i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:42, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

Kell-e nemzetközi VJ bajnokság?
Nem minek! 19%  19%  [ 18 ]
MI az a VJ? 2%  2%  [ 2 ]
OH YEAHHH VÉGRE!!! 53%  53%  [ 49 ]
sajt 26%  26%  [ 24 ]
Total votes : 93
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 21:35, 20-03-2004 
metalhead

pontosan...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:04, 21-03-2004 
ujonc

laki,
te komolyan gondoltad ezt a vj bajnoksag dolgot? mert ha igen, akkor kezdhetted volna ugy, kiraksz egy megfelo meretu vasznat pl.. es nem egy sorsatorban tartod az egeszet, meg valahogy megoldod, h ne legyenek negyedoras technikai szunetek..

igy ez inkabb egy vicc, kar, h az adofizetok nem rohognek..

sztem amit csinaltatok, az megalazo azzal a sok emberrel szemben, akik veled ellentetben komolyan keszultek erre az alkalomra. respekt nekik, te meg szerintem, figyelemebe veve az elmult ket hetben nyujtott teljesitmenyedet (freq n.) tedd magad takarekra par honapra
kosz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:22, 22-03-2004 
zee german

http://www.cinetrip.hu/cvj2004/hun_dij.html

komolyan lett gondolva

kicsit sajnalom mar hogy nem indultunk:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:46, 22-03-2004 
level boss

jol vettem eszre h a kozerv kategoriat, sikerult megnyerni a tipper surrounded dvdjehez (the glasshouse) keszitett vizuallal? :censored:

(kiraly h mar tavaly megvolt az idei gyoztes video) amit persze tenyleg az a medence csoport keszitett, aki x eve vetit a cinetrip rendezvenyeken... :szar:

mikor mar sokadszor kellett nezni a kiosztott loopokat kulonbozo effektezessel, az kezdett nagyon uncsi lenni.. a tobbit mar leirtak, a technikai szunetek telleg aranytalanul hosszura nyultak, nuff said..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:34, 22-03-2004 
ujonc

eltekintve pár negatív dologtól (technikai hibák,csúszás,
zsüri szóbeli értékelése stb...)
nagyon tetszett a rendezvény és remélem lessz folytatása

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:07, 22-03-2004 
ujonc

-phew- >:]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:10, 22-03-2004 
cinetrip

zakson: ezek igazi rosszindulatú hozzászólások, amiket produkálsz. Szerintem, ha személyes problémáid vannak a Lakival, akkor hívd ki egy nyilvános párbajra és játszátok le! :box: :fight:

A személyes véleményem az, hogy mind a szervezői oldal, mind a versenyzők kitettek magukért. Elég nagy bátorság megszervezni egy ilyen tornát, főleg úgy, hogy Magyarországon nem igazán vannak tisztában azzal, hogy miről szól ez az egész, sőt, ha jól tudom még nem volt ilyen külföldön sem... Mindent kihoztak belőle, amit lehetett!!

Meséld már el, hogy ki és hogyan volt megalázva! Pl. Te, mint adófizető (mert gondolom részt nem vettél rajta), hogy élted át ezt a hihetetlen megaláztatást, hogy x ember lehetőséget kapott hogy megmutassa mit tud, és hozzáértő emberek (zsűri) építő jellegű kritikákkal segítették a munkájukat!

Persze, mindig lehet más :szar: ban cseresznyemagot keresni, de nehogymár erről szóljon az élet...

Respekt mindenkinek, aki bármilyen formában résztvett az egészben!!! :taps:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 22-03-2004 
ujonc

egy nagy F O S T A L I C S K A !

Szvsz ezzel a "rendezvénnyel" többet sikerült ártani egy még kialakulóban lévő dolognak, mint bármi mással... lényeg, hogy jól jár, aki jól jár. Karitatív Laki meg nekem nagyon új...

Ki kéne találni miből lehet még versenyt rendezni teljesen feleslegesen, biztos sok dolog van még - sok dologban van még pénz.

A hozzáértő zsüri pontosan mihez ért?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:53, 22-03-2004 
cinetrip

zakson wrote:
laki,
te komolyan gondoltad ezt a vj bajnoksag dolgot? mert ha igen, akkor kezdhetted volna ugy, kiraksz egy megfelo meretu vasznat pl.. es nem egy sorsatorban tartod az egeszet, meg valahogy megoldod, h ne legyenek negyedoras technikai szunetek..

igy ez inkabb egy vicc, kar, h az adofizetok nem rohognek..

sztem amit csinaltatok, az megalazo azzal a sok emberrel szemben, akik veled ellentetben komolyan keszultek erre az alkalomra. respekt nekik, te meg szerintem, figyelemebe veve az elmult ket hetben nyujtott teljesitmenyedet (freq n.) tedd magad takarekra par honapra
kosz

Amikor hazaértem hétfőn reggel 4kor, akkor észrevettem hogy viszereim lettek, és anyu támasztott meg a fürdőszobában hogy el ne dőljek el a fáradságtól (mivel pontosan 10 órát aludtam az elmúlt héten)
felébredek kinyitom a forumot és egyből látom hogy vannak még ebben az országban jó, kedves, hozzáértő, aranyos, jószándékú és hálás emberek...:kabbe: :kabbe: :kabbe:

ezért megéri csinálni!!!

köszi Zakson!!

Csinálj te is egy VJ fesztivált .
Szerintem a te populista megnyilvánulásod biztosan egy kábítószeres cukorka hatására történt amit a VJ Torna előtt tüntető adófizetők között nyomott a szádba egy provokátor.

Ezért pontosan le is szarom mert igazságtalan és sértő.
:kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 22-03-2004 
partiarc

Ezt a Superman diktálta, vagy magadtól ment??? Kurvajó.
Pedig én még tisztelem is valamennyire a Lakit. És nem vagyok rosszindulatú, mint az összes többi aljas fórumozó!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:19, 22-03-2004 
cinetrip

kerub wrote:
egy nagy F O S T A L I C S K A !

Szvsz ezzel a "rendezvénnyel" többet sikerült ártani egy még kialakulóban lévő dolognