Lehetetlen bagázs
szegény ders kiáll az igazáért (az én igazamért is!), aztán körbeálljátok és együtt ütitek. engem miért nem üttök?
szerintem nem tartunk ott, hogy attól kelljen félni, minden buli bukó lesz a bliccelők miatt. mi ez a paranoia? ..ha mindenki így gondolkodna.. kezdetű mondat nem közhely magdika, hanem csak egy szimpla röhej. egyértelműen nem fog mindenki így gondolkodni. ha neked még nem egyértelmű, hát majd az lesz.
ha én kitalálom, hogy ezentúl az asztorián fogok pisikélni minden délután háromkor a metróaluljáróba akkor mi van? és ha mindenki így gondolkodna??
remélem érződik a cinizmus. magdika kedves, nem fog mindenki így gondolkodni. ez biztos. sőt! a partylátogatók 10%-a sem fog így gondolkodni, hogy bemegyek mert én be akarok menni akkor is ha nincs pénzem. Mégis miből gondoljátok hogy ez tendencia??? egy válasz erre azért jöhetne.. van valami jel? le lehet vezetni valamiből? utalásokat találtatok valahonnan arra, hogy össznépi bliccelést terveznek a fiatalok?
aki ilyen bunkón gondolkozik, mint ahogyan ti feltételezitek a bliccelőkről, azok a bunkók azt se tudják mi az a jungle sound és max vakargatnák tétován a fültövüket, miután bejutottak. a sok kis drogos szintúgy nem fog csalni, örülnek, hogy van egy hely ahol nem baszogatja senki sem a szórakozási szokásaikat, megéri nekik a jegy, talán még olcsó is.
aki baszottul be akar jutni, arról én feltételezem, hogy imádja ezt a zenét és tűzön vizen át megy, hogy hallhassa. és mégegyszer kihangsúlyoznám: legtöbb esetben biztos, hogy alkalom szülte a lehetőséget. nem hiszem, hogy előre tervezte és térképet is szervált a komplexhez... vagy nyomdagépet a jegyekhez.
szerintem egy spekuláns arc, vagy csoport csinálhatta a hamis jegyeket, de ez a számítása nem jön be ugyse, mert szarul mérték fel a terepet ha azt hiszik, hogy akkora lenne a kereslet, no és aztán a bléd nem enged be senkit. nagyon helyesen. lányok, srácok boltból vegyetek jegyet! ennyi.
de ha mégegyszer leférgezi valaki azt a szerencsétlent aki belóg, mert elvakult rajongó, az keressen fel és verjen hülyére, mert máshogy nem kussolok el. nehogymár sajnáld tőle a parkettát! én biztos vagyok benne, hogy a belógók több mint fele ilyen megszállott rajongó. és abban is, hogy 50en sincsennek egy-egy beltéri bladerunnaz vagy nowsound vagy cinetrip bulin. tényleg jó lenne, ha ennyi se lenne, de hát a minimál bér is lehetne 120ropi igaz?
lehet tévedek, értesítsetek róla, természetesen nincsennek pontos adataim. nem ködösíteni akartam, hanem feszültség oldani
szeretlek titeket