i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 22:31, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 285 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:54, 04-11-2003 
son of nitrous

spyder wrote:
darócziban eléggé ment ez...meg ott álltak 10féle színes filccel az udvaron :lol:

én ott arra emléksze hogy :joe: az udvaron ilyennel áltak
filcet nem láttam senkinél,meg nem is ismerek olyat aki egész szinezökészletet hord magánál!!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 04-11-2003 
partiarc

nekem is megvan kb az összes n! karszalagom otthon, de nemnagyon lehet újrahasznosítani őket, meg minek vele xarozni,h most melyiket vigyem?:) inkább a falamat díszítik...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 04-11-2003 
son of nitrous

ders wrote:
nekem is megvan kb az összes n! karszalagom otthon, de nemnagyon lehet újrahasznosítani őket, meg minek vele xarozni,h most melyiket vigyem?:) inkább a falamat díszítik...

ja nekem van olyan ami nem használt egy 1015 darab ezeka piros meg... nem amit bulin használtam :ordog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:13, 04-11-2003 
ujonc

mr.N wrote:
spyder wrote:
darócziban eléggé ment ez...meg ott álltak 10féle színes filccel az udvaron :lol:

filcet nem láttam senkinél,meg nem is ismerek olyat aki egész szinezökészletet hord magánál!!! :lol:

En viszont olyanra emlekszem meg a Daroczi utcabol, hogy nem volt pecset, hanem egy filccel X-et rajzoltak a kezunkre, amikor kimentunk. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:20, 04-11-2003 
son of nitrous

brama wrote:
mr.N wrote:
spyder wrote:

En viszont olyanra emlekszem meg a Daroczi utcabol, hogy nem volt pecset, hanem egy filccel X-et rajzoltak a kezunkre, amikor kimentunk. :lol:

én nem nagyon emlékszem ilyenekre csak hogy 1200 volt kb egy pezsgö!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:23, 04-11-2003 
allnightbreakz

mr.N wrote:
brama wrote:
mr.N wrote:
spyder wrote:

én nem nagyon emlékszem ilyenekre csak hogy 1200 volt kb egy pezsgö!!!

te semmire sem emléxel! :P
arra sem hogy mivolt tegnap :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 04-11-2003 
son of nitrous

ez szigoruan nem igaz ami/aki nekem fontos az megmarad!!!
de amugy nagyrészt igaz a felejtés! :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:33, 04-11-2003 
souljah

:ah:

Na ez a topic tényleg átment mínuszba. Mínusz 273, ha nem tévedek.. Olyan emotikon miért nincsen, hogy Iam with a LOT OF STUPID? Most jelenése lenne..

Miért kell így kiforgatni sasnyál mondatait? Azért mert igaz??

És kedves henjin miért kell meglepődni azon, hogy vannak, akiknek nem jut és ők elveszik, sőt egyenesen ellpoják a magukét? Ez mióta új??

És kedves rude! Igazságosság??? Az én egyik haverom szinte minden pénzét lemezekre áldozta. Imádja ezt a zenét. A partira félretett pénzét meg szombaton(!!!) lopták el. Aznap este, mikor a kedvenc dj-je pakolt. Na most szerinted mit csináljon? Hol az igazság?? És ne merd féregnek nevezni a barátomat(senkit), mert belógott a bulira, hogy láthassa, hallhassa a kedvencét! Ezek egyszeri alkalmak. Nem azt jelenti, hogy ezentúl már sosem fog fizetni a buliért az illető, mert egyszer mázlival be tudott lógni. Ha valaki sokszor próbálja újra, hát előbb utóbb összetörik a korsó és az biztosan elgondolkoztatja majd a kis lázadót.

És kedves beat owen! Én még nem láttam olyant, hogy egy ingyenélőt a partyn a közönség lincselte volna meg, amiért ő ingyen használja a parkettát. Ez röhejes. Az ilyeneket általában vállon veregetik, olyat már láttam én is nem egyet. Nem értem miért játsza itt meg mindenki magát. (not includes loid :D a bkv-ra éves bérletem van, bizony) Vagy ha tényleg így gondoljátok, hát fingotok sincsen, hogy milyen arcok járnak az általatok ismerteken kívül a bulikba.

