i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 17:38, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:22, 04-12-2003 
metalhead

jegyarat elfelejtettek feltuntetni... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 04-12-2003 
son of nitrous

-=skoal. wrote:
jegyarat elfelejtettek feltuntetni... :roll:

a38.hu szerint 3500/4000

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 04-12-2003 
souljah

15iken meg jogbol vizsgazok :ah: :cry: mieeeeeeeeert..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 05-12-2003 
pokemon

akkor lesz időd még vasárnap átnézni.... :lol: :lol:
kell egy kis kikapcsolódás a tanulás közben... :idea:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:32, 07-12-2003 

Quote:
akkor lesz időd még vasárnap átnézni....
kell egy kis kikapcsolódás a tanulás közben...

Csak viccel! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:18, 07-12-2003 
droid

valdi wrote:
kenwud wrote:
Laca wrote:
nyitó vagy záró bulin voltak vmeik menő balatoni diszkóban...

mivel djkent a manapsag "proginak" becezett stilust kepviselik 1 pici breakbeattel fuszerezve.
(szedj le toluk livemixet)

layo es bushwacka azer' szerencsere elegge messze all a ma proginak nevezett stilustol

leven ok telleg iranyt mutatnak :P

ők mutatnak irányt?! azért ne viccelődjünk már! nem rossz, amit csinálnak (volt már 1-2 nagy slágerük, ami tényleg jó), de azért az 'iránymutatástól' fényévekre vannak. Luke Fair, Phil Kieran, Yunus Guvenen, James Holden, Danny Howells, Christian Cambas, Sander Kleinenberg, Echomen, stb., stb. .. még sorolhatnék több tucatot azok közül, akik TÉNYLEG irányt mutatnak, és akikhez képest L&B sehol nincsenek. Layo & Bushwacka zenéje kb úgy aránylik az "igazi" progihoz, mint a Kosheen a dnb-hez. sok köze van hozzá, de azért iránymutatónak nevezni elég nagy túlzás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:41, 07-12-2003 
bladerunnaz

ezert mondtam hogy nem progi :P

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:09, 07-12-2003 
ujonc

lényeg a lényeg: biztos csodálatos lesz. szerintem fantasztikus a zenéjük. még az infected mushroomot is kihagyom értük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 08-12-2003 
son of nitrous

a flörtös muri king volt a javából, az iránymutatás v nem témához meg annyit, hogy sztem igenis kingek a csákók, és nem azért lesz vki iránymutató, mert olyan zenét csinál, mint a danny howels , hanem pont azért mert nem...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:36, 08-12-2003 
ujonc

szvsz iránymutatnak ők...ha másnem abban, hogy van élet a d&b-en kívül is (de ezért most itt ne öljetek meg az ipc fórumon...mert ez nem a d&b ellen szól, hanem a két úriember mellett)
DE: mi az, hogy Dan von Schultz....bocs, de olyan bulin ahol ő is feltűnt én még valahogy soha...ezért kérdezném: ugye azért ő sem fog ilyet okozni :banghead:

amúgy én qrvára várom ezt a bulit...egyértelmű nyertes a dec 13 káosz éjszakáján :sneaker:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:42, 08-12-2003 
ujonc

drjustice wrote:
DE: mi az, hogy Dan von Schultz....bocs, de olyan bulin ahol ő is feltűnt én még valahogy soha...ezért kérdezném: ugye azért ő sem fog ilyet okozni :banghead:

hééé, hát miért kell már a buli elött véleményt nyilvánitanod valakiröl? ugyis ott fogsz rá veretni... :roll:
ha jót, s jól játszik, nyilván én is 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:44, 08-12-2003 
bladerunnaz

nekem aszontak a sulc csak a szponzor miatt lett beteve es az elejen jaccik felorat

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 08-12-2003 
son of nitrous

akkor le kell menni korán hátha trükközik a lemezjátszóval :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:31, 09-12-2003 
droid

MidLow wrote:
a flörtös muri king volt a javából, az iránymutatás v nem témához meg annyit, hogy sztem igenis kingek a csákók, és nem azért lesz vki iránymutató, mert olyan zenét csinál, mint a danny howels , hanem pont azért mert nem...

