huhh hát az elején kezdve....
nekem inkább középsulis emlékeimet elevenítette fel a buli, amin hemzsegtek a szerintem a 16-7 évesek.
Ami egyrészről jó, másrészről rossz. ki ki döntse el maga.
AAz árak teljesen korrektek voltak, ebben panasza nem lehet senkinek.
A zenével kapcsolatban.
Látható volt hogy az Anima tobbeket mozgatott meg, így után feltunő tomeg hagyta el helyet, ami nem is volt baj, mert szaunában éreztem magam. - hozzáteszem utána is.
Marha meleg volt, érezhető volt mindenutt, még a wc ben is ahol a pára a üvegre csapodott ki, felejtvén azokat a cseppeket amik a testunkon voltak.
Palotait sokat nem láttam, bár kétségkivul a héten harmadjára látni nem egy nagy hujjé.. amit láttam belole jóvolt, bár kétségkivul nem az én lábaimat mozgatta meg igazán. Ami igazán érdekelt aza kisterem ahol érdekes live act -et hallottunk, és jó breaks ek is forogtak. ott meg még ubermeleg is volt. haaaaaa.....
a visual nagy elorelépés a klinikás winampteknikához meg mittomén mikhez képest, s tetszett hogy nem egy lepedon jelent meg.
összeségében: jól megszervezett buli, zenei szinességgel fuszerezve, kisteremmel, jó árakkal, sok szép lánnyal, de rohadt nagy meleggel ami eléggé lerontotta az élvezhetőséget (részemről).
Az irány nagyon jó. így tovább.
üdv racs