kerub wrote:
Az ilyen típusú beszélgetésekben az a vicces, hogy az ember látja ahogy egyrészt a tegnapi divatot mainak tartók lehúzzák a tegnapelőttit, igazuk biztos tudatában, másrészt meg a"progresszívitásukról" is kiderülhet, hogy nemhogy nem eredendő, hanem éppen kívülről beillesztett. És azt is látja, hogy ő mennyire buta és eccerű...
igazuk biztos tudatában??
na most jól megkaptam. persze meg is érdemlem. sokat jár a szám és csak nagyon keveset mutatok. ti aztán igazán semmit sem tudtok az én "progresszivitásomról". és rólam se. én szerintem nem ismerjük egymást. ezt csak azér írom, mert a "kívülről beillesztett" szöveg kicsit mellé ment.. vagy más ingét kaptam magamra? az ciki..
és ha bevallottan egy tegnapelötti stílről (valentinday) beszélünk, akkor hagy modjam már, hogy nekem nem (sem) tetszik. csak mint egyszerű halandó, akinek van véleménye. ennyire rossz hogy van feedback? a negatív kritika ennyire fáj?
és hogy mi a tegnapi és mi a tegnapelötti? és legfőképp mi lesz a holnapi? erről mind nektek, mind nekem csak feltételezéseim vannak/lehetnek. attól függ hogy ki mit látott, azt hogyan értékelte, és így tovább. plussz az eredendő identitás, amit tényleg fölösleges megkérdőjelezni, vitatkozni róla, mert annyira szubjektív. az lesz holnap, amit holnap rajzolunk és az lesz holnapután, amit meg akkor. jobb definíció híján.
belátom könnyen lehetséges, hogy bár azt gondolom magamról, hogy sok mindent láttam mégis az csak a töredéke az egyetemes vizuális kultúrának. vagy, hogy azt a sok mindent, amit láttam hibásan értékeltem. egyébként szerintem mindkettő. kevés dolgot láttam és azokat is szörnyen ítélem meg többnyire. és ilyenformán megeshet, hogy amit én progresszívnek tartok azt más szalvétának is szégyellné..
pontosan ezért próbáltam itt párbeszédeket generálni, hogy leszűrjem, vajon jól látom e a dolgokat, illetve mennyire vagyok eltévedve. de mindezt pocsék stílusban tehettem, mert nem nagyon válaszolt senki, nem lettem semmivel sem okosabb.. olyan szar a felismerés, hogy itt az emberek nem akarnak/tudnak erről beszélni. ezért én is egyre dühösebben postoltam néha.. sajnálom.
és persze teljesen elvagyok tévedve, mert nekem valóban eszembe sem jutott, hogy itt az alkotás az infóért van.. illetve messze nem így fogalmaznám meg a kapcsolatukat. ez nyilván azért van, mert csak hobbiból tologatok pixelt, nincsen akkora szakmai rutinom olyan rálátásom, mint nektek, vagy insnek. de azt azért nem gondoltam volna, hogy annyira rossz az izlésem, hogy ami nekem tetszik az szükségszerűen senki másnak nem fog. bár ki tudja..
talán ennyire béna dolgokat éltettem volna az artwork topicban? miért nem szóltatok rám hogy gázos?? kábé az első postjaimban leírtam, hogy tudom, hogy egy senki vagyok és csak azért szólok hozzá mert intenzíven senki más nem tette, pedig én olyan nagyon kíváncsi lennék.
én most borzasztóan örülök hogy végre elkezdtek nyilatkozni az igazi szakemberek

is a témában, még ha ez azzal is jár, hogy teljesen lejáratom magam. de hát ügye ez legyen a legkevesebb ;)
és örülök annak is, hogy átláttok rajtam, valóban buta vagyok és egyszerű.
respekt!
és elnézést az offért!
holnapután valentin nap!