i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:20, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 285 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:22, 04-11-2003 
original nuttah

Easy...!

Egy ember hagy ne forgassa már fel ennyire a lelkivilágotokat...

Ders, téged meghívlak egy belépőre a köv. blz partyra, hátha akkor belátod, hogy a minőségi szórakozást ILLIK megfizetni, s a szervezőket és a fellépőket is ILLIK megtisztelni azzal, hogy legalább a belépőd legális...

A szórakozást meg azért hívják szórakozásnak, mert nem létszükséglet, tehát a részvétel nem kötelező...

Na, békét továbbra is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:24, 04-11-2003 
cinetrip

Igaza van el-nek legyen ő az elnök.

:wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:28, 04-11-2003 
impulsecreator.hu

:thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:37, 04-11-2003 
partiarc

most tökre úgy érzem, mintha én tenném tönkre egy buli színvonalát, mert van igazság abban, amit sasnyal+teknikolor összehozott itt nektek a segítségemmel:))))))
de egyelőre én is meg tudom venni a belépőt arra a bulira, amire el szeretnék menni.. ha majd fordul a kocka, szavadon foglak!!! ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:50, 04-11-2003 
ujonc

amúgymeg aztse értem,h miért azok magyaráztak, akik még kb életükben egy jegyet se láttak, mert mindenhova ingyen mennek... :kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 04-11-2003 
souljah

Lehetetlen bagázs :D

szegény ders kiáll az igazáért (az én igazamért is!), aztán körbeálljátok és együtt ütitek. engem miért nem üttök?

szerintem nem tartunk ott, hogy attól kelljen félni, minden buli bukó lesz a bliccelők miatt. mi ez a paranoia? ..ha mindenki így gondolkodna.. kezdetű mondat nem közhely magdika, hanem csak egy szimpla röhej. egyértelműen nem fog mindenki így gondolkodni. ha neked még nem egyértelmű, hát majd az lesz.

ha én kitalálom, hogy ezentúl az asztorián fogok pisikélni minden délután háromkor a metróaluljáróba akkor mi van? és ha mindenki így gondolkodna??

remélem érződik a cinizmus. magdika kedves, nem fog mindenki így gondolkodni. ez biztos. sőt! a partylátogatók 10%-a sem fog így gondolkodni, hogy bemegyek mert én be akarok menni akkor is ha nincs pénzem. Mégis miből gondoljátok hogy ez tendencia??? egy válasz erre azért jöhetne.. van valami jel? le lehet vezetni valamiből? utalásokat találtatok valahonnan arra, hogy össznépi bliccelést terveznek a fiatalok?

aki ilyen bunkón gondolkozik, mint ahogyan ti feltételezitek a bliccelőkről, azok a bunkók azt se tudják mi az a jungle sound és max vakargatnák tétován a fültövüket, miután bejutottak. a sok kis drogos szintúgy nem fog csalni, örülnek, hogy van egy hely ahol nem baszogatja senki sem a szórakozási szokásaikat, megéri nekik a jegy, talán még olcsó is.

aki baszottul be akar jutni, arról én feltételezem, hogy imádja ezt a zenét és tűzön vizen át megy, hogy hallhassa. és mégegyszer kihangsúlyoznám: legtöbb esetben biztos, hogy alkalom szülte a lehetőséget. nem hiszem, hogy előre tervezte és térképet is szervált a komplexhez... vagy nyomdagépet a jegyekhez.

szerintem egy spekuláns arc, vagy csoport csinálhatta a hamis jegyeket, de ez a számítása nem jön be ugyse, mert szarul mérték fel a terepet ha azt hiszik, hogy akkora lenne a kereslet, no és aztán a bléd nem enged be senkit. nagyon helyesen. lányok, srácok boltból vegyetek jegyet! ennyi.

de ha mégegyszer leférgezi valaki azt a szerencsétlent aki belóg, mert elvakult rajongó, az keressen fel és verjen hülyére, mert máshogy nem kussolok el. nehogymár sajnáld tőle a parkettát! én biztos vagyok benne, hogy a belógók több mint fele ilyen megszállott rajongó. és abban is, hogy 50en sincsennek egy-egy beltéri bladerunnaz vagy nowsound vagy cinetrip bulin. tényleg jó lenne, ha ennyi se lenne, de hát a minimál bér is lehetne 120ropi igaz?

lehet tévedek, értesítsetek róla, természetesen nincsennek pontos adataim. nem ködösíteni akartam, hanem feszültség oldani

szeretlek titeket :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 04-11-2003 
souljah

sasnyal wrote:
amúgymeg aztse értem,h miért azok magyaráztak, akik még kb életükben egy jegyet se láttak, mert mindenhova ingyen mennek... :kabbe:

ehh! kicsit off, na de ez legalább egy jó kérdés pl!

én sok jegyet láttam már 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:08, 04-11-2003 
ujonc

amúgy az se lenne rossz megoldás, ha a jegy mellé adnának számlát, amit eleve kellene adni ugyebár.. :ass:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:12, 04-11-2003 
son of nitrous

sasnyal wrote:
amúgy az se lenne rossz megoldás, ha a jegy mellé adnának számlát, amit eleve kellene adni ugyebár.. :ass:

a jegyhez kellene számlát adni?
sztem nem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 04-11-2003 
son of nitrous

sasnyal wrote:

:lol:
jesszus

igazságtalan az élet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:43, 04-11-2003 
souljah

spyder wrote:
igazságtalan az élet

ilyeneket ne írj, mert a végén még rudenak megáll a ketyegője :)
hihihi.. igazságosság!! bazz..!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 04-11-2003 
kisfröccs

sasnyal wrote:

jelentem nem ingyen jarok bulizni :kick:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 04-11-2003 
pokemon

kedves teknikolor!!!!

