i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:23, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:08, 27-12-2003 
pokemon

akkor várjuk a fejleményeket helyszíbi tudósítónktól... :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 27-12-2003 
pokemon

miért, téged ez nem érdekel? :? szerintem elég gáz, hogy ebből ekkora felhajtást csinálnak... de ha már felfújták, hát figyeljük az eseményeket... nem? :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:21, 27-12-2003 
pokemon

pont azért írtam,csak gondoltam, vicceskedek kicsit...nem rossz indulatból írtam... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:28, 27-12-2003 
pokemon

rude wrote:
pont azért írtam,csak gondoltam, vicceskedek kicsit...nem rossz indulatból írtam... :roll:

ok :wink: akkor bocsi, ha félreértettem... :bowdown

egyébként a várt reakció hangzik el épp...
a "bűnösök" megbánták kimondott szavaikat. védekezően beszélnek a tilos rádió nevében arról, hogy a 150 tilos rádiós tag teljesen ingyen dolgozik (tehát bocsássák már meg nekik) bla-bla
... érdekes érv... dehát lehet itt mást felhozni?!
felhozták a dec. 9-ei hasonló esetet - támadóan.
kereszténység ide - kereszténység oda / a szólásszabadságot ilyenkor semmibe veszik ... (?!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:39, 27-12-2003 
pokemon

hát nemtom..... sztem jogilag /bár nem értek hozzá/ úgysem támadható meg a dlog mármint olyan tekintetben,h ez a rádió beszüntetését vonná maga után...

volt már pár eset,mikor ilyen esetekben/igaz,nem vallási vonzata volt/ pl egy tvnél műsorszünetet írtak elő,stb...szóval sztem az ORTT nem hiszem,h beszüntethetné a rádiót, jogilag nem vonható felelősségre...az már más, h b.zolival mit csinálnak...
jah, és hát ugye a Magyar Rádióban is hangzottak el ugyebár már vallási tekintetben dolgok...szóval...nemtom. we hope...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 27-12-2003 
impulsecreator.hu

dy wrote:
egyébként a várt reakció hangzik el épp...
a "bűnösök" megbánták kimondott szavaikat. védekezően beszélnek a tilos rádió nevében arról, hogy a 150 tilos rádiós tag teljesen ingyen dolgozik (tehát bocsássák már meg nekik) bla-bla
... érdekes érv... dehát lehet itt mást felhozni?!
felhozták a dec. 9-ei hasonló esetet - támadóan.
kereszténység ide - kereszténység oda / a szólásszabadságot ilyenkor semmibe veszik ... (?!)

:hahh: :?

szánalmas egy társaság. legalább vállalnák be, amit mondtak :hahh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:35, 27-12-2003 
pokemon

marczi wrote:
:hahh: :?

bevallották...
állitólag "eltávolitották" az akkori műsorkészitőt/műsorkészitőket, akik ittasan vezették az aznapi adást. viszont a tolerancia szóval kottáztak vagy fél órát tilos - sajtó párbaj....
persze, hogy védekeznek, de azért szerintem itt-ott mindkét "fél"-nek igaza van. mindössze nézőpont kérdése ez a dolog is - mint minden más.

azért nem lenne pozitiv, ha beszüntetné bárki is a tilost - legfeljebb adásszünet lesz a bünti, de hogy csócsálják még a sztorit egy darabig, az tuti... lesz még itt kigyó-béka... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 27-12-2003 
tapir

marczi wrote:

jaj. ez igy 1nagy hueseg, mar bocs. nem a tarsasag szajabol hangzott el a kifogasolhato mondat, tehat reszukrol ez a megoldas a legtermeszetesebb.
nem tagadjak, csak mentik ami mentheto. te mit tennel?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:48, 27-12-2003 
impulsecreator.hu

musicmaker wrote:
marczi wrote:
szánalmas egy társaság. legalább vállalnák be, amit mondtak :hah:

jaj. ez igy 1nagy hueseg, mar bocs. nem a tarsasag szajabol hangzott el a kifogasolhato mondat, tehat reszukrol ez a megoldas a legtermeszetesebb.
nem tagadjak, csak mentik ami mentheto. te mit tennel?

miért?

szerintem jogosan érzem kisstílűnek ezt a mentegetőzést.

gyakran beszélnek ilyesmiket a tilosban; most kicsúszott egy ilyen kiugróan csúnya megjegyzés is, de attól még gyakran mennek olyan szövegelések, aminek ez talán logikus következménye volt (ezt akartam pár szóval leírni néhány hozzászólással fentebb).

