i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:56, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:04, 06-10-2003 
pokemon

MainStream wrote:
ahogy így írod most tényleg rájöttem milyen jó hely a lovarrda, pedig már sokadjára voltam ott. a meleggel kapcsolatosan azért vitatkoznék. a nagy tánctér még okés, de fennt a kisterembe mintha már a fűtésszezon megkezdődött volna... :D

jah és csak 1 csocsó van, de az sztem kelet-magyarország legjobb asztala ;)

A kistermben nem is jártam .... szóval van még mit felfedezni :)

A csócsószatal meg a kávézó végéből kettőnek tünt .... túl olcsó a sör :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:39, 06-10-2003 
partiarc

én is kettős látásra gyanakodtam a részedről :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 06-10-2003 
ujonc

Fotók valahol???! Kíváncsi volnék, ha már nyugdíjas módon otthon temettem a fiatalságom :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:16, 06-10-2003 
pokemon

ropam wrote:
Fotók valahol???! Kíváncsi volnék, ha már nyugdíjas módon otthon temettem a fiatalságom :D :D :D

Talán legközelebb lesz itt... egy vaskos beszámolóval egybekötve.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:17, 07-10-2003 
partiarc

ropam wrote:

régebben a soundwave-es bulikon fotóztak a haon.hu-tól de mostanában már nem :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:43, 07-10-2003 
ujonc

huhh hát az elején kezdve....
nekem inkább középsulis emlékeimet elevenítette fel a buli, amin hemzsegtek a szerintem a 16-7 évesek.
Ami egyrészről jó, másrészről rossz. ki ki döntse el maga.
AAz árak teljesen korrektek voltak, ebben panasza nem lehet senkinek.
A zenével kapcsolatban.
Látható volt hogy az Anima tobbeket mozgatott meg, így után feltunő tomeg hagyta el helyet, ami nem is volt baj, mert szaunában éreztem magam. - hozzáteszem utána is.
Marha meleg volt, érezhető volt mindenutt, még a wc ben is ahol a pára a üvegre csapodott ki, felejtvén azokat a cseppeket amik a testunkon voltak.
Palotait sokat nem láttam, bár kétségkivul a héten harmadjára látni nem egy nagy hujjé.. amit láttam belole jóvolt, bár kétségkivul nem az én lábaimat mozgatta meg igazán. Ami igazán érdekelt aza kisterem ahol érdekes live act -et hallottunk, és jó breaks ek is forogtak. ott meg még ubermeleg is volt. haaaaaa.....

a visual nagy elorelépés a klinikás winampteknikához meg mittomén mikhez képest, s tetszett hogy nem egy lepedon jelent meg.

összeségében: jól megszervezett buli, zenei szinességgel fuszerezve, kisteremmel, jó árakkal, sok szép lánnyal, de rohadt nagy meleggel ami eléggé lerontotta az élvezhetőséget (részemről).
Az irány nagyon jó. így tovább.

üdv racs :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:09, 07-10-2003 
pokemon

racs wrote:
huhh hát az elején kezdve....
nekem inkább középsulis emlékeimet elevenítette fel a buli, amin hemzsegtek a szerintem a 16-7 évesek.
Ami egyrészről jó, másrészről rossz. ki ki döntse el maga.
AAz árak teljesen korrektek voltak, ebben panasza nem lehet senkinek.
A zenével kapcsolatban.
Látható volt hogy az Anima tobbeket mozgatott meg, így után feltunő tomeg hagyta el helyet, ami nem is volt baj, mert szaunában éreztem magam. - hozzáteszem utána is.
Marha meleg volt, érezhető volt mindenutt, még a wc ben is ahol a pára a üvegre csapodott ki, felejtvén azokat a cseppeket amik a testunkon voltak.
Palotait sokat nem láttam, bár kétségkivul a héten harmadjára látni nem egy nagy hujjé.. amit láttam belole jóvolt, bár kétségkivul nem az én lábaimat mozgatta meg igazán. Ami igazán érdekelt aza kisterem ahol érdekes live act -et hallottunk, és jó breaks ek is forogtak. ott meg még ubermeleg is volt. haaaaaa.....

a visual nagy elorelépés a klinikás winampteknikához meg mittomén mikhez képest, s tetszett hogy nem egy lepedon jelent meg.

összeségében: jól megszervezett buli, zenei szinességgel fuszerezve, kisteremmel, jó árakkal, sok szép lánnyal, de rohadt nagy meleggel ami eléggé lerontotta az élvezhetőséget (részemről).
Az irány nagyon jó. így tovább.

üdv racs :roll:

Itt a meleg a kisteremre értendő, ugye. Mert én a nagytermeben nem vettem észre a meleget... Mondjuk én Palotaira érkeztem meg..

Profile  

Post subject: Re: A buli
PostPosted: 16:31, 07-10-2003 

Beat Owen ::

A BeatMap Visual mindig tud újat mutatni, nagyon szerencsések a debreceniek hogy ilyen visual hátterük van.

thx >:)

A férfiaknak mondom hogy a buliban nagyon sok a szép lány, és sajnos sok a melegítős csávó, szóval egy épkézláb faszi itt talál magának ÉdiBaby-t :wink:

nebáncsál, énis melegitöben voltam (meg Zsolti bá alatt atlétában >:) )

Racs ::

ez már megfigyelhetö volt a korábbi klinikas bulikon is, en magam nem itelem el a dolgot, mert enis 16 evesen kezdtem ilyen bulikra jarni :)

szinten megfigyelheto volt mar a klinikaban, viszonylag regen lecserelodott a winamp-style :)

Profile  

Post subject: Re: A buli
PostPosted: 18:37, 07-10-2003 
pokemon

StR wrote:

szinten megfigyelheto volt mar a klinikaban, viszonylag regen lecserelodott a winamp-style :)

A WinAmpStyle-t azért csináltuk mert senki nem akarta buzerálni a gépeket buli közben, de valahol el kellett kezdeni a visualt... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 08-10-2003 
partiarc

mit akartok a winamp style nagyon is jó, pl itthon én gyakran hallgatok úgy zenét h közben megy az avs fullsreenbe :joe: :wow:

letöltöttem vagy 500 félét randomba sosem jön ugyanaz ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:16, 08-10-2003 
ujonc

>>>>nekem inkább középsulis emlékeimet elevenítette fel a buli, amin hemzsegtek a szerintem a 16-7 évesek.

ez már megfigyelhetö volt a korábbi klinikas bulikon is, en magam nem itelem el a dolgot, mert enis 16 evesen kezdtem ilyen bulikra jarni

>>>>>
régen voltam már klinikás bulikon, de megfigyyeltem akkor is.
nem sajnálom hogy ottvannak, mert az én szorakozásomat nem rontja.
csak megjegyeztem hogy kozépsulis feelingje volt számomra, inkább hasonlitott egy nálam régi TÁG os bulira _(ami anno huuu de hires is vlt ) mint egy egykori sav-bazisra. Ami nembaj. SAját értékrend.

nah vissza meloba.
udv

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 08-10-2003 
metalhead

ez már megfigyelhetö volt a korábbi klinikas bulikon is, en magam nem itelem el a dolgot, mert enis 16 evesen kezdtem ilyen bulikra jarni

szerintem sincs baj a fiatalokkal (mivel én is az vagyok), bár sajnos sokan csak divatból járnak...
mostmár az a menő, aki dnb-t hallgat, nem a linkinparkot meg társaikat... :shock: :shock: :shock:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]