Na ez a topic tényleg átment mínuszba. Mínusz 273, ha nem tévedek.. Olyan emotikon miért nincsen, hogy Iam with a LOT OF STUPID? Most jelenése lenne..
Miért kell így kiforgatni sasnyál mondatait? Azért mert igaz??
És kedves henjin miért kell meglepődni azon, hogy vannak, akiknek nem jut és ők elveszik, sőt egyenesen ellpoják a magukét? Ez mióta új??
És kedves rude! Igazságosság??? Az én egyik haverom szinte minden pénzét lemezekre áldozta. Imádja ezt a zenét. A partira félretett pénzét meg szombaton(!!!) lopták el. Aznap este, mikor a kedvenc dj-je pakolt. Na most szerinted mit csináljon? Hol az igazság?? És ne merd féregnek nevezni a barátomat(senkit), mert belógott a bulira, hogy láthassa, hallhassa a kedvencét! Ezek egyszeri alkalmak. Nem azt jelenti, hogy ezentúl már sosem fog fizetni a buliért az illető, mert egyszer mázlival be tudott lógni. Ha valaki sokszor próbálja újra, hát előbb utóbb összetörik a korsó és az biztosan elgondolkoztatja majd a kis lázadót.
És kedves beat owen! Én még nem láttam olyant, hogy egy ingyenélőt a partyn a közönség lincselte volna meg, amiért ő ingyen használja a parkettát. Ez röhejes. Az ilyeneket általában vállon veregetik, olyat már láttam én is nem egyet. Nem értem miért játsza itt meg mindenki magát. (not includes loid

a bkv-ra éves bérletem van, bizony) Vagy ha tényleg így gondoljátok, hát fingotok sincsen, hogy milyen arcok járnak az általatok ismerteken kívül a bulikba.
Ráadásul szerintem tök könnyen ki lehetne küszöbölni a hamisítókat.
(ez most az a rész, ahol lehet én is sületlenségeket írok majd, de szerintem nem annyira)
Az inside nyilván nincs benne, úgyhogy ha tényleg profin meg volt csinálva, akkor valaki megvett egy elővételes jegyet és azt bescannelte, helyre pofozta broadcast minőségre, aztán mehet a nyomtatás. Ehhez kell max két nap és egy jó nyomda, ha nagyon lassúak, vagy rengeteg jegyet nyomnak, amit kétlek. Ebből kiindulva ha az elővételes jegyeket a buli hetén árulnátok csak és kizárólag, és engednétek keveset, mind az árából, mind a darabszámából, akkor már meg is van oldva szerintem. A szervezőknek nem kell hologrammos szarságra költeni, nincs plussz költség, viszont van egy jó indok az elővételes jegyek számának redukálására. Egy szervezőnek nyilván ez is szempont. A hamisítóknak meg kevesebb idejük marad retusálni, nyomtatni, árulni. Aki nagyon csoró az legyen résen, hogy jusson neki elővételes jegy, ne kelljen hamisat vennie, legyen tiszta a lelki ismerete. A többi táncparkettdarabka megvásárlójának meg ügye mindegy, mert itt igazságosság van és becsület, ha jól vettem ki az eddigi postokat. Mindenki vesz majd rendesen jegyet helyszínen, már akit tényleg érdekel a rendezvény. Nincsen köztünk csiiicskaaa

Ja bocs nem. Féreg, jól mondom?
Vagy, ha ez nem jó, hát még mindig lehet feljelentést tenni. Én ugyan nem láttam a hamis jegyet (se a bld-ét , se a ns-osat), de ha tényleg profi volt, akkor irány a nyomda. Elsőre oda, ahol eredetileg nyomtattatok, aztán ha ott semmi, akkor hajrá a hasonló kaliberű nyomdák felé. Ha óriási bevétel kiesést okoznak a másolt jegyek, nyilván megéri felkutatni a tetteseket.
Egyébként meg eddig is rá volt írva minden flyerre, hogy csak itt és itt és itt áruljátok. Valamiért a klub elötti sorban mögöttem álló fiatalember/hölgy még sosem volt feltüntetve, akármilyen jó a dumája. Aki ezekután is hülye és tőle veszi, hát azt én nem nagyon sajnálom.
Egyébként fura, hogy a szigettel szemben egyböl elnézzőbbek vagytok..