i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:45, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 387 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:02, 24-11-2003 
bladerunnaz

hat nagyon koszonom hogy ezt nem nekem kellett leirni

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
2 truetoform:
Szégyeld el magad, de nagyon...
És ilyen emberekkel kell együtt buliznom...

Post subject:
bladerunnaz

miert kene szegyellnie magat :P

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 24-11-2003 
sailormoon

úgy érzem ezennel ezt a részt lezártnak tekinthetjük :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 24-11-2003 
sailormoon

én nagyon jól éreztem magam, végre kényelmesen is el lehetett férni, bár igaz akkor csak a dj látványa hiányzott csak.

szigeten is odavoltak érte az emberek és ezt most is tapasztalhattuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:29, 24-11-2003 
partiarc

(mellesleg ezt a twist em outot már krafty kuts is elsütötte roni size elött :P )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:31, 24-11-2003 
metalhead

és akkor már nem is volt jó :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:36, 24-11-2003 
son of nitrous

ciope wrote:
(mellesleg ezt a twist em outot már krafty kuts is elsütötte roni size elött :P )

de az volt amped is az!!!
és emit is az akár mi van jo zene 2753szöri meghallgatás után is yooooooo!!! :fules: :loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 25-11-2003 
partiarc

just4fun wrote:
és akkor már nem is volt jó :?:

:lol: frászt nem, simán jó volt. csak megjegyeztem.
mellesleg azota se hallottam egész mostanáig. :redstripeslayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 25-11-2003 
cinetrip

Szerintem kell lennie egy topiknak ahol a szakmai/benfentes kérdéseket meg lehet nyiltan vitatni.Én azt vettem észre hogy ez egy ilyen oldal , a karácsonyfa körül ülők semmind boldogok.
A személyeskedést tényleg el kell kerülni de néha elborul az ember agya. Ezért nekem most:oops:
Sok energiánk ment el valami felépítésével sokunknak és vigyázunk rá nagyon. Számtalan rossz példa van előttünk arról hogy progresszív nagy jövő előtt álló stílusok, hogyan váltak pillanatokon belül jól eladható tucattermékeké.

arrólhogy a szervezők nem kommunikálnak egymással arról meg talán a 2003 december 13-i szombatot szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani.

A Zsolt meg igazán ki lehet borulva ha felhív ez miatt.

A hasonló problémák elkerülése végett nyisunk 1 topikot én meg megígérem visszafogom magam.

Legyen mondjuk az a neve hogy...

Budapest Non-Stop[/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:52, 25-11-2003 
bladerunnaz

ottvan a partiszervezo levlista, mernem hasznalod azt

engem is felhivott a zsolt megse fogok itt helyette haborogni (mondjuk van min)
ha o nem itt akarja elintezni, mas miert gondolja itt megoldani a tortenetet?

meg mindenki teregesse a sajat szennyeset
biztos lenne mit :D

maradjunk annyiban, hogy valtozatlanul tartom, hogy nem errol kene szolnia ennek a forumnak

pedig nekem is lenne nehany kerdesem :twisted:

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:04, 25-11-2003 
droid

qukax wrote:
Szerintem kell lennie egy topiknak ahol a szakmai/benfentes kérdéseket meg lehet nyiltan vitatni.Én azt vettem észre hogy ez egy ilyen oldal , a karácsonyfa körül ülők semmind boldogok.

Már egy csomószor felmerült ez, de eddig soha nem működött. És ha higgadt a hangnem, akkor szerintem ezt bármilyen topicban meg lehet dumálni.

qukax wrote:
arrólhogy a szervezők nem kommunikálnak egymással arról meg talán a 2003 december 13-i szombatot szeretném mindenkinek a figyelmébe ajánlani.

Ez is nehéz ügy. Ott ültem amikor Voja próbált egyeztetni különböző szervező csapatokkal az időpontról. Van akikkel sikerül, de jól mondta bergi valamelyik másik fórumban: nem megoldható h. egy hétvégén csak egy buli, egyszerűen nincs annyi hétvége! :lol: De ez nem is baj!

just.one.fix wrote:
maradjunk annyiban, hogy valtozatlanul tartom, hogy nem errol kene szolnia ennek a forumnak

pedig nekem is lenne nehany kerdesem :twisted:

igazad van, de ha már elment ebbe az irányba (is) a topic, akkor sztem simán elő vele (természetesen csak ha publikus bizonyos keretek közt) és megbeszéljük.
Egyébként is úgy tűnik, kicsit lehiggad mindenki, értelmes hangnemben sztem mindent meg lehet dumálni! :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:13, 25-11-2003 
cinetrip

Sztem a partiszervezőlevlista nem működikmert akkor nem lenne az ami pl dec13-án lesz.
Most menjünk ki a konyhába hagy bontogassa az ajándékát mindenki aki ott volt. Én nem voltam ott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:16, 25-11-2003 
son of nitrous

hát vagy szegye össze magát mindegyik aztán okosan elintézni egymás közt kusba sérelmek nélkül vagy :hammer: :sawisthelaw: :box2: :raketa:
vagy eröszak!!!!! :lol: :loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:19, 25-11-2003 
ujonc

xmas at sanitarium,lue.
a te idod lejart. kosz mindent.

