marczi wrote:
szerintem senkinek se jó, ha djk/prok ebből élnek meg - hosszútávon nekik sem. és ezzel tényleg nem hűdeandergraund akarok lenni, csak úgy érzem, hogy az ember túlságosan belesüllyedne ebbe az egészbe - ez mondjuk nem tartozik ide.
ez nekem szimplan baromsagnak tunik. bocs.
marczi wrote:
psure wrote:
az mp3bol djzes pedig hat..khm..(a cdt megertem, draga a dubplate vagas, es ugyanugy szol..)
miért, mi a különbség a kettő között? lehet h zavar van a fejemben, de tudtommal pl. a final scratch is mp3akkal operál. nekem ez is, és a cd is, picit, hát, furcsa és ellenszenves.
a cd-lejatszok mai fejlettsege, es egyre nagyobb elterjedtsege mellett miert ne jatszhatnak a producerek sajat dolgaikat (es akkor mar rogton a haveroket is) ha 5 perc alatt cdre lehet egetni. lemezt nem tudsz minden sarkon vagatni, es a top-egynehanyon kivul meg se engedheti maganak a tobbseg.
siman konzervativ vagy, csak az meg nem ertem, hogyan jon ossze ezzel a stilussal. nekem is jobb erzes egy lemezt kezbe venni, es valahol legbelul jobb erzes, ha azt latom, h a dj is fekete korongokat porget, na de konyorgom, lemez-cd-mp3, mind csak egy formatum, kozeg, adathordozo, a technika meg valtozik naprol-napra, valami jon, masvalami megy. nehogy mar ezen pont mi akadjunk fent...