gyengen alakitott magahoz kepest ugyancsak.
Kontrolnak teljes respect, hogy vegig csinalta az egeszet. es meg normalis is tudott volna lenni, ha nem hergeli folyamatosan az ink.
Aki szakerto, megertem hogy csalodott es sok bocsanat... reszunkrol mi mindent megtettunk ezert a partyert. es sokan jol is ereztek magukat...! Sil + Longmann+Bratwa+focus, tolletek is elnezest, a dj pultert, ha ott tudok lenni biztos megoldottuk volna...
mindegy megtortent. lg ned

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:01, 03-11-2000 
ujonc

ok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:04, 03-11-2000 
ujonc

most lattam csak a beirasodat brasil. az ide oda irogatastol :) nem is teged neveztelek bunkonak, hanem azokat akik anonym modon uziznek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:12, 04-11-2000 
ujonc

Nem értem, hogy miért is kezd egyre inkább divattá válni, hogy mindenki (tisztelet a kivételnek) kizárólag, rögtön a rossz oldalát nézi a dolgoknak. Itt a partykra gondolok. Mindenkinek az első szava, hogy: ez milyen szar volt, meg az milyen szar volt, és végül is a sáros földig fikázzák a partyt. Nem lenne egy kicsit értelmesebb először azokat a dolgokat leírni amik bejöttek egy bizonyos partyn, és ha valami tényleg kurvára idegesített, akkor legalább egy építő jellegű kritikát írni, nem pedig egy általános, bunkó, fikázó lehúzást.

Ja és szrintem egész jó volt a 4-ei party. Bejöttek a zenék, a vetítés, meg a társaság is (1-2 ember kivételével). A hangosítás valóban elég gáz volt, de amint azt olvastuk ned nem tehet róla, nem direkt lett szar, ne fikázzuk. Egyszóval nekem, meg akikkel mentem mindenkinek bejött a dolog (a hangtól eltekintve). Kár, hogy nem maradhattunk sokáig ( szívesen eldumálgattam volna a sörösüvegdobálós sráccal, mi a f***t képzel má magáról. Ha nem jön be neki a dolog, hááááát húúúúúzzon hazaaludni!!!! ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:30, 04-11-2000 
ujonc

Szerintem egy ilyen buli hirdeteset, nem annyira kene eroltetni az estefemen, mert ahogy elneztem eleg sok ember azert jott el, mert bemondtak a radioban. ezek aztan hamar haza is mentek :-)
A hangositasrol meg senki nem tehet. Azt a teret csak oriasi szerencsevel lehet jol beloni, aki ott volt az tudja, hogy az ADF is szarul szolt (a buli attol meg jo volt). Amugy ismerem a hangosito sracot nem kezdo es tuti, hogy mindent megtett a jo hangzasert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:27, 04-11-2000 
ujonc

Csak annyi, hogy az a csapat, akik csinálták ezt a bulit, jobb esetben nagy nehezen összehoztak 3 összejövetelt Mo-on, és kaptak egy egész műsort a 60 Hz-en. Ráadásul bulijaik olyanok voltak, amilyenek. Azt természetesnek veszem, hogy a B. Runnerek kapjanak médiát, mert nagyon jó, amit csinálnak, de pl. a Nowsound miért is nem?????????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 04-11-2000 
ujonc

hat...ez eleg kemeny ami itt folyik
reszemrol annyit, hogy a hang gyalazatos volt, a feeling meg ilyen hyperspacere emlekeztetett, a zorgo uvegekkel meg az arcokkal, a djket pedig sztem nem nagyon lehet minositeni, leven kurvara nem lehetett hallani, mi ment. inkeket meg se vartam, huztam haza a halalba.
azert tenyleg oda kellene figyelni a szervezesre, a hangot meg nem a helyre fogni, miert az a hely, miert nem mas?
nem kene mentegetozni, nem kene vedekezni, hogy meg kulon jo is volt, hogy csorompoltek az uvegek (ekkora marhasagot...), hanem levonni a tanulsagot, hogy a kovetkezo ne olyan legyen amilyen
ne ertsetek felre, ez nem beszolas, de a szarra ne mondjuk hogy tejszinhab, csak barna

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 04-11-2000 
ujonc

hmmm. maga tan hulye, hogy mindent ketszer mond, ketszer mond?:)
amugy sztem ne essunk egymas torkanak, at kene gondolni mi lett elbaszva, es legkozelebb kijavitani.
valamint hogy vajon erdemes-e ugyan azt a zenei vonalat eroltetni, amit mar jo paran, csak azert, mert bevalt.
biztos kurva sok munka volt benne meg nem keves penz, ezert respekt, csak sztem korultekintobbnek kell lenni. ez a parti pelda volt arra, hogy azert tenyleg igenyes annyira a kozonseg, hogy nem vesz be mindent ami hangos es dramenbesz.
es _tenyleg_ nem akarok ugatni de ezt a "minden penzunkon partit szervezunk hogy a kulturat erositsuk" dolgot sem kellene eroltetni. izzadsagszagu szoveg, es sztem semmi baj nincs azzal, hogy ha a szervezok keresnek a partin, ha a dj-k keresnek a partin, hiszen normal esetben ez a munkajuk, ebbol kellene elniuk, lemezeket venniuk es jobb, nagyobb partikat szervezniuk. a lo tulso oldalara sem kell atesni, de ez mar egy masik sztori.
best wishes & respekt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 04-11-2000 
ujonc

bazmeg eskuszom nem ertelek titeket!!!??
mi utott mindenkibe???
affro: es ha ket napig nem ersz el akkor ezt a kovetkeztetest kell levonni??? en sem vontam le semmi fele kovetkeztetest, miutan nem jelentel meg a frankhegyen es meg fel se hivtal azota...
Longman, te meg a masik fele... nem hiszem hogy hallhattal osszegekkel dobalozni, mert veled nem beszeltem... es kulonben, meg ugy tudom a jailben sem kaptok tobbet, akkor meg nem ertem mert taksalod most hirtelen ennyire tul magad??? plane hogy szerintem nem csak penzrol volt itt szo...
es akkor mar az idoaranyossagot fel sem akarom hozni!!
mindegy eleg volt.
last message over