szóval szerinted Layo&Bushwacka azért iránymutatók, mert NEM olyan zenét játszanak mint Danny Howells...érdekes megközelítés!
feltételezem, ezt annak tudatában mondtad, hogy már meghallgattad egy csomó mixét, produceri munkáit, 'Nocturnal Frequencies 3' című dupla mixcd-jét (alap), '24-7' című dupla mixcd-jét (ez is alap; ebből csak az egyik cd proghouse), a tavaly júliusi Essential Mixét (amiben egy csomó dnb-t, hiphop-ot, The Clash-t, oldskool Beastie Boys és Beatles (!!) számokat pakol többek között), a tavaly karácsonyi 3 órás szettjét (amit Tel-Avivban rögzítettek egy partin, szigorú proghouse), meg van most egy 2 hete rögzített szett, ami nagyon ott van. Danny Howells a világ egyik legjobb dj-je úgy általában, nem csak a progi-vonalat nézve. (persze nyilván nem azért, mert egyszer fölrakott Beatles-t is, nem kell belekötni.. ezzel csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy vonalra van rákattanva, hanem abszolút nyitott zeneileg)
egyébként én nem mondtam hogy Layo&Bushwacka szar zenét játszik, sőt még szeretem is, és megvan mindegyik albumuk, de azért az irányt nem ők mutatják, ez tény. és én is hallottam már őket élőben. elvoltam. kellemes, trendy mulatós zenét pakoltak, de nem volt az a maradandó zenei élmény. a 13-ai bulifelhozatalból még én is őket választanám, ha nem lenne egy nappal előtte Steve Lawler az Olof Palme-ban..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:37, 10-12-2003 
ujonc

[/quote]
hééé, hát miért kell már a buli elött véleményt nyilvánitanod valakiröl? ugyis ott fogsz rá veretni... :roll:
ha jót, s jól játszik, nyilván én is 8)[/quote]

még nem nyílvánítottam véleményt,csak kérdeztem.. :wink:
De legyen igazad.....most, hogy Valdi elárulta az "igazságot" egy kicsit érthetőbb......
Sőt, direkt korán lemegyek , hogy elcsípjem Schultz bácsit, nehogy megorroljon......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 10-12-2003 
souljah

tetszenek a matricák a buliról, amik átszelik a lemezboltokat.....
:!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 10-12-2003 
original nuttah

w_mute wrote:
MidLow wrote:

szóval szerinted Layo&Bushwacka azért iránymutatók, mert NEM olyan zenét játszanak mint Danny Howells...érdekes megközelítés!
feltételezem, ezt annak tudatában mondtad, hogy már meghallgattad egy csomó mixét, produceri munkáit, 'Nocturnal Frequencies 3' című dupla mixcd-jét (alap), '24-7' című dupla mixcd-jét (ez is alap; ebből csak az egyik cd proghouse), a tavaly júliusi Essential Mixét (amiben egy csomó dnb-t, hiphop-ot, The Clash-t, oldskool Beastie Boys és Beatles (!!) számokat pakol többek között), a tavaly karácsonyi 3 órás szettjét (amit Tel-Avivban rögzítettek egy partin, szigorú proghouse), meg van most egy 2 hete rögzített szett, ami nagyon ott van. Danny Howells a világ egyik legjobb dj-je úgy általában, nem csak a progi-vonalat nézve. (persze nyilván nem azért, mert egyszer fölrakott Beatles-t is, nem kell belekötni.. ezzel csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy vonalra van rákattanva, hanem abszolút nyitott zeneileg)
egyébként én nem mondtam hogy Layo&Bushwacka szar zenét játszik, sőt még szeretem is, és megvan mindegyik albumuk, de azért az irányt nem ők mutatják, ez tény. és én is hallottam már őket élőben. elvoltam. kellemes, trendy mulatós zenét pakoltak, de nem volt az a maradandó zenei élmény. a 13-ai bulifelhozatalból még én is őket választanám, ha nem lenne egy nappal előtte Steve Lawler az Olof Palme-ban..

ööö... itt most a saját munkáikról beszéltek, vagy a dj-zésről?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 10-12-2003 
son of nitrous

thnx el u answered helyettem is.
a felsorolt mixek közül jónéhány meg is van a vinyón, és elég gyakran hallgatom. félreértés ne esség, nem aztmondtam h DH nem játszik jó zenét.
én inkább arra próbáltam célozni, h a progressiv mint olyan nem iránymutató sztem, gettin' tired, és a L&B fresheb, érdekesebb, megkockáztatom jobb, mint pl DH de csak azért mert eddig is róla veszéltünk. és igen én a produceri munkáról beszélek.
na ty

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:28, 10-12-2003 

hmhm... hát, azért látom nem vagyok egyedül azzal a problémával, hogy hová a francba menjek 13-án... layo&b!, prog.sess, cinetrip vagy infected? ááá, valaki segítsen!!! :?
ha már jövő héten 2 vizsgám + 4 házidogabeadásom + övvizsgám lesz, szeretnék valami jó kis alapozást :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 14-12-2003 
ujonc

hát akkor így utólag csak annyit, hogy szvsz qrva jó döntés volt Layoékat választani. A buli zeneileg tekintve nagyon nagyon rendbe volt...talán egy kicsit több ember elfért volna még, de legalább volt hely...
+a Billie Jean se maradt ki
:zombie:

Jaj: big up for Pedro !!!!

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]