MidLow wrote:
a flörtös muri king volt a javából, az iránymutatás v nem témához meg annyit, hogy sztem igenis kingek a csákók, és nem azért lesz vki iránymutató, mert olyan zenét csinál, mint a danny howels , hanem pont azért mert nem...
szóval szerinted Layo&Bushwacka azért iránymutatók, mert NEM olyan zenét játszanak mint Danny Howells...érdekes megközelítés!
feltételezem, ezt annak tudatában mondtad, hogy már meghallgattad egy csomó mixét, produceri munkáit, 'Nocturnal Frequencies 3' című dupla mixcd-jét (alap), '24-7' című dupla mixcd-jét (ez is alap; ebből csak az egyik cd proghouse), a tavaly júliusi Essential Mixét (amiben egy csomó dnb-t, hiphop-ot, The Clash-t, oldskool Beastie Boys és Beatles (!!) számokat pakol többek között), a tavaly karácsonyi 3 órás szettjét (amit Tel-Avivban rögzítettek egy partin, szigorú proghouse), meg van most egy 2 hete rögzített szett, ami nagyon ott van. Danny Howells a világ egyik legjobb dj-je úgy általában, nem csak a progi-vonalat nézve. (persze nyilván nem azért, mert egyszer fölrakott Beatles-t is, nem kell belekötni.. ezzel csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy vonalra van rákattanva, hanem abszolút nyitott zeneileg)
egyébként én nem mondtam hogy Layo&Bushwacka szar zenét játszik, sőt még szeretem is, és megvan mindegyik albumuk, de azért az irányt nem ők mutatják, ez tény. és én is hallottam már őket élőben. elvoltam. kellemes, trendy mulatós zenét pakoltak, de nem volt az a maradandó zenei élmény. a 13-ai bulifelhozatalból még én is őket választanám, ha nem lenne egy nappal előtte Steve Lawler az Olof Palme-ban..