i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 12:31, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Next

Dohanyzo / Nem dohanyzo
Dohanyzom 30%  30%  [ 83 ]
Nem dohanyzom 40%  40%  [ 110 ]
Koca dohanyos vagyok 10%  10%  [ 29 ]
Eros dohanyos vagyok - napi 1 doboz felett szivok egy nap 7%  7%  [ 20 ]
Jo, hogy kerdezed, leszokoban vagyok (eros vagyok eros vagyok) 6%  6%  [ 16 ]
Leszokoban vagyok [az anyagi vonzata miatt] 3%  3%  [ 9 ]
Leszokoban vagyok [a karos hatasai miatt] 4%  4%  [ 11 ]
Total votes : 278
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:38, 27-09-2003 
pokemon

freq wrote:
kitty morte wrote:
Az Európai Unióban 2009-re minden tagállam 57 százalékra emeli a cigaretta dobozonkénti árának adótartalmát , így kishazánkban is jelentős mértékben drágul a cigaretta ára. Akár 900 forintot is fizethetünk egy dobozért.

zarjegy nelkulki cigaretta nagyon olcsooooooooooooooooooooooo.
viszont nehez hozzajutni. :deviljoe:

Na jó,de nem mind1, hogy mihez viszonyítod.... ha mondjuk 3000-4000 EUR lesz az átlagfizetés (de szép is lenne),akkor az az 5 EUR nem annyira gáz...

hozzátenném,hogy ma Németországban az automatából vásárolt cigi(18 szálas) 3EUR, a boltban (19 szálas) 3,20 EUR, és a "BIGBOX" (25 szálas) 4 EUR, tehát átszámítva ez is 1000 Ft....

olcsó cigiért pedig irány az east-cost, határontúl kb 200 Ft egy doboz cigi, ugyanaz,ami nálunk lassan 500 Ft.

de ezt nem reklámozás céljából,csak informálásként mondom

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:36, 27-09-2003 
kisfröccs

a csempeszesert meg dada jar :wink:
mert ugye 1 doboz cigiert nem igazan eri meg kiutazni

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 27-09-2003 
pokemon

3 kartont hozhatsz be vámoltatás nélkül...
igaz,hogy ez sem túl nagy "adag", de azé annak, aki a határ közelében lakik,megéri.
nekem sok ismerősöm van, aki rendszeresen kijár piáért+cigiért, +vannak, akik ezzel seftelnek..
dádá ide vagy oda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:48, 27-09-2003 
kisfröccs

jode nekem budapesti leven nem eri meg...

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:38, 27-09-2003 
metalhead

"3 kartont hozhatsz be vámoltatás nélkül... "

ez hülyeség, mert csak egy doboz bontott cigit lehet behozni befele...persze ha nincsenek kapcsolataid ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 28-09-2003 
pokemon

amugy egy karton nyitott a limit.

peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:15, 28-09-2003 
pokemon

sour wrote:
amugy egy karton nyitott a limit.

peace

nem akarok megint "okoskodni", de én pont azért írtam, mert most hallottam, hogy az 1 kartont felemelték 3-ra.
de októberben beszámolok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:43, 29-09-2003 
pokemon

just4fun wrote:
Luki wrote:
just4fun wrote:
és ugye tavaly februárban Goldien a Vigadó báltermében sem lehetett dohányozni, mert kiküldtek

de az nem a nemdohanyosok vedelme erdekeben, hanem a vigado baltermenek vedelmeben volt...

na és? a cél vagy az eredmány számít? :P

Az eredmény az volt hogy a biztonsági őr körül éppen nem dohányoztak, de a tánctéren ment a pöfékelés rendesen.

//Balkán Style//

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:11, 29-09-2003 
souljah

Hééé öreg, állj le a cigivel, vagy állj tõlem odébb!
Dohányod a füstben csak elég!
Nem félsz, hogy ééégsz?!
- Hagyd mááár abba!
Hagyd már abba és kééész!
:smileslayer:

btw. nemtom, mieert olyan nagy bizznisz a hataron "atcsempeszni" 3 karton cigit, amikor eleg pl. lemenni a lehel teri aluljaroba ahol garantaltan a nyakadba sozzak az I. osztalyu zarjegy nelkuli cigiket ket bugyival es meg "4 tartoselemet 1 szazasert" is kaphatsz.. :P:
8)

