Egészen el vagyok képedve mennyi hülyeséget sikerült összehordani egy nap alatt,,, a bécsi 13 eurós okoskodáshoz csak annyit, hogy pl ausztriában nem csak a beugrók olcsóbbak bulikba, hanem a közértben egy vásárlás, vagy egy fincsi kis tankolás stb (pedig többet keresnek jééé, de ezért is az a faszkalap amon tobin a hibás, aki oda merte írni, hogy live.)
szerintem egyébként egy csomó sznob okoskodó jóízlésűnek nem a live volt az átkúrás, hanem a ninja,,, úgy érzem, hogy volt pár nagyokos, aki még csak nem is hallott semmit, csak úgy eljött, mert csak azt hallotta (szóval valamit mégis), hogy ez májer, meg ninja is... ahogy, figyelem ezt az is alátámasztja, hogy 2 hete még kb mozifilmnek hitték, aztán jöttek rá, hogy ez valami izé zenebona,,
emellett, jóval igénytelenebb partyk, bőven szarabb helyeken is hasonló árfekvésűek,,,
Ez a rewindos okosokodás meg annyira szánalmas és nevetséges, hogy az ijesztő,
1 a rewind nem rossz, sőt igen kellemetes
2 ha minden előadó, akinek a zenéjében van d'n'b is a visszapörgésre való (jó kis lenéző hangnemben (szánalmas sznob fikakatonák), akkor elég szép line upja lenne egy egy szerda esti mulattságnak)
3 amon tobin albumokon eléggé sok 165 -175 bpmes szám hallható (csak ehhez, ugye kéne hallgatni is)
4 rewindokon NEM CSAK d'n'b megy, hanem baromi sok minden (de ehez úgye el kéne menni, és az elejétől a végéig meghallgatni (breakbeat, hip-hop,d'n'b,raga, de a vége felé a legkönnyedebb muzsikák is becsusszannak, sőt én még radioheadot is hallottam)
5 szánalmas, hogy azért mert valami hetente van, és nem drága a beugró egyesek jól lenézik, ha a palotaiék külföldről jönnének, mondjuk ninja-ás labellel a sok okoskodó, ott meredne 4000-ért
Rewindhoz meg tényleg volt köze a tegnap estének, de csak cadik személye miatt, aki viszont valami zseniális szettet hozott össze, jó lenne, ha más alkalmakkal is megmutatná ezt az oldalát (, big bud és mo def&massive attack!!!!)
Amon fiú meg amellett, hogy zseniális volt (teljesen józanul, totál bekattantott, ami nem hangzik rosszul), nem csak a zenéjével mutat a jövőbe, hanem szerintem a technika is, jóval többet foglalkozott a zenével, mint más djk szoktak, a 2 óra alatt szinte mindig nagyon rajta volt az ügyön tett vett, még körülnézni sőt szívni is alig akadt ideje... egy ideig nagyon kellemesen kielégített, mind zeneileg, mind vizuálisan, a hangulat! ha minden 4000 party ilyen lenne, többre járnék
na ez már így is sok ...
ja kevin az okoskodásod SZÁNALMAS......