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 04-11-2000 
ujonc

Ehhez a bájos kis szardobáláshoz annyit fűznék hozzá, hogy meglehetősen méltánytalan dolognak tartom az anyagi jellegű sérelmek ilyetén kiteregetését, tekintet nélkül arra, hogy kinek van igaza. Pár napos fizetési késedelem szerintem nem indokolja a másik fél renoméjének (hogy ez egyébként milyen, az más kérdés), nyilvános rombolását. Félre ne értsen senki, nem húzok egyik szekértáborhoz sem, a parti olyan volt amilyen, a DJ-k meg nem ok nélkül háborognak, de ez a személyeskedéssel fűszerezett indiszkréció úgy gondolom felesleges túlkapás, és egy kicsit már sérti az etikai érzékemet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:06, 05-11-2000 
ujonc

Szerintem nednek teljesen igaza van, raadasul tok jo volt a buli, es nem tudom, hogy miert kell fikazni azt a tarsasagot, aki ott volt, (meg akkor is ha esetleg 3-4 kocsog is volt koztuk, de az mindig van) en tudnek irni 2-3 oldalt arrol, hogy milyen tarsasag volt ott, es ez mind pozotiv lenne.....
Sokkal jobb buli volt mint az loxy&ink abban a flancos vigadoban, azokkal az egyforma zenekkel.....
na csa'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 05-11-2000 
ujonc

a buli nem volt egyáltalán gáz. az összes ismerősöm aki ott volt nagyon jól érezte magát. Az hogy nekem problémáim voltak, az csak annak tudható be hogy a körülményeket kellett figyelnem...
örülök Nekro véleményének sőt annak is örülök hogy itt a forumon kiderül(t) hogy annyira azért nem volt rossz ez a buli.......................(sok mindenkinek tetszett.)

ha lesz még buli az biztos jobb lesz :)
peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 05-11-2000 
ujonc

Bazzeg nektek az a jo 1 bulin, ha mineel nagyobb tomeg van, minnel szarabb zenek, es minnel dragabb legyen minden...
meg is erdemlitek, tisztelet a kivetelnek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 05-11-2000 
ujonc

Úgy látom így ,hogy egy napot kihagytam kicsit elharapódzott a vita.& az értelmes érvelések között néhány bunkó beírás is feltünt.Gratulálok!
Nem tudom miért kell 1folytában nedet baszogatni ,szerintem ő aztán mindent megtett.És így kurvára rosszul eshet neki.
Ahogy értesültem 1átalán nem is tehet semmiröl ,&SŐT nem is kéne annyira lehúzni a partyt!
Azt kell mondanom ,aki az "éltem legrosszabb partyja" szöveget nyomatja ,az még elég kevés partyn volt....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:42, 06-11-2000 
ujonc

most mar nem eleg, hogy nem tudok irni, lehuzo kocsog is vagyok:)
tok jo:))
ugy latszik, jo uton haladok, meg a vegen hires leszek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 06-11-2000 
ujonc

2 masnika
sztem eleg lenne atmasolni az egesz forumot a partybeszamolokhoz. :-)
2 EH
hat ehhez gratula, az ilyen beszolasoktol fejlodik a szcena

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:17, 06-11-2000 
ujonc

EH:en a velemenyemet irom le, azt, amit egy party-rol gondolok, fuggetlenul attol, h ki szerveztek, es kik jatszottak......
ha tetszett akkor azt irom le, ha nem, akkor nem.
Lehet, h ellentetes velemenyem volt a 2 inkes bulirol, de azt hiszem h a tobbirol nagyjabol megegyezett (pl nowsound, garancsi, stb.)
szal... en csak azt nem ertem, h miert kell egymast baszogatni...
ez az egesz ugy indult, hogy kevesen vagyunk, osszetartunk, meg minden,
aztan mosmeg azt veszem eszre, hogy minden dj, minden szervezo, es minden fan egymast baszogatjak, rosszabb, mint a szkinhedek, vagy a grizzlik....
ha ez igy megy tovabb a dnb-bol csak egy halom dob+basszus marad, egymasra hanyva, amire sok kocsog rangatozik, a divat kedveert...
szerintem nem ezt akarjatok, de megis effele terelitek a dolgokat...
PEACE!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 06-11-2000 
ujonc

eh
de akkor miert nem ezt irtad?
nem kell itten hulyezni meg kocsogozni agyba-fobe /hallod nekro ? :-)
akkor most igenytelen vagyok? :-(
szerintem nagyon szamit a hely hangulata is es az a vigadonak nincs, a remiznek meg van(az arakrol most nem beszelek)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 51 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]