Profile  

Post subject: Mindentudás Egyeteme
PostPosted: 12:07, 29-09-2003 
pokemon

Tegnap a Mindentudás Egyetemében a dohányzásról is volt szó. Elég keményen osztotta a professzorasszony az igazságot.
!A cigi drog! A függőség elég súlyos következményekkel jár, és talán ez az egyetlen olyan drog ami nem csak a használóját hanem a környezetét is mérgezi - és ez ugye a heroninra nem igaz :roll: . Ezért kell kordában tartnai a dohányosokat. A kapcsolódó cikk:

http://www.origo.hu/mindentudasegyeteme ... ml?pIdx=11

Nagyon tanulságos ::: részletek a cikkből:

"Az egészségre ártalmas kockázati tényezők közül a dohányzás a legveszélyesebb. A WHO statisztikái szerint a dohányzás okozta éves halálozás meghaladja a drog, alkohol, fertőző betegségek és a balesetek okozta halálozást együttvéve."
//mondjuk itt külön említi a drogokat ... szóval a prof-nak is van egy adag fogalomzavara...//

"Az előrejelzések szerint 2025-re kb. 10 millió ember fog meghalni a világon dohányzás következtében. Az orvostudomány mintegy 20-25 olyan betegséget tart nyilván, amely közvetlenül a dohányzással kapcsolatos. Minden második dohányzó idő előtt hal meg."

"Magyarországon az utóbbi 5 év átlagában évenként több mint 25 milliárd cigarettát szívtak el, ami azt jelenti, hogy az újszülötteket és gyermekeket is beleértve mind a 10 millió magyar állampolgár 1 doboz cigarettát fogyaszt el három nap alatt."

A lehetséges betegség: Szájüreg rák:
http://www.mimi.hu/betegseg/szajuregi_rak.html

:evil:

És nem csak a dohányosok hanem az én zsebem is bánja a ha te meveszel egy doz cigit :( Ezért fogják emelni megint... meg megint meg megint ....

A leszokás 10 nap hosszú, ennyi idő alatt áll vissza a szervezett a nikotinmentes működésre. De ezalatt a 10 nap alatt jellemzően a leszokók, ingerültek, dekoncentráltak, esetenként pedig depressziósak és agresszívak lehetnek. De 10 nap után már csak a pszichés függőség marad meg. Szóval a leszokóknak minden részvétem az első 10 napért de utánna higyétek el több lesz a lóvétok ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:11, 29-09-2003 
allnightbreakz

kb 2 hete nem gyujtottam rá
nem nehéz leszokni
csak elhatározás kérdése
7évig cigiztem kb...

Profile  

Post subject: Re: Mindentudás Egyeteme
PostPosted: 12:33, 29-09-2003 
chi recordings

Beat Owen wrote:
Tegnap a Mindentudás Egyetemében a dohányzásról is volt szó. Elég keményen osztotta a professzorasszony az igazságot.

Ja, nemvolt rossz. Mutattak képeket egy átlagos, meg egy cigis tüdőről.
:shock:

Meg h mik vannak a cigiben, amik nem a kátrány kategóriába hanem a gázállapotú kategóriába tartoznak.

Azért a prof néni volt h imho nemokosakat mondott, pld. "Nincs olyan h könnyű drog". :roll:

Profile  

PostPosted: 12:35, 29-09-2003 
impulsecreator.hu

LunatiCord wrote:
Beat Owen wrote:

Ja, nemvolt rossz. Mutattak képeket egy átlagos, meg egy cigis tüdőről.
:shock:

Meg h mik vannak a cigiben, amik nem a kátrány kategóriába hanem a gázállapotú kategóriába tartoznak.

Azért a prof néni volt h imho nemokosakat mondott, pld. "Nincs olyan h könnyű drog". :roll:

mutattak ilyen kepet?
en is neztem, csak nem tudtam vegig nezni mert csinaltam vmit kozben
hu azer az a kep erdekelne

Profile  

PostPosted: 12:37, 29-09-2003 
chi recordings

kitty morte wrote:
mutattak ilyen kepet?
en is neztem, csak nem tudtam vegig nezni mert csinaltam vmit kozben
hu azer az a kep erdekelne

Elég meggyőző volt...
A néni azt is mondta, hogy van neki rákos tüdőről is, de azt inkább nem vitte be. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 29-09-2003 
poszthumusz

15 nap...
és többet nem is fogok
de október 15-én megyek Erdélybe,akinek kell cigi szóljon!!! :twisted:
kb. 250-300 ft egy doboz pall mall

