i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 10:23, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:21, 28-12-2003 
souljah

rude wrote:
Fairman wrote:
kidd wrote:
erről egyszerűen muszáj beszélni,ez nem egy olyan dolog,hogy a sarki fagyist akarják bezárni,mert vanília helyett csokit adott,vagy mi :roll:

És miután segíteni nem tudok,így csak annyit tehetek,hogy leírom mit gondolok az egész botrányról,hátha segít,bár ezt kétlem,de akkor is leírom :roll:

Felreertesz valamit... Nekem pusztan az a gondom, hogy egy ideig a Tilosrol volt szo, aztan meg elmentunk politikaba. Nekem csak ez nem tetszik, a Tilossal semmi bajom, sot, egesz szep emlekeim vannak vele kapcsolatban... :D Na, politics off.

igen, csak ebben a témában úgy látom, hogy a tilos-dolga és a politika elválaszthatatlan...mármint nem lehet nem felhozni a témát, mikor pont politikai tekintetben merült fel a "botrány"

Szerintem meg pont hogy nem! Szet kellene valasztani a ket dolgot. Az a musorvezeto mondott valamit, ami finoman szolva nem volt szerencses. Ez egy dolog. Ezzel vege az elso resznek. Az, hogy aztan erre raharapnak egyesek, es kialakul valami felig mestersegesen, felig magatol szervezodo botrany, az mar egy teljesen mas dolog, ami megerne akar egy kulon topicot is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 28-12-2003 
pokemon

Fairman wrote:

Szerintem meg pont hogy nem! Szet kellene valasztani a ket dolgot. Az a musorvezeto mondott valamit, ami finoman szolva nem volt szerencses. Ez egy dolog. Ezzel vege az elso resznek. Az, hogy aztan erre raharapnak egyesek, es kialakul valami felig mestersegesen, felig magatol szervezodo botrany, az mar egy teljesen mas dolog, ami megerne akar egy kulon topicot is.

ok.ez egy dolog. induljon vizsgálat,v bármi amit akarnak ellene. intézzék el. határolódjon el ezektől a kijelentésektől bárki,aki úgy érzi. ítélje el bárki,aki úgy érzi..
de ebből politikai jellegű "botrányt" csinálni...hát...nemtom.
ha elolvasod-bár nem bíztatrlak rá- pl a polgárikörök honlapját...hát érdekes párhuzamokat találhatsz ott. akkor most miért is kell szétválasztani?vagy kinek kéne szétválasztani?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:25, 28-12-2003 
partiarc

rude wrote:
igen, csak az "igazságosság" a mi szemszögünkből mást jelent, mint annak a nézetéből, akit hát hogyis fogalmazzak "bánt" a dolog.

akit bánt a dolog,gondolom itt elsősorban a keresztény vallású emberekre gondolsz.a politikusoknak sztem ez csak egy jó indok,de ezt már említettem volt :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:26, 28-12-2003 
pokemon

nade pont emiatt nem lehet mindenki számára igazságosan eldönteni a helyzetet.
bármi is lesz a vége, vkiknek úgyis igazságtalan lesz/remélem,nem nekünk/,csak ezt akartam mondani

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 28-12-2003 
souljah

rude wrote:
Fairman wrote:

ok.ez egy dolog. induljon vizsgálat,v bármi amit akarnak ellene. intézzék el. határolódjon el ezektől a kijelentésektől bárki,aki úgy érzi. ítélje el bárki,aki úgy érzi..
ha elolvasod-bár nem bíztatrlak rá- pl a polgárikörök honlapját...hát érdekes párhuzamokat találhatsz ott. akkor most miért is kell szétválasztani?vagy kinek kéne szétválasztani?

Na, vegre egyetertunk :D Pontosan ez nem tetszik nekem is, hogy egy pusztan vallasi temaju dolgot politikai terre terelnek. Jo, bele lehet latni a felekezetek elleni uszitast, nem is olyan nehez, de akkor is ezt az egy embert kene felelossegre vonni. Vegul is nem az ORTT mondta ki azt a mondatot, hanem a musorvezeto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:36, 28-12-2003 
pokemon

na.hát ezért nem lehet ebben a témában /sem/ különválasztani a 2őt egymástól...
és ezért van az,hogy sokan politikai vonzatú megjegyzéseket is tettünk,mert hozzátartozik az ügyhöz az,hogy ki mit gondol ezekről a dolgokról,és innen már könnyű "elhajózni" más vizekre,ami igaz,h szorosan nem a témához kapcsolódik, azonban hozzá tartozik.na túlragoztam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:39, 28-12-2003 
partiarc

Fairman wrote:
rude wrote:
Fairman wrote:

Na, vegre egyetertunk :D Pontosan ez nem tetszik nekem is, hogy egy pusztan vallasi temaju dolgot politikai terre terelnek. Jo, bele lehet latni a felekezetek elleni uszitast, nem is olyan nehez, de akkor is ezt az egy embert kene felelossegre vonni. Vegul is nem az ORTT mondta ki azt a mondatot, hanem a musorvezeto.