ezt az ember vagy vállalja, vagy nem (a mostani esetben nyilván csak ez lehet PC), de akkor kisstílűnek fog tűnni a szememben :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 27-12-2003 
impulsecreator.hu

ja és félreértés elkerülése végett, ezt nem a hithű keresztény pozíciójából mondom :D , hanem egyszerűen csak nem szeretem az üres és végiggondolatlan jófejkedéseket, thats all.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:45, 27-12-2003 
allnightbreakz

marczi wrote:
ja és félreértés elkerülése végett, ezt nem a hithű keresztény pozíciójából mondom :D , hanem egyszerűen csak nem szeretem az üres és végiggondolatlan jófejkedéseket, thats all.

hmm...
hál istennek a te jófejkedésed mindig átgondolt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:55, 27-12-2003 
impulsecreator.hu

Laca wrote:
marczi wrote:

hmm...

és ráadásul az átgondolt jófejkedéseimet sem osztom meg a rádióhallgató publikummal :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:37, 27-12-2003 
allnightbreakz

marczi wrote:
Laca wrote:
marczi wrote:

hmm...

és ráadásul az átgondolt jófejkedéseimet sem osztom meg a rádióhallgató publikummal :P

viszont a forum látogatókkal megosztod
ez épp elég... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:41, 27-12-2003 
pokemon

azért sztem manapság a médiában elég általánossá vált az,hogy a meggondolatlan jófejkedéseket megosztják a közönséggel,ráadásul sokkal nagyobbal,mint pl. a tilos közönsége...persze,ez nem helyes,csak megesik...bárhol.
az ilyenekre nincs szükség.mint ahogy b.zolira sem.sztem a többi műsorvezető/szerkesztő most tanult/tanul ebből az esetből,és nem fordul majd elő ilyesmi többet a tiloson..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 27-12-2003 
partiarc

rossz időben ,rossz mondat
emiatt nagyon sajnálnám ha kinyirnák a tilost.őszintén:ez az egyetlen rádió amit szívesen hallgattam,az egyetlen :!: :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:52, 27-12-2003 
tapir

marczi wrote:
egyszerűen csak nem szeretem az üres és végiggondolatlan jófejkedéseket, thats all.

:?: :?: :?:
megis szted minek kene most tortennie? igy utolag (egy korabbi musorban elhangzott megfontolatlan mondatot kovetoen) mit kene csinalnia a tilos kepviseloinek? de telleg.
mubalhe, visszavonulas, vagy mi lenne szted a megfelelo elegtetel?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 28-12-2003 
droid

Luca wrote:
kezigranat kell
kezigranat kell
ide elhajitani
belevagni mindenkibe

:P

ezzel csak ovatosan:) , mar volt bombariado....
nem beszelve az anyazos telefonokrol es emailekrol...

Az ominozus musorkeszitorol egyebkent annyit erdemes tudni, hogy anno a KUSS nevezetu punk egyuttes frontembere volt, es eletstilusaban megragadt abban, ami akkor volt...
Persze ez meg nem mentesiti a teny alol, ha valaki egy kozosseghez tartozik, akkor felelosseggel is tartozik iranta; es az ilyen felelotlen kijelentesekkel nem csak masokat sert meg, nem csak sajat magat irja le kellokeppen, hanem a kozosseg letet is veszelyezteti. Es mint minden ilyet, a kozosseg ki is vet magabol, ahogyan tortent ez most is, es ahogyan olvashatjatok a tilos.hu-n, mint ahogy a musorkeszito tarsai is azon nyomban elhatarolodtak mind a kijelentesetol mind pedig tole.

Bunteteskent hivatalosan az ortt panaszbizottsaga a nonprofit-nak megfelelo penzbirsagot, illetve par oras adasszunetet szabhat ki. Elvileg. Mas dolog az, hogy a kozvelemeny hogyan iteli meg a radiot (mert ez itt mar nem arrol szol, hogy xy megengedett maganak egy ilyen kijelentest, es akkor xy ilyen es ilyesen, hanem arrol, hogy van egy plattform, ami teret enged ilyesminek, ez esetben a radio, es mar vele van azonositva a dolog. (" egyen szerepe az kozossegben" blabla).