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 29-09-2003 
impulsecreator.hu

plastik wrote:
15 nap...
és többet nem is fogok
de október 15-én megyek Erdélybe,akinek kell cigi szóljon!!! :twisted:
kb. 250-300 ft egy doboz pall mall

getzi
:roll: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 29-09-2003 
souljah

ma már nem szívom a bagót, tegnap is csak egy szálat... sikerülni fog...!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 29-09-2003 
pokemon

to all>
egyetértek a "dohányzásellenes kampányolással", de azé ez egy olyan dolog,hogy tudod,hogy az alkohol is káros(nem azonosítom a kettőt egymással a félreértések elkerülése végett), és mégis iszol..igaz,h nem ártasz vele a környezetednek (néha igen... :roll: :lol: )

a "függőség" ilyen értelemben nem igaz!!! sztem a leszokás csupán AKARAT kérdése.
és nem hiszem,hogy életem végéig akarok dohányozni, akár holnap is le tudnám rakni a cigit-ha AKARNÁM.

az " én zsebem is bánja" dolgot nem értem...????????????????

annyi minden van,ami károsítja a szervezetünket, csak a dohányzás a leg kézzelfoghatóbb mind közül....

"Magyarországon az utóbbi 5 év átlagában évenként több mint 25 milliárd cigarettát szívtak el, ami azt jelenti, hogy az újszülötteket és gyermekeket is beleértve mind a 10 millió magyar állampolgár 1 doboz cigarettát fogyaszt el három nap alatt."

ez azé kicsit torzítás....

a WHO statisztikái pedig.... ezek olyan közvéleménykutatások, amelyek reprezentatívak ugyan, de ez sztem egy BAROMSÁG. így nem lehet felfogni,hogy ha én 4 szálat szívok el egy nap, akkor a családom tagjai 1-1et naponta.

mondhatnánk akkor azt is,hogy a lakosság 25%a heroinista.

az meg,hogy a marihuana a heroinhoz vezet...azt kikérem mindenki nevében,aki szívta/szívja. ez a legundorítóbb az egész "média kampányolásban",hogy nem az igazságot, a tényeket közvetítik,hanem elferdítik a valóságot, és olyan emberek mesélnek a drogokról, a következményekről, a hatásokról, a függőségről, akik még SOHA nem próbálták, csak statisztikákra, papírformára hivatkoznak. NEVETSÉGES

és ezzel én nem azt akartam mondani, hogy bármeklyik káros szenvedély mellett állok, vagy szorgalmazom a használatukat, de a közhelyek, sztereotípiák undorítóak, és elítélem ezeket a fajta megnyilvánulásokat.
off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:38, 29-09-2003 
souljah

rude wrote:
a "függõség" ilyen értelemben nem igaz!!! sztem a leszokás csupán AKARAT kérdése.
és nem hiszem,hogy életem végéig akarok dohányozni, akár holnap is le tudnám rakni a cigit-ha AKARNÁM.
majd' minden dohanyos ezt mondja, mint ahogy te is, vagyis akkor meg sincs akaraterod - addikt vagy... 8)

rude wrote:

ez azé kicsit torzítás....

miert is? :P:

rude wrote:
a WHO statisztikái pedig.... ezek olyan közvéleménykutatások, amelyek reprezentatívak ugyan, de ez sztem egy BAROMSÁG. így nem lehet felfogni,hogy ha én 4 szálat szívok el egy nap, akkor a családom tagjai 1-1et naponta.

mondhatnánk akkor azt is,hogy a lakosság 25%a heroinista.
ezt sztem a tobbseg nem igy fogja fel... :twisted:

EZ :ras:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 29-09-2003 
pokemon

nem is mondtam,h van akaraterőm,mert NEM akarok leszokni EGYELŐRE.... :idea: ergo amit írtam,igaz. hisz most is kiderült,h sok dohányos le tudta rakni, mert AKARTA.

"miert is? "
mert nem dohányzik minden állampolgár = nem szívhat el 1 doboz cigit naponta...lehet,hogy van olyan család,ahol senki,a környezetükben sem dohányoznak, akkor ők mégis dohányoznak?????????

a többség lehet hogy nem így fogja fel,de én igen.

most egy elég undorító dolgot fogok mondani, amit nem gondolok úgy,ahogy most le fogom írni, de kicsit szeretném magyarázni azt,hogy miért írtam le ezeket:
minden "non-dohányos" kampányol azért (hozzáteszem,vhol jogosan) hogy azok,akik dohányoznak, így+úgy, nincs tisztelet egymás iránt, etc....
KÉRDÉS: hol van ma már tisztelet az emberekben???? milyen élethelyzetben találkozunk egymás iránti figyelemmel, tisztelettel,megbecsüléssel???
azokat is mind egymás szemére vethetnénk....

MÉGEGYSZER: ne higyje senki, hogy érzéketlen tuskó lennék, csak egyszerűen nem szeretem a szélsőséges véleményeket, úgy, hogy közben sok más tényező nem kerül említésre, nem veszik figyelembe.
Ja, és szeretek vitatkozni. :lol: :lol: :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 681 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]