|
nos koszi a kedves hozzaszolast, akkor itt a story, ami egyket dolgot rendbe rak... a hangositast sajnos nem, de az sem azert lett olyan mert sporoltunk volna rajta...
szoval: kezdjuk ott hogy a datum mint egy elatkozott nap tunt nekem, mert hiabba volt fix mar kurva reg ota, megis megtortent egy smas korulotte. INK-nek pedig eleg sokat koszonhetunk ezekbol.
kezdet: atszervezesek utolso pillanatok -> nincs mar repulo kontolnak bp-re csak becsbe.
kurva szar ido -> turbulenciak -> szarutazas -> faradsag, szarkedv. repuloter kisebb para kisebb csuszas, de elindulnak meg viszonylag idoben bp-re. para a hataron, visszafordulas becsbe.ujra indulas, megint para a hataron 1,5 ora varakozas elvett utlevellel. santana vegul a hataron kell hogy maradjon (lejart utlevel). faxon kikonyorges, hogy atengedjek, masodik turnus leszervezese, athozzak siker. de oriasi csuszas. 11 korul megerkezes. hotel semmi ido. est fm teljes lecsuszasa, nem tudom kulonben miert nem lehetett informalni a hallgatokat, hogy mi van...?! subwooferbe 10 percre, mert 15 ember var 9 ota. kozben santanaek megerkeznek bp-re hotel partyra ezerrel... mindenki teljesen kesz. kontrol reggel ota uton, csak parak kozott, remeg a keze, elege van. aziz, ugyanugy teljesen kesz, mert o felel a kesesert. ugyanugy vegig parazta az egeszet.
Ink meg csak majomkodik megjatsza magat es kozben annyira primitiv mint egy utcagyerek es hergeli a szituaciot folyamatosan, ahelyet, hogy meghuzna magat a privat akcioja miatt, ami miatt eloszor minden felborult, es orulne hogy ennek ellenere vendegul latjuk.
mindegy rohanas, a partyrol is egy oras keses.
respect to sil!!!!
hang akkor derul ki szamomra hogy szar az egesz... sok lehetoseg mar nincs, energia sem.
lenyeg a lenyeg, hogy minden le volt szervezve, es nem avval volt a gond.
Ha ink miatt nem megy ra az egesz het a line-up aatszerbvezesre a buli elott, es ha egy kicsit kevesbe nagykepuen es helyette inkabb felkeszulten es igy idoben erkeznek magyarorszagra. es nem szarjak le hogy nagyon sok ember nagyon varja oket... akkor tobb ido maradt volna mindent leellenorizni. az meg hogy nem lehet bizni senkiben hogy valamit ugy rak ossze ahogy le van beszelve az meg mar egyszeruen elkeserito! a feny sem olyan volt amilyennek lennie kellett volna!!!
Az ablakokrol tudtunk hogy zorogni fognak, de egy jo hangositasnal, csak a bufenel lett volna zavaro. gyakorlatilag minden balul sult el, ami csak lehetett... de en azt mondom hogy de legalabb volt. es azoknak akik azt uzenik, hogy "aki nem tud szervezni az ne szervezzen"
azoknak csak annyit, hogy szamtalan pontot emlithetnek, ahonnan szerintem sokan nem birtak volna mar megmenteni az esemenyeket. ugyhogy sokkal nagyobb szervezoi teljesitmenyre volt itt szukseg mint alt. egyebkent. azonkivul nem ez volt az elso rendezvenyunk.... es idaig egyikkel sem volt szerintem semmi gond, kiveve egy kis line up zavar az offline-on, ahol no penzbol teremtettunk csodat es ki voltunk szolgaltatva a foszervezesnek info nelkul. es sot az egyik egy negynapos filmfesztival volt harom fele kiallitassal koncertel es zarobulival.
16 vendeggel!!!
Es en inkabb azt ertekelnem, hogy megis megtartottuk, hogy ne okozzunk csalodast, mert multhet vasarnap lemondhattuk volna az egeszet.
es akkor semmi sincs!!!!!
A hangositas igy is csalodas volt, tudom... nekem is, mert nem ezt vartam, nem ez volt megbeszelve. volt ott rendezvenyunk nem is olyan reg, es akkor sikerult jol behangositani.
??? ez kulonben olyan mint a parade (mas hangositotta). becsben jo volt a hang, es ugyanaz az illeto masodszorra bp-n meg ugy elk... hogy nem is hittem el...
A dj-k teljesitmenyen nem csodalkozom, mert mindenki egy rohanasbol kellett hogy lelassitson es koncentraljon...
Aziz kulonben nagyon jo szokott lenni. aki hallotta a paraden igazolhatja... kar erte...
a magyar vonal viszont abszolult jot nyujtott!
miutan vegre leleptek a kulfoldiek a szalloba nagyon klassz kis partyvolt reggelig.
Santana, kar hogy vegig mc-zte az egeszet, mert nem ez volt megbeszelve, hanem hogy hagyja kontrolt, inket egyedul is jatszani. es raadasul nagyon gyengen alakitott magahoz kepest ugyancsak.
Kontrolnak teljes respect, hogy vegig csinalta az egeszet. es meg normalis is tudott volna lenni, ha nem hergeli folyamatosan az ink.
Aki szakerto, megertem hogy csalodott es sok bocsanat... reszunkrol mi mindent megtettunk ezert a partyert. es sokan jol is ereztek magukat...! Sil + Longmann+Bratwa+focus, tolletek is elnezest, a dj pultert, ha ott tudok lenni biztos megoldottuk volna...
mindegy megtortent. lg ned
|