i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:18, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Összességében nekem a buli inkább...
...tetszett (megérte a belefektetett pénzt, időt, energiat, stb.)! 45%  45%  [ 37 ]
...nem tetszett (nem érte meg a fentieket)! 9%  9%  [ 7 ]
Nem voltam ott, kussolok. 46%  46%  [ 38 ]
Total votes : 82
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:09, 08-10-2003 
bladerunnaz

Kevin wrote:
kevin: szerintem a szervezoktol megtudtad volna kerdezni mashol is a dolgot nemtom miert tartozik egy buli koltsegvetese a kozonsegre

nemtom kik szerveztek... mellesleg akkor megkerlek, hogy ezentul te is ehhez tartsd magad. :)

nem szoktam ebben turizni a forumban sztem

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:10, 08-10-2003 
chi recordings

igerem megtanulok irni/olvasni (http://www.diszlexia.hu/)... es be is fejezem... erdemi valaszt kitol kaphatok (maganban) Valdi/Loid?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 08-10-2003 
bladerunnaz

nincs kozom a szervezeshez, ha erre gondolsz

szombaton megverekszunk a tilosba' :D

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 08-10-2003 
chi recordings

nem arra gondoltam, hanem hogy esetleg elmondod maganban ki az illetekes, de tokmindegy, szombaton ugyis eloben kozvetiti majd a Kevin vs Valdi bunyot a tilos :twisted:

http://www.chi-recordings.com/magyar/au ... o_demo.htm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 08-10-2003 
zee german

Kevin wrote:
nem arra gondoltam, hanem hogy esetleg elmondod maganban ki az illetekes, de tokmindegy, szombaton ugyis eloben kozvetiti majd a Kevin vs Valdi bunyot a tilos :twisted:

http://www.chi-recordings.com/magyar/au ... o_demo.htm

huhuuu

fogadasokat nalam lehet kotni, ezres tet a minimum
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:42, 08-10-2003 
droid

:?: Te Kevin, miert nem írod le hogy te mennyit keresel egy lemezen:?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 08-10-2003 
chi recordings

dj.Bal wrote:
:?: Te Kevin, miert nem írod le hogy te mennyit keresel egy lemezen:?:

Azt nyilván nemis sejted, hogy ez mekkora kapufa... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 08-10-2003 
chi recordings

Bal: ez most egy ilyen humoros kerdes ugye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 08-10-2003 
zee german

barmilyen meccsre lehet fogadni nalam, tizszazalekot huzok a nyeremenybol

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 08-10-2003 
droid

nem értem miért kell fitoktatni hogy kinek mennyi a gázsija és hogy ki milyen költségvetéssel dolgozik. ez sztem nem ide tartozik.
elöző hozzászolásommal csak erre szerettem volna rávilágitani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 08-10-2003 
chi recordings

Egyetertek, meg is bantam... /K elkullog jol... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 08-10-2003 
zee german

dj.Bal wrote:
nem értem miért kell fitoktatni hogy kinek mennyi a gázsija és hogy ki milyen költségvetéssel dolgozik.

"best thing about drum and bass is free records and free clotches" -
dj bailey

Profile  

Post subject: Kétségbeesve keresem (nem Susan-t)
PostPosted: 18:51, 08-10-2003 
ujonc

....hanem a tegnapi AT buli zárószámát. Nem vagyok valami járatos ezen a területen, szóval nem tudom, mennyi volt az eredeti a számból és mi az amit ott tett rá, de teljesen kivoltam tőle.

Tehát egy Slayer feldolgozásról van szó. Gitártéma és atom zúzás ráhúzva. Volt egy másik is: Velvet underground gitártéma és arra rázúzás.

Előre is köszi annak aki tud segíteni.

K.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 08-10-2003 
cop.underground.hu

a slayer szam egy dnb bootleg volt. mast nem tudott rola. en meg gitarozos szaktudas hianyaban az eredetit nem ismerem nev szerint. remelem segitettem :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:50, 08-10-2003 
ujonc

Nem szoktam gyakran fórumokban megnyilvánulni, de most mégis megteszem. Kissé nevetségesnek tűnik ez az egész elitista dnb szöveg. Amon Tobint nem értem miért kell skatulyákba szorítani és fikázgatni? A szett alatt is figyeltem pár arcot ahogy karba tett kézzel szigorkodott, hát mit ne mondjak szánalmas volt. Úgy látom marha sok ember nem fogja fel, hogy Amon abszolúte leszarja, hogy ki milyen kategóriában gondolkodik, mert tudja, hogy a skatulyázgatás az, ami megöli a zenét és a kreativitást. Én zömében egész más dolgokat hallgatok, ipari cuccokat, meg finom jazz dolgokat, és mindkét közegbe kiválóan beleillenek Amon kompozíciói! Az meg, hogy tegnap nem feltétlenül a finomabb, kisérletezősebb jazz cuccai mennek, az kit érdekel, amikor olyan széttekert ütemekkel csapta szét az agyunkat, hogy azt hittem padlót fogok? A szett tökéletes volt, a Slayer féle Reign in blood megtekert változatánál meg nem hittem el, amit hallottam! Nagyon jó ötlet volt, remélem pár nevetséges, hangszeren nem játszó, zenei előképzettséggel nem rendelkező 20 éves elitista dnb szaktudor fontorgott rendesen, meg is érdemelte mind az élményt! Azt még nem is mondtam, hogy úgy látszik minden szcéna kitermeli a maga szánalmas arcait, de a black metal underground szcéna "műértői" okoskodásban elbújhatnak egy-két ember mellett, aki ezen a fórumon megnyilvánulgat. Ébresztő, emberek! MG

:evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:58, 08-10-2003 
poszthumusz

mind hülyék vagytok! :lol:

:kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:08, 08-10-2003 

Egészen el vagyok képedve mennyi hülyeséget sikerült összehordani egy nap alatt,,, a bécsi 13 eurós okoskodáshoz csak annyit, hogy pl ausztriában nem csak a beugrók olcsóbbak bulikba, hanem a közértben egy vásárlás, vagy egy fincsi kis tankolás stb (pedig többet keresnek jééé, de ezért is az a faszkalap amon tobin a hibás, aki oda merte írni, hogy live.)
szerintem egyébként egy csomó sznob okoskodó jóízlésűnek nem a live volt az átkúrás, hanem a ninja,,, úgy érzem, hogy volt pár nagyokos, aki még csak nem is hallott semmit, csak úgy eljött, mert csak azt hallotta (szóval valamit mégis), hogy ez májer, meg ninja is... ahogy, figyelem ezt az is alátámasztja, hogy 2 hete még kb mozifilmnek hitték, aztán jöttek rá, hogy ez valami izé zenebona,,
emellett, jóval igénytelenebb partyk, bőven szarabb helyeken is hasonló árfekvésűek,,,
Ez a rewindos okosokodás meg annyira szánalmas és nevetséges, hogy az ijesztő,
1 a rewind nem rossz, sőt igen kellemetes
2 ha minden előadó, akinek a zenéjében van d'n'b is a visszapörgésre való (jó kis lenéző hangnemben (szánalmas sznob fikakatonák), akkor elég szép line upja lenne egy egy szerda esti mulattságnak)
3 amon tobin albumokon eléggé sok 165 -175 bpmes szám hallható (csak ehhez, ugye kéne hallgatni is)
4 rewindokon NEM CSAK d'n'b megy, hanem baromi sok minden (de ehez úgye el kéne menni, és az elejétől a végéig meghallgatni (breakbeat, hip-hop,d'n'b,raga, de a vége felé a legkönnyedebb muzsikák is becsusszannak, sőt én még radioheadot is hallottam)
5 szánalmas, hogy azért mert valami hetente van, és nem drága a beugró egyesek jól lenézik, ha a palotaiék külföldről jönnének, mondjuk ninja-ás labellel a sok okoskodó, ott meredne 4000-ért

Rewindhoz meg tényleg volt köze a tegnap estének, de csak cadik személye miatt, aki viszont valami zseniális szettet hozott össze, jó lenne, ha más alkalmakkal is megmutatná ezt az oldalát (, big bud és mo def&massive attack!!!!)
Amon fiú meg amellett, hogy zseniális volt (teljesen józanul, totál bekattantott, ami nem hangzik rosszul), nem csak a zenéjével mutat a jövőbe, hanem szerintem a technika is, jóval többet foglalkozott a zenével, mint más djk szoktak, a 2 óra alatt szinte mindig nagyon rajta volt az ügyön tett vett, még körülnézni sőt szívni is alig akadt ideje... egy ideig nagyon kellemesen kielégített, mind zeneileg, mind vizuálisan, a hangulat! ha minden 4000 party ilyen lenne, többre járnék

na ez már így is sok ...

ja kevin az okoskodásod SZÁNALMAS...... :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:13, 08-10-2003 
bladerunnaz

c0p wrote:
a slayer szam egy dnb bootleg volt. mast nem tudott rola. en meg gitarozos szaktudas hianyaban az eredetit nem ismerem nev szerint. remelem segitettem :)

concord dawn - raining blood

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:14, 08-10-2003 

elléggé összevisszára sikeredett a vége, szóval itt az 1.2es javított verzió:)))

:arrow: Rewindhoz meg tényleg volt köze a tegnap estének, de csak cadik személye miatt, aki viszont valami zseniális szettet hozott össze, jó lenne, ha más alkalmakkal is megmutatná ezt az oldalát (, big bud és mo def&massive attack!!!!)
Amon fiú meg amellett, hogy zseniális volt (teljesen józanul, totál bekattantott, ami nem hangzik rosszul), nem csak a zenéjével mutat a jövőbe, hanem szerintem a technikájával is.
Jóval többet foglalkozott a zenével, mint más djk szoktak, a 2 óra alatt szinte mindig nagyon rajta volt az ügyön, tett vett még körülnézni, sőt szívni is alig akadt ideje... egy ideig nagyon kellemesen kielégített, mind zeneileg, mind vizuálisan és hangulatilag ez a party! ha minden 4000 party ilyen lenne, többre járnék

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:26, 08-10-2003 
partiarc

just.one.fix wrote:
c0p wrote:

concord dawn - raining blood

na az az egy biztos, hogy ahhoz concord dawnnak köze sem volt!
a CD féle remix egy unalmas kis altatódal ehhez képest!!!
ez viszont---- HÖRRRR
:sokk: :yikes: :skull:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 167 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]