i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:35, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:32, 11-02-2004 
ujonc

egyenesek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:38, 12-02-2004 
souljah

kerub wrote:
Az ilyen típusú beszélgetésekben az a vicces, hogy az ember látja ahogy egyrészt a tegnapi divatot mainak tartók lehúzzák a tegnapelőttit, igazuk biztos tudatában, másrészt meg a"progresszívitásukról" is kiderülhet, hogy nemhogy nem eredendő, hanem éppen kívülről beillesztett. És azt is látja, hogy ő mennyire buta és eccerű...

igazuk biztos tudatában?? :D

na most jól megkaptam. persze meg is érdemlem. sokat jár a szám és csak nagyon keveset mutatok. ti aztán igazán semmit sem tudtok az én "progresszivitásomról". és rólam se. én szerintem nem ismerjük egymást. ezt csak azér írom, mert a "kívülről beillesztett" szöveg kicsit mellé ment.. vagy más ingét kaptam magamra? az ciki.. :oops:

és ha bevallottan egy tegnapelötti stílről (valentinday) beszélünk, akkor hagy modjam már, hogy nekem nem (sem) tetszik. csak mint egyszerű halandó, akinek van véleménye. ennyire rossz hogy van feedback? a negatív kritika ennyire fáj?

és hogy mi a tegnapi és mi a tegnapelötti? és legfőképp mi lesz a holnapi? erről mind nektek, mind nekem csak feltételezéseim vannak/lehetnek. attól függ hogy ki mit látott, azt hogyan értékelte, és így tovább. plussz az eredendő identitás, amit tényleg fölösleges megkérdőjelezni, vitatkozni róla, mert annyira szubjektív. az lesz holnap, amit holnap rajzolunk és az lesz holnapután, amit meg akkor. jobb definíció híján.

belátom könnyen lehetséges, hogy bár azt gondolom magamról, hogy sok mindent láttam mégis az csak a töredéke az egyetemes vizuális kultúrának. vagy, hogy azt a sok mindent, amit láttam hibásan értékeltem. egyébként szerintem mindkettő. kevés dolgot láttam és azokat is szörnyen ítélem meg többnyire. és ilyenformán megeshet, hogy amit én progresszívnek tartok azt más szalvétának is szégyellné..

pontosan ezért próbáltam itt párbeszédeket generálni, hogy leszűrjem, vajon jól látom e a dolgokat, illetve mennyire vagyok eltévedve. de mindezt pocsék stílusban tehettem, mert nem nagyon válaszolt senki, nem lettem semmivel sem okosabb.. olyan szar a felismerés, hogy itt az emberek nem akarnak/tudnak erről beszélni. ezért én is egyre dühösebben postoltam néha.. sajnálom.

és persze teljesen elvagyok tévedve, mert nekem valóban eszembe sem jutott, hogy itt az alkotás az infóért van.. illetve messze nem így fogalmaznám meg a kapcsolatukat. ez nyilván azért van, mert csak hobbiból tologatok pixelt, nincsen akkora szakmai rutinom olyan rálátásom, mint nektek, vagy insnek. de azt azért nem gondoltam volna, hogy annyira rossz az izlésem, hogy ami nekem tetszik az szükségszerűen senki másnak nem fog. bár ki tudja..

talán ennyire béna dolgokat éltettem volna az artwork topicban? miért nem szóltatok rám hogy gázos?? kábé az első postjaimban leírtam, hogy tudom, hogy egy senki vagyok és csak azért szólok hozzá mert intenzíven senki más nem tette, pedig én olyan nagyon kíváncsi lennék.

én most borzasztóan örülök hogy végre elkezdtek nyilatkozni az igazi szakemberek :slayer: is a témában, még ha ez azzal is jár, hogy teljesen lejáratom magam. de hát ügye ez legyen a legkevesebb ;)

és örülök annak is, hogy átláttok rajtam, valóban buta vagyok és egyszerű.

respekt!

:roll:

és elnézést az offért!

holnapután valentin nap! :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 12-02-2004 
teknikolor wrote:
kerub wrote:
Az ilyen típusú beszélgetésekben az a vicces, hogy az ember látja ahogy egyrészt a tegnapi divatot mainak tartók lehúzzák a tegnapelőttit, igazuk biztos tudatában, másrészt meg a"progresszívitásukról" is kiderülhet, hogy nemhogy nem eredendő, hanem éppen kívülről beillesztett. És azt is látja, hogy ő mennyire buta és eccerű...

igazuk biztos tudatában?? :D

na most jól megkaptam. persze meg is érdemlem. sokat jár a szám és csak nagyon keveset mutatok. ti aztán igazán semmit sem tudtok az én "progresszivitásomról". és rólam se. én szerintem nem ismerjük egymást. ezt csak azér írom, mert a "kívülről beillesztett" szöveg kicsit mellé ment.. vagy más ingét kaptam magamra? az ciki.. :oops:

és ha bevallottan egy tegnapelötti stílről (valentinday) beszélünk, akkor hagy modjam már, hogy nekem nem (sem) tetszik. csak mint egyszerű halandó, akinek van véleménye. ennyire rossz hogy van feedback? a negatív kritika ennyire fáj?