:wheelchair:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:57, 25-11-2003 
metalhead

qukax wrote:
Számtalan rossz példa van előttünk arról hogy progresszív nagy jövő előtt álló stílusok, hogyan váltak pillanatokon belül jól eladható tucattermékeké.

ehh..tipper vs neo und masfel

:twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 25-11-2003 
De hogy visszatérjünk a bulihoz, számomra életem egyik leggyönyörűbb élménye volt az este. Durva volt, az első emberekként mentünk be, alig akartak beengedni: angol szövegfoszlányok a szervezők részéről, padlót súroló takarítónő és néma csönd minden szegletben. De Erká megmentett a kicsit cinkesnek tűnő érkezéstől és belenyúlt az első lemezbe. Hajrá. freQ.Nasty szettje tökéletes volt, hihetetlen változatos és őrült is egyben. Tényleg fantasztikusak voltak a remixek, a Plastic Dreams (Jaydee) remix, a Born Slippy (Underworld) remix, az In da Club (50 Cent) remix, a Superstylin' (Groove Armada) remix, és még ki tudja milyen ínyencség dübörgött. Fergeteges volt az a Fatboy Slim-es house-os dolog a vége fele!!! Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy szinte az összes átdolgozást ismertem Palotai által (Tilos rulez :)) Leesett állal mozdultam rá az olykor old school hip-hop slágereket feldolgozó szerzeményekre, meg a raggás, dancehall-os, reggae-s cuccokra. Soha nem szerettem még így a breakbeatet, mint most.... erre a buli erősen rávezetett. A tömeg meg mindig tömeg, le van ejtve... (engem a mászkálás jobban idegesített, én a buli alatt összesen kétszer másztam ki, a többiek vajon mit csináltak?????) Bár lehet, hogy bennem van a hiba, és túl táncorientált vagyok, de másképp nem tudom élvezni a bulit, ilyen ember vagyok és kész.
Aztán jöttek Palotaiék. Sajnos nem emlékszem arra a Ludmilla szerzeményre, pedig ott voltam Zsolti első lemezénél, de abszolút nem vágom. (Kérdeném: abba a számban van ének?) A három brigád olyat lenyomott, hogy megértem, amiért Freq nem ment haza rögvest. Úgy kicsavarták a lábizomrostjaimat, hogy ólomlábakra cserélődtek az addigi élőek... És igenis nagyon jól esett az a kis techno-s szektor, kicsit megfrissültem tőle. Legyünk már egy kicsit nyitottabbak másra is emberek! Mert nem Rush-féle technót adtak, hanem izgalmas, breakbeatbe illő felvételeket. Na és a ráadás.... a kegyelemdöfés. The Prodigy - Out of Space. (az eredetivel indult, majd átcsúszott jungle-ba, majd vissza) Még az is visszatért a táncparkettára, aki addig punyhadt. Iszonyat nagy energiát adott az egész party, boldog vagyok, hogy hazánkban ilyen buliknak lehetünk részesei, őrület van itt.

Köszi Freq, Palotai, TB Gon, Marvin, Erká, hihetetlenek voltatok.
Respect a masszív első soroknak, akik freQ.Nasty távozása után is tartották a "frontot" velem egyetemben.

Post subject:
PostPosted: 22:01, 25-11-2003 
Ja, és a csúcspont: Zero - Collect. Odapirította a tepertőt rendesen...

Post subject:
PostPosted: 22:25, 25-11-2003 
Lizard wrote:
És igenis nagyon jól esett az a kis techno-s szektor, kicsit megfrissültem tőle. Legyünk már egy kicsit nyitottabbak másra is emberek! Mert nem Rush-féle technót adtak, hanem izgalmas, breakbeatbe illő felvételeket.

ebben egyetertunk :)

viszont a born slippyt sztem meg Erka adta es mintha az egyik legsulyosabb break track a a 'plump djs - Bumper' alapja menne alatta.
vagy tevedek ? :)

Post subject:
PostPosted: 23:45, 25-11-2003 
Lizard wrote:
Ja, és a csúcspont: Zero - Collect. Odapirította a tepertőt rendesen...

jaja
elsore,masodjara nagyon jo.
de julius ota minden bulin legalabb egyszer (nemelyiken minden djtol) hallani az : :broaf:
Hatiras - Spaced Invader
gondolom ez meg masoknak uncsi,de
en most hallottam eloszor bulin.
iszonyatos energia van benne
sztem egyedul felhuznam azt az epuletet,amit japcsik nyomatnak a Discoveryn is,ha ez szolna az epitkezes kozben :)

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 387 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]