hu elnezest elore is, de nem birom ki, hogy ne szoljak be(le)... szoval nem latjatok, hogy azzal a celtalan es ertelmetlen vagdalkozassal (jo nevezzuk velemenynyilvanitasnak) ami itt megy epp az altalatok gonosznak velt "masik" oldal ala adjatok a lovat? miert erdekel titeteket olyan erosen befolyasolhato emberek velemenye, akik egy ilyen eset alapjan itelnek meg egy x eve mukodo radiot? lehet velemenyeket utkoztetni, meg mashogy gondolni dolgokat, de ennek itt most tenyleg semmi ertelme nincs, mert ez pont nem errol szol.. ahogy fairman is irta, ez a jo-rossz szembeallitas mar szinte az eletunk reszeve valt, pont az lenne a feladat, hogy megkeruljuk a politikat, politikusokat es ne doljunk be mindig egy-egy ilyen olcso trukknek... jobboldalon mindenki ezen csamcsog, fuj tilos, romboljuk le, szorjuk be soval a romjait es epitsunk a helyere papneveldet, baloldalon pedig mindenki sir, hogy jaj csak a tilost ne, hiszen ok annyi mindent letettek mar az asztalra, nezzuk el ezt nekik... meg milyen kiraly zeneket tolnak (ami igaz is, de politikai szinten ez kurvara senkit nem hat meg) szoval ez nem errol szol.
valaki egy fel emelettel feljebb mondott valamit, mint ahol illett/ lehetett volna.. bar a sort gondolom meg a pultnal rendelte meg

ot nagyon helyesen ki kellett rugni, el kell tole hatarolodni, stb, stb.. a tilost nonprofithoz illo birsaggal kell sujtani (ahogy evian irta is), de a tanulsagot a tilos "vezetosegenek" kene levonni: vajon fenntarthato-e meg 2004-ben is ez az amator, gyengen szervezett rendszer, vagy esetleg van vmi ut, ami a nonprofitsag mellett biztosit egy kis fejlodest a radionak. felre ne ertsetek imadom a tilost, sokaig keltem a reggeli musorokkal, aludtam el esti musorokra, de szerintem amig a tilos gyakorlatilag atjarohazkent funkcional, mind beszelgetos, mind zenei musorok tekinteteben, addig szamitani lehet hasonlo bakikra, amik hasonlo reakciot fognak kivaltani egy ilyen mestersegesen fenntartott, feszult legkorben.
nem irigylem a tilost, foleg ha esetleg kormanyvaltasra kerul majd sor..