és hogy mi a tegnapi és mi a tegnapelötti? és legfőképp mi lesz a holnapi? erről mind nektek, mind nekem csak feltételezéseim vannak/lehetnek. attól függ hogy ki mit látott, azt hogyan értékelte, és így tovább. plussz az eredendő identitás, amit tényleg fölösleges megkérdőjelezni, vitatkozni róla, mert annyira szubjektív. az lesz holnap, amit holnap rajzolunk és az lesz holnapután, amit meg akkor. jobb definíció híján.

belátom könnyen lehetséges, hogy bár azt gondolom magamról, hogy sok mindent láttam mégis az csak a töredéke az egyetemes vizuális kultúrának. vagy, hogy azt a sok mindent, amit láttam hibásan értékeltem. egyébként szerintem mindkettő. kevés dolgot láttam és azokat is szörnyen ítélem meg többnyire. és ilyenformán megeshet, hogy amit én progresszívnek tartok azt más szalvétának is szégyellné..

pontosan ezért próbáltam itt párbeszédeket generálni, hogy leszűrjem, vajon jól látom e a dolgokat, illetve mennyire vagyok eltévedve. de mindezt pocsék stílusban tehettem, mert nem nagyon válaszolt senki, nem lettem semmivel sem okosabb.. olyan szar a felismerés, hogy itt az emberek nem akarnak/tudnak erről beszélni. ezért én is egyre dühösebben postoltam néha.. sajnálom.

és persze teljesen elvagyok tévedve, mert nekem valóban eszembe sem jutott, hogy itt az alkotás az infóért van.. illetve messze nem így fogalmaznám meg a kapcsolatukat. ez nyilván azért van, mert csak hobbiból tologatok pixelt, nincsen akkora szakmai rutinom olyan rálátásom, mint nektek, vagy insnek. de azt azért nem gondoltam volna, hogy annyira rossz az izlésem, hogy ami nekem tetszik az szükségszerűen senki másnak nem fog. bár ki tudja..

talán ennyire béna dolgokat éltettem volna az artwork topicban? miért nem szóltatok rám hogy gázos?? kábé az első postjaimban leírtam, hogy tudom, hogy egy senki vagyok és csak azért szólok hozzá mert intenzíven senki más nem tette, pedig én olyan nagyon kíváncsi lennék.

én most borzasztóan örülök hogy végre elkezdtek nyilatkozni az igazi szakemberek :slayer: is a témában, még ha ez azzal is jár, hogy teljesen lejáratom magam. de hát ügye ez legyen a legkevesebb ;)

és örülök annak is, hogy átláttok rajtam, valóban buta vagyok és egyszerű.

respekt!

:roll:

és elnézést az offért!

holnapután valentin nap! :love2:

Ha komolyan erdekel a tema, akkor 1.) rossz topicban vagy 2.) ha igazan oszinte akarok lenni, akkor inkabb azt mondom rossz forumon :) Kezdetnek nezz korul mondjuk az inertia.d2.hu-n. Akar dobj is fel par flyert a megfelelo topicba (pl: [:critism:]) es kezdodjon a "parbeszed". Mert ugy latom itt az nincsen, csehovi egymas mellett elbeszeles folyik helyette "magas" szinten.

Meg ket nap! Be there or be square!

Post subject:
PostPosted: 12:51, 12-02-2004 
ujonc

Technikolor: Tudom, hogy az artwork topicban nagyon aktív vagy, és olyanra is emlékszem, mikor ketten értettünk csak egyet mindenki mással szemben, és a látszat ellenére most is így van. Annyiban viszont mindenképpen más a véleményem, hogy van-e még a kultúrának/művészetnek/formatervezésnek meghatározható iránya. Erről jön-arra megy, tehát arrafelé jó-errefelé rossz? Ennek már hál'isten vége, bár még mindig értesít a tévé a jövő augusztusi divatszínekről és csattformákról. Magyarul szerintem annak a kérdésnek van értelme, hogy megfelelő-e a flyer a céljára, és nem annak, hogy szép-e vagy "állat"-e. Persze csak egy bizonyos minőségi szint felett.
Beszélünk róla, a célját elérte. a flyer szubjektíve ronda, objektíve profi. szerintem.
Még annyit, hogy a butát és eccerűt magamra értettem, olvass figyelmesebben.
Ja, és tolsz egy kritikát, nem érted, hogy ez miért nem fér bele /belefér egyébként bőven/, aztán ha neked is jut belőle, akkor te belőled is feltőr a sértett önérzet.
Ráadásul ez csak egy ku.va flyer aminek -mint mindegyiknek- az értéke, jelentősége zéró. Az is csak két hétig.
:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:38, 12-02-2004 
partiarc