Ráadásul szerintem tök könnyen ki lehetne küszöbölni a hamisítókat. (ez most az a rész, ahol lehet én is sületlenségeket írok majd, de szerintem nem annyira)

Az inside nyilván nincs benne, úgyhogy ha tényleg profin meg volt csinálva, akkor valaki megvett egy elővételes jegyet és azt bescannelte, helyre pofozta broadcast minőségre, aztán mehet a nyomtatás. Ehhez kell max két nap és egy jó nyomda, ha nagyon lassúak, vagy rengeteg jegyet nyomnak, amit kétlek. Ebből kiindulva ha az elővételes jegyeket a buli hetén árulnátok csak és kizárólag, és engednétek keveset, mind az árából, mind a darabszámából, akkor már meg is van oldva szerintem. A szervezőknek nem kell hologrammos szarságra költeni, nincs plussz költség, viszont van egy jó indok az elővételes jegyek számának redukálására. Egy szervezőnek nyilván ez is szempont. A hamisítóknak meg kevesebb idejük marad retusálni, nyomtatni, árulni. Aki nagyon csoró az legyen résen, hogy jusson neki elővételes jegy, ne kelljen hamisat vennie, legyen tiszta a lelki ismerete. A többi táncparkettdarabka megvásárlójának meg ügye mindegy, mert itt igazságosság van és becsület, ha jól vettem ki az eddigi postokat. Mindenki vesz majd rendesen jegyet helyszínen, már akit tényleg érdekel a rendezvény. Nincsen köztünk csiiicskaaa :D Ja bocs nem. Féreg, jól mondom?

Vagy, ha ez nem jó, hát még mindig lehet feljelentést tenni. Én ugyan nem láttam a hamis jegyet (se a bld-ét , se a ns-osat), de ha tényleg profi volt, akkor irány a nyomda. Elsőre oda, ahol eredetileg nyomtattatok, aztán ha ott semmi, akkor hajrá a hasonló kaliberű nyomdák felé. Ha óriási bevétel kiesést okoznak a másolt jegyek, nyilván megéri felkutatni a tetteseket.

Egyébként meg eddig is rá volt írva minden flyerre, hogy csak itt és itt és itt áruljátok. Valamiért a klub elötti sorban mögöttem álló fiatalember/hölgy még sosem volt feltüntetve, akármilyen jó a dumája. Aki ezekután is hülye és tőle veszi, hát azt én nem nagyon sajnálom.

Egyébként fura, hogy a szigettel szemben egyböl elnézzőbbek vagytok.. :roka:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:41, 04-11-2003 
souljah

Hú de lassan írok.. amikor elkezdtem még csak ötvenvalahány post volt... Igaz közben telefonáltam, aztán meg elfelejtettem, hogy írok és elmentem kajálni :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:42, 04-11-2003 
bladerunnaz

nem fogunk nyomozni, mindossze felhivtuk ra a figyelmet, hogy lemezboltban vasaroljatok jegyet, az biztosan eredeti.

szerintunk nem olyan jo dolog a bejaratnal meg egyszer fizetni. foleg mondjuk azutan, hogy az utolso hevvel kiutaztal szentendrere.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:44, 04-11-2003 
son of nitrous

www.BLADERUNNAZ.com wrote:
nem fogunk nyomozni, mindossze felhivtuk ra a figyelmet, hogy lemezboltban vasaroljatok jegyet, az biztosan eredeti.

szerintunk nem olyan jo dolog a bejaratnal meg egyszer fizetni. foleg mondjuk azutan, hogy az utolso hevvel kiutaztal szentendrere.

ja mert az jo kis csöves északa akkor!!!! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:53, 04-11-2003 
allnightbreakz

teknikolor wrote:

Egyébként meg eddig is rá volt írva minden flyerre, hogy csak itt és itt és itt áruljátok. Valamiért a klub elötti sorban mögöttem álló fiatalember/hölgy még sosem volt feltüntetve, akármilyen jó a dumája. Aki ezekután is hülye és tőle veszi, hát azt én nem nagyon sajnálom.

Egyébként fura, hogy a szigettel szemben egyböl elnézzőbbek vagytok.. :roka:

én adtam már el jegyet a bejárat elött, mikor kivolt irva, hogy
utlevél problémák miatt nem jött el a külföldi.. khm....

szigetre meg jóhogy belógok, mivel az egész 1 lehúzás
és úgy megtömik a zsebüket, hogy csak na...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 04-11-2003 
souljah

mindossze felhivtuk ra a figyelmet, hogy lemezboltban vasaroljatok jegyet, az biztosan eredeti.