Azert a Tilos 12 eves multjat, erdemeit es kuzdelmeit tekintve, illetve azokat az elmenyeket, melyekkel megajandekozta hallgatoit, remelem mindenki megorzi szereteteben tovabbra is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:40, 28-12-2003 
poszthumusz

én csak azt nem értem hogy mélyen letisztelt volt miniszterelnökünk kedvenc rádióműsorában elhangzottak után sohasem hallottam zúgolódásról,arról pláne hogy jogi következményei lettek volna,noha ott is szoktak hallotam már olyan kijelentéseket,
amik nem valók a médiába és sok kisebbség és ember érzéseit sértik.

kettő:megértem a felháborodást és osztom is.de a rádió mélyen elhatárolta magát mint azt lejjeb olvastam és alapelveivel tökéletesen ellentétes az amit egy részeg majom hadovált az éterbe.ugyanakkor ha tényleg fontosnak tartja az értékeket amiket képvisel,nem engedheti meg,hogy ilyen történjen.mert ez megelőzhető lett volna.
az pedig hogy ezért elvegyék tőlük a frekvenciát szerintem nevetséges.

amúgy szerintem pár nap múlva megindul a sípos elitkommandó a Kultiplex elé. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 28-12-2003 
droid

musicmaker wrote:
cHin0 wrote:
ez megint aktuálpolitikai érdek nekik ennyi...

orbán viktor 1996ig ateista volt :!: :!:

en is igy emlexem, es akkor meg nem volt unszimpi a srac.
na nem egyenes osszefugges keresendo! :)

Az Orbán '96-ig nem csak ateista volt, hanem egyházellenes (és bal-liberális). csak a '94-es elbukott választások után látta, hogy a baloldalon már nincs helye, mert ott két relatíve erős párt alakult ki, akik 'lefedik' a baloldali szavazótábort, ezért kitalálta: "-most akkor menjünk át jobbra, ahol csak egy nagyon gyenge MDF van, legyünk keresztény-konzervatív párt, és akkor jól hatalomra fogunk kerülni!" és így is lett. Orbán Viktor a legképmutatóbb, legköpönyegforgatóbb magyar politikus, pedig mindkét oldalon nagyon erős a mezőny ilyen szempontból. aki tényleg elhiszi, hogy OV-t érdekli a kereszténység, azon most röhögök: :lol: :lol: :lol:

egyébként érdekes a topic, még nem olvastam végig teljesen, de szerintem a Tilos Rádió teljesen korrektül kezelte a dolgot, úgy, ahogy kell. ilyet tényleg nem lehet mondani, és ez tényleg gyűlöletbeszédnek minősül. de el is határolódott mindenki azonnal attól az embertől, aki részegen azt mondta, hogy kiirtaná a keresztényeket. az az ember lejáratta magát.

de a Lovas-Bayer-Hegedűs stb. emberektől a jobboldalon soha senki nem határolódik el, pedig ők ugyanilyen szintű dolgokat mondanak mindig, és nem az alkohol beszél belőlük. nevetséges, hogy emiatt be akarják tiltani a Tilos rádiót, amikor ez tényleg csak egy véletlen eset volt, de a Magyar Nemzet/Demokrata/Magyar Fórum/Pannon Rádió stb. médiumokban a gyűlöletkeltés a fő funkció, a bevallott cél.

"Rekeszd ki őket, mert különben ők rekesztenek ki téged!" - mondta ifj. Hegedűs Lóránt, egy "keresztény ember".

szerintem mindig azok a legveszélyesebbek, akik hangoztatják magukról, hogy ők mekkora magyarok és mekkora keresztények.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:53, 28-12-2003 
droid

plastik wrote:
ugyanakkor ha tényleg fontosnak tartja az értékeket amiket képvisel,nem engedheti meg,hogy ilyen történjen.mert ez megelőzhető lett volna.

Hat, megelozni az ilyesmiket nem nagyon lehet, mivel nem konzerv musorok vannak, melyek cenzurakon esnek at, hanem elok; es eppen az aktulis musorkeszito felessoege, hogy ne hangozhassanak el felvallalhatatlan dolgok. Az emberke a kozosseg altal raruhazott feleloseggel elt vissza. Ha lehet ezt igy nevezni.

amúgy szerintem pár nap múlva megindul a sípos elitkommandó a Kultiplex elé. :D

Sajnos a radionak maganak kellett fokozottabb rendorsegi felugyeletet kernie a fenyegetsek sokasaga maitt.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]