teknikolor wrote:
SiRe wrote:
Ellenben maximalisan "lanyos". Ami nem baj, hisz mindent a csajoker, ugye ?!

jaham, nekik meg kábé mindegy, csak szép szines legyen :P

Nem!!! Az a lényeg, hogy ne kelljen érte fizetni, akkor meg tök mindegy! Lehet akármilyen is :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:47, 12-02-2004 
partiarc

Offolók táboroznak ezrévela topicban! :lol:
Beszéljetek kicsit a buliról, meg hogy milyen jó lesz stb...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:02, 13-02-2004 

blablabla

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:59, 14-02-2004 
son of nitrous

nos akkor holnap, wildchild sok sok sko new stuffal érkezik, alig várja és miegyébb, plusz argh h én nem fogom hallani.
a jailes limit is garantált, kérünk mindenkit, hogy érkezzen korán, 200 embernél zárul a kapu (ami egy nagyon kellemesen lightos teltház kb).

érezzétek jól magatokat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:58, 15-02-2004 
pokemon

nagyon finom kis buli volt, a létszám és a zene is tökéletes!!
+Wildchildon is látszott, h élvezi a partit! :lol:

Zolinak külön köszi az up all night-ért! (->Vault :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 15-02-2004 
soulproof

sikerult visszaerni zoli? :P

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:55, 15-02-2004 
son of nitrous

szívesen szerintem is fájá volt a muri, wildchild baromira élvezte, és nagyon elégedett volt az extra hangal megtámogatott hangcuccal (szép mondat...)
matt a visszaérésről meg annyit hogy a big wheeltől indultunk 2:00kor, és 2:28kor a jailben voltam. 8) le is fényképeztek minket hehehe

minden jót!!!

and thanx aki ott volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 15-02-2004 
pokemon

MidLow wrote:
wildchild baromira élvezte

észrevettük... de (leg)inkább hallottuk :D
thx, jó vót nagyon 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:10, 15-02-2004 
bladerunnaz

dy wrote:
thx, jó vót nagyon 8)

mast mondanal levonnak a fizetesedbol :twisted:

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 15-02-2004 
pokemon

valdi wrote:
dy wrote:
thx, jó vót nagyon 8)

mast mondanal levonnak a fizetesedbol :twisted:

ööö.... :oops:

:D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 15-02-2004 
Tenyleg eszmeletlen jo volt :)

Es a vegen a kozel 3 oras nonstop beszelgetes WCvel Tolkien konyveirol... maradando emlek! Reggel 8kor eszmeltunk, nem akarta elhinni, hogy odakinn mar vilagos lesz. Eszmeletlen jo fej, de ezt az autogram kerok es azok akikkel a buli vegefele megivott egy kor tequilat is tanusithatjak! :)

Post subject:
PostPosted: 18:13, 15-02-2004 
Valentine Day Party @ Jailhouse 04.02.14 galéria

(lesz meg, ha Zoli gepebol is elokerulnek a fotok)

Post subject:
PostPosted: 20:29, 15-02-2004 
son of nitrous

on teh way... Vérkároly lenthagyta jailben a zee khamerra

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:10, 16-02-2004 
droid

Location: VOLCANO : Whakaari-White Island, Bay of Plenty, New Zeland
hehe, zsir kis pardej volt, telleg, oszinten szolva kellemeset csalodtam mind a helyben (1st time @ jail), mind a zeneben, hihetetlen jo zuzasok mentek. mondjuk kicsit tomegnyomor volt 1-2x, de hat istenem.. el kell viselni ieneket is :lol: . kulon koszonet Liquidnek a black sun empire - gun seller -ert, soha nem gondoltam volna, h pont arra a szamra valaha is fogok zuzni :D . bigup nowsound!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:22, 16-02-2004 
East Radiance

miket játszott Wildchild :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:25, 16-02-2004 
kisfröccs

none wrote:
miket játszott Wildchild :?:

hat igy konkretan free my soul amire emlekszem :)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 75 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]