Korrekt!

Nekem csak az a féreges duma tett be. Undorító, hogy a pénz alapján kategorizálnak egyesek. Én egyszer már lógtam be buliba, haverjaim néhányszor még régen.. Zugló ügye :D , mondjuk pecsétről nem tudok, sztem azok ders nem mi voltunk... darócziba is csak az első négy alkalommal mentem el.

De mivel ismerem a hátterét ezeknek a sztoriknak, úgy éreztem meg kell védenem őket. Ha azt számolnám össze, hogy mennyi pénzt hagytam/unk már ott dárenbézbulikon (és nem drogra), akkor lehet már nem lennék féreg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:00, 04-11-2003 
souljah

Laca wrote:
szigetre meg jóhogy belógok, mivel az egész 1 lehúzás
és úgy megtömik a zsebüket, hogy csak na
...

Ez amit írsz egy bélyeg. Egy skatulya. Teljesen független a valóságtól, mert valszeg szórakozni jársz oda, tehát már nem lehúzás. Ezek szerint mindig rosszul érzed ott magadat? Ha valahol nem jó nekem oda ingyen se megyek. Meg aztán előbb utóbb ráhúzhatják a blédre is és a návszándra is... emlegetni sem lenne szabad ilyen mentalitást nehogy ragadóssá válljon. Bár valszeg a szigettel kapcsolatban már az... és akkor most kiáltsalak ki féregnek? Értesz ügye?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 04-11-2003 
allnightbreakz

teknikolor wrote:
Ez amit írsz egy bélyeg. Egy skatulya. Teljesen független a valóságtól, mert valszeg szórakozni jársz oda, tehát már nem lehúzás. Ezek szerint mindig rosszul érzed ott magadat? Ha valahol nem jó nekem oda ingyen se megyek. Meg aztán előbb utóbb ráhúzhatják a blédre is és a návszándra is... emlegetni sem lenne szabad ilyen mentalitást nehogy ragadóssá válljon. Bár valszeg a szigettel kapcsolatban már az... és akkor most kiáltsalak ki féregnek? Értesz ügye?

értelek, de nem adok igazat...
fákinsziget...
a tilossal általában kibasznak a szigetesek ésez tény szal
sziget elmehet a picsába...
a sziget minden évben veszteséges, ezt szajkózzák
naneeeeeee....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:16, 04-11-2003 
bladerunnaz

erdekes iranyba viszitek a beszelgetest
mibol gondoljatok, hogy ezeket a jegyeket mezei bulizok csinaltak? ahhoz tul jok voltak

a legtobben allitasuk szerint ugy vettek valakitol

tehat az a valaki egesz jol jart, mig az atvert bulizok kevesbe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 04-11-2003 
son of nitrous

mibol gondoljatok, hogy ezeket a jegyeket mezei bulizok csinaltak? ahhoz tul jok voltak

hát de egy vagy két darab jegyért nem is ál neki senki gyártogatni/szenvedni vele!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:23, 04-11-2003 
souljah

Na hát én akkor sem állnék bosszút a tilosért, ha Palotai vagy a Shuriken kérne rá. Nem hiszem el, hogy előrevalóbb az a tény, hogy a szigettel kibasszál, mint az, hogy jól érzed magadat. (kivéve, ha attól érzed jól magad, hogy kibasztál valakivel, de az nem egészséges, akkor nem lehetsz túl jó ember)

Nem kéne a tilos mögé bújni.

:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 04-11-2003 
souljah

számomra ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem olcsó nyomtatni tudom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:30, 04-11-2003 
allnightbreakz

teknikolor wrote:
Na hát én akkor sem állnék bosszút a tilosért, ha Palotai vagy a Shuriken kérne rá. Nem hiszem el, hogy előrevalóbb az a tény, hogy a szigettel kibasszál, mint az, hogy jól érzed magadat. (kivéve, ha attól érzed jól magad, hogy kibasztál valakivel, de az nem egészséges, akkor nem lehetsz túl jó ember)

Nem kéne a tilos mögé bújni.

:roll:

nembújok semmi mögé......
csak énis szoptam kint a szigeten elég sokat melóval..
temeg nem szal ne magyarázd már meg...

és nem előbbre valóbb hogy kibasszak szigettel, csak monjuk
simán megcsinálom, sokkal előbb minthogy kibasszak valami
kisebb csapattal..

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 285 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]