azért kérlek, mielött savazol, gondold kicsit át azt, hogy ha a te bulid lenne, mit csinálnál....

nem kell félreérteni, sajnálom a pórul járt barátodat, de ne haragudj, ezzel az erővel odamehetne mindenki, aki nagy rajongó, hogy figyu, engedjé má be, me le vagyok égve... (megint csak érzékeltetni akartam azt, amit te mondtál, ne vedd komolyan)

"igazságosság": mindegy, hogy vkinek milliói vannak, vagy 100 Ft-ja, a dolgokat mindenkinek ugyanúgy meg kell fizetnie, és ha ellopja, hát ellopja. ő dolga, ne ne kérd má tőlem, hogy istenítsem érte... (megint csak hasonlat volt, hiszen jegyet ugyebár nem lopnak)

a féreg szóért pedig elnézést...rossz megfogalmazás volt.

remélem megnyugodott a lelkecskéd.

és felhúztam az órámat... :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 04-11-2003 
souljah

rude wrote:
a féreg szóért pedig elnézést...rossz megfogalmazás volt.

jaja, nemkicsit. ha nem írod, sztem én sem írtam volna egy büdös szót sem. árnyékra vetődtem vagy mi ;)

gondolom, hogy egy partiszervezőnek rosszul esik, hogy ingyen veszik egyesek igénybe a szolgáltatásaikat. igazuk van, nem szép lopni. (kivéve ha szigetről van szó.. itt egy pici tudathasadás van, de mindegy.)

szóval. nem kell természetesen isteníteni őket. csak kicsit furcsáltam, hogy itt osztotok mindenkit, aki nem vágja, hogy milyen bulira megy el, korkoször satöbbi.. és azok, akik vágják, azok is csak a mocskolódást kapják, ha isten ments az egyik bulira (a százból) bemásztak, mert nem volt más megoldás.

a másik. én nem vagyok autentikus forrás, már évek óta nem járok bulikra (és nem lógok be ha nincs pénzem), az emlékeimből élek, mikor ilyeneket írok. szóval régen a fentebb már leírt egyszerű fazonok lógtak be mellettem nagy ritkán. rajtuk sztem semmi és senki nem bukott komolyat és borzasztóan sajnálnám ha úgy gondolnátok rájuk, mint férgekre. ne gondoljatok rájuk sehogyse. ugy semmiképpen sem, hogy miattuk megy tönkre a bléd, a ns, vagy a cinetrip.

hát ennyi. az órádat húzd fel simán, én meg majd iszok egy csomó teát, aztán az asztorián talizunk holnap 3kor :D

ne késs!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:11, 05-11-2003 
pokemon

ne beszélj többes számban plz...

én nem írtam olyat, h emiatt menne tönkre bármelyik buliszervező krú.. egyszerűen csak annyit, h nem tartom túl jó dolognak, de ha vki ezt válaszja/bevállalja, hát tegye. de ne várja, és ne várd te se az ő nevükben, h senkinek ne legyen rossz véleménye ezen incidensekről.

végülis a topic tényleg nem emiatt indult, gondolom a mostani volt az, amikor szembetűnőbbé váltak ezek az események... thats all...

holnap pedig sajna nem érek rá, fénymásolok..... :lol: :lol:

az óra dolgot nem azért írtam, olvass vissza (ha nem értetted)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:29, 05-11-2003 
impulsecreator.hu

okostoias, lassuljunk le egy pillanatra
a jegy szamlanak minosul, rajta van az adoszam
neked szamla is kell, meg ingyen is akarsz bulizni
nehez eset vagy :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:35, 05-11-2003 
souljah

Többes szám azért van, mert nem csak neked szólt a post. És valóban nem te írtad, hogy tönkremennek, hanem más.

én részemről nem kezdem el a vitát megint, egyről beszélünk, csak más más mentalitással vagyunk megáldva.

A paranoia, mint mentalitás gázos és ez ellen emeltem fel a hangomat.

lehet persze rossz véleménye bárkinek, azóta informálódtam keveset a slsk maffiától és tényleg egy aljas spekuláns banda csinálta a hamis jegyeket. Szemetek! ez, így tényleg féreg üzemmód. az, úgy nem. ő miattuk nem kellett egy ártatlan partizónak sem ismételten jegyet vásárolnia.

kár, hogy nem jössz, most miattad elmarad egy csomó ember szándékos megbotránkoztatása!

ami a ketyegőd(órád végül levágtam, elsőre azt hittem ennyire fanyar a humorod) illeti, remélem remekül szuperál, nem akartam semmi rosszindulatút sugallni.

písz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:54, 05-11-2003 
kisfröccs

teknikolor wrote:
ha mindenki így gondolkodna.. kezdetű mondat nem közhely magdika, hanem csak egy szimpla röhej. egyértelműen nem fog mindenki így gondolkodni. ha neked még nem egyértelmű, hát majd az lesz.

ne mond mar hogy te meg nemhalottal arrol, hogy az emberek ugyerzik hogyha masnak lehet akkor nekik is
teknikolor wrote:
ha én kitalálom, hogy ezentúl az asztorián fogok pisikélni minden délután háromkor a metróaluljáróba akkor mi van? és ha mindenki így gondolkodna??

akkor azvan hogy elvisz a rendorbacsi
es amikor sokadszor lat akkor meg jol meg is ver

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 05-11-2003 
kisfröccs

nade
:hippy2: :hippi:

dzsidzsi wrote:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:17, 05-11-2003 
souljah

magdika wrote:
ne mond mar hogy te meg nemhalottal arrol, hogy az emberek ugyerzik hogyha masnak lehet akkor nekik is

Na pont ezért gáz, hogy a kiscsajoknak mutogatják az emtívín a mariah carey lakását :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 285 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]