Pontosan,és ezért nem kéne ekkora balhét csinálniuk a politikusonak.Büntessék azt aki kimondta ezt,és nem azokat,akik valójában nem tehetnek a dologról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:48, 28-12-2003 
partiarc

A lényeg éljen a Tilos,és bízzunk benne,hogy minden mehet a régi kerékvágásban,és azt fogják megbüntetni aki az igazi bűnös ebben a dologban :!:
más nem számít :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:42, 28-12-2003 
impulsecreator.hu

hu elnezest elore is, de nem birom ki, hogy ne szoljak be(le)... szoval nem latjatok, hogy azzal a celtalan es ertelmetlen vagdalkozassal (jo nevezzuk velemenynyilvanitasnak) ami itt megy epp az altalatok gonosznak velt "masik" oldal ala adjatok a lovat? miert erdekel titeteket olyan erosen befolyasolhato emberek velemenye, akik egy ilyen eset alapjan itelnek meg egy x eve mukodo radiot? lehet velemenyeket utkoztetni, meg mashogy gondolni dolgokat, de ennek itt most tenyleg semmi ertelme nincs, mert ez pont nem errol szol.. ahogy fairman is irta, ez a jo-rossz szembeallitas mar szinte az eletunk reszeve valt, pont az lenne a feladat, hogy megkeruljuk a politikat, politikusokat es ne doljunk be mindig egy-egy ilyen olcso trukknek... jobboldalon mindenki ezen csamcsog, fuj tilos, romboljuk le, szorjuk be soval a romjait es epitsunk a helyere papneveldet, baloldalon pedig mindenki sir, hogy jaj csak a tilost ne, hiszen ok annyi mindent letettek mar az asztalra, nezzuk el ezt nekik... meg milyen kiraly zeneket tolnak (ami igaz is, de politikai szinten ez kurvara senkit nem hat meg) szoval ez nem errol szol.

valaki egy fel emelettel feljebb mondott valamit, mint ahol illett/ lehetett volna.. bar a sort gondolom meg a pultnal rendelte meg :) ot nagyon helyesen ki kellett rugni, el kell tole hatarolodni, stb, stb.. a tilost nonprofithoz illo birsaggal kell sujtani (ahogy evian irta is), de a tanulsagot a tilos "vezetosegenek" kene levonni: vajon fenntarthato-e meg 2004-ben is ez az amator, gyengen szervezett rendszer, vagy esetleg van vmi ut, ami a nonprofitsag mellett biztosit egy kis fejlodest a radionak. felre ne ertsetek imadom a tilost, sokaig keltem a reggeli musorokkal, aludtam el esti musorokra, de szerintem amig a tilos gyakorlatilag atjarohazkent funkcional, mind beszelgetos, mind zenei musorok tekinteteben, addig szamitani lehet hasonlo bakikra, amik hasonlo reakciot fognak kivaltani egy ilyen mestersegesen fenntartott, feszult legkorben.

nem irigylem a tilost, foleg ha esetleg kormanyvaltasra kerul majd sor..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:13, 29-12-2003 
metalhead

jungleb megmondta a frankot..abszolut egyetertek :!:

(imádkozzunk a tilosért :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:32, 29-12-2003 
pokemon

igaz.
de a lovat már tehetjük akárhova.
csak pl. én nem bírom ki,h ne mondjam el a véleményem.
de igazad van.

na akkor boldog 2004es évet a tilosnak 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:57, 29-12-2003 
souljah

jungleb wrote:
hu elnezest elore is, de nem birom ki, hogy ne szoljak be(le)... szoval nem latjatok, hogy azzal a celtalan es ertelmetlen vagdalkozassal (jo nevezzuk velemenynyilvanitasnak) ami itt megy epp az altalatok gonosznak velt "masik" oldal ala adjatok a lovat? miert erdekel titeteket olyan erosen befolyasolhato emberek velemenye, akik egy ilyen eset alapjan itelnek meg egy x eve mukodo radiot? lehet velemenyeket utkoztetni, meg mashogy gondolni dolgokat, de ennek itt most tenyleg semmi ertelme nincs, mert ez pont nem errol szol.. ahogy fairman is irta, ez a jo-rossz szembeallitas mar szinte az eletunk reszeve valt, pont az lenne a feladat, hogy megkeruljuk a politikat, politikusokat es ne doljunk be mindig egy-egy ilyen olcso trukknek... jobboldalon mindenki ezen csamcsog, fuj tilos, romboljuk le, szorjuk be soval a romjait es epitsunk a helyere papneveldet, baloldalon pedig mindenki sir, hogy jaj csak a tilost ne, hiszen ok annyi mindent letettek mar az asztalra, nezzuk el ezt nekik... meg milyen kiraly zeneket tolnak (ami igaz is, de politikai szinten ez kurvara senkit nem hat meg) szoval ez nem errol szol.

