De hogy visszatérjünk a bulihoz, számomra életem egyik leggyönyörűbb élménye volt az este. Durva volt, az első emberekként mentünk be, alig akartak beengedni: angol szövegfoszlányok a szervezők részéről, padlót súroló takarítónő és néma csönd minden szegletben. De Erká megmentett a kicsit cinkesnek tűnő érkezéstől és belenyúlt az első lemezbe. Hajrá. freQ.Nasty szettje tökéletes volt, hihetetlen változatos és őrült is egyben. Tényleg fantasztikusak voltak a remixek, a Plastic Dreams (Jaydee) remix, a Born Slippy (Underworld) remix, az In da Club (50 Cent) remix, a Superstylin' (Groove Armada) remix, és még ki tudja milyen ínyencség dübörgött. Fergeteges volt az a Fatboy Slim-es house-os dolog a vége fele!!! Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy szinte az összes átdolgozást ismertem Palotai által (Tilos rulez

) Leesett állal mozdultam rá az olykor old school hip-hop slágereket feldolgozó szerzeményekre, meg a raggás, dancehall-os, reggae-s cuccokra. Soha nem szerettem még így a breakbeatet, mint most.... erre a buli erősen rávezetett. A tömeg meg mindig tömeg, le van ejtve... (engem a mászkálás jobban idegesített, én a buli alatt összesen kétszer másztam ki, a többiek vajon mit csináltak?????) Bár lehet, hogy bennem van a hiba, és túl táncorientált vagyok, de másképp nem tudom élvezni a bulit, ilyen ember vagyok és kész.
Aztán jöttek Palotaiék. Sajnos nem emlékszem arra a Ludmilla szerzeményre, pedig ott voltam Zsolti első lemezénél, de abszolút nem vágom. (Kérdeném: abba a számban van ének?) A három brigád olyat lenyomott, hogy megértem, amiért Freq nem ment haza rögvest. Úgy kicsavarták a lábizomrostjaimat, hogy ólomlábakra cserélődtek az addigi élőek... És igenis nagyon jól esett az a kis techno-s szektor, kicsit megfrissültem tőle. Legyünk már egy kicsit nyitottabbak másra is emberek! Mert nem Rush-féle technót adtak, hanem izgalmas, breakbeatbe illő felvételeket. Na és a ráadás.... a kegyelemdöfés. The Prodigy - Out of Space. (az eredetivel indult, majd átcsúszott jungle-ba, majd vissza) Még az is visszatért a táncparkettára, aki addig punyhadt. Iszonyat nagy energiát adott az egész party, boldog vagyok, hogy hazánkban ilyen buliknak lehetünk részesei, őrület van itt.
Köszi Freq, Palotai, TB Gon, Marvin, Erká, hihetetlenek voltatok.
Respect a masszív első soroknak, akik freQ.Nasty távozása után is tartották a "frontot" velem egyetemben.