valaki egy fel emelettel feljebb mondott valamit, mint ahol illett/ lehetett volna.. bar a sort gondolom meg a pultnal rendelte meg :) ot nagyon helyesen ki kellett rugni, el kell tole hatarolodni, stb, stb.. a tilost nonprofithoz illo birsaggal kell sujtani (ahogy evian irta is), de a tanulsagot a tilos "vezetosegenek" kene levonni: vajon fenntarthato-e meg 2004-ben is ez az amator, gyengen szervezett rendszer, vagy esetleg van vmi ut, ami a nonprofitsag mellett biztosit egy kis fejlodest a radionak. felre ne ertsetek imadom a tilost, sokaig keltem a reggeli musorokkal, aludtam el esti musorokra, de szerintem amig a tilos gyakorlatilag atjarohazkent funkcional, mind beszelgetos, mind zenei musorok tekinteteben, addig szamitani lehet hasonlo bakikra, amik hasonlo reakciot fognak kivaltani egy ilyen mestersegesen fenntartott, feszult legkorben.

nem irigylem a tilost, foleg ha esetleg kormanyvaltasra kerul majd sor..

Nem azert, mert engem (is) ideztel, de ezt en sem fogalmazhattam volna meg jobban. Mas szoval: epp ezt akartam mondani... :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:33, 29-12-2003 
tapir

jungleb wrote:

nemertekegyet!!! (vagyis csak reszben, de ez igy jobban hangzik:D )
elvalaszthatatlan a tilos sorsa az aktualpolitikai tortenesektol, sajnos. az h mi itt a forumon hogyan iteljuk meg az egeszet, termeszetesen nem jelent valtozast, de keeeeerem, hadd beszelgessunk mar. hat errol szol a forum. nem? na mindegy. lassan mar ugy sincs mit mondanom, mindent elmondtam/tunk, talan meg kicsit sokat ish. :)
kiegesziteskeppen pedig csak annyit, h NEM CSAK A BALoldal sir...............

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:01, 29-12-2003 
tapir

kiegeszites2: ehhhh....felreertesre adtam lehetoseget, szal a kozepre gondoltam :wink: , de ha mar itt tartunk jobbos beutesu b.nom is szomoru. rmlm sok beetethetetlen jobbos van meg rajta kivul is.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 29-12-2003 
pokemon

kíváncsi lennék arra,hogy most milyen arányban "döntene" a pol.i beállítottság ezen a téren..mármint a tilos vs. pol. .....
a fiatalok körében. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:13, 30-12-2003 
ujonc

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=193250 ... _texttype=

azert szerintem, ha egy antenna oldalarol vizsgaljuk meg a dolgot, a magassag az abszolut nyero, nem pedig hogyan nevezik alatta a tamasztekot.

nadehat. harag nem old fel haragot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:54, 30-12-2003 
souljah

ez aztán nem semmi.

ilyen trutyit utoljára akkor láttam, mikor nevelő faterom részegen, tojásos lecsóval evett tejberizst.

:vedel: :roka:

ilyenkor mindig elmegy a kedvem a magyar nemzettől, pedig házi feladatom mindennap elolvasni (legalább a leadeket)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:56, 30-12-2003 
pokemon

én már az első sor után elvesztettem a fonalat,fingom nincs róla,h mit hord össze a fantasztikus lexikális tusással rendelkező szerző...
mivan? tilos-pápa?...jézusom.... ne mondja már meg nekem senki,hogy én hogy ünneplem,hogy várom és mennyire szeretem/nem szeretem a karácsonyt...
pfffffffffffffffffffffffff :oops: :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:59, 30-12-2003 
pokemon

tekni: őszinte részvétem...mazochizmus... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 30-12-2003 
souljah

rude wrote:
tekni: őszinte részvétem...mazochizmus... :roll:

egyébként annyira nem is gáz, mint hinnéd.
segít könnyebben eligazodni, mindenkinek csak javasolni tudom..

csak ilyenkor rossz, amikor fröcsögnek. ezt nem szeretem.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 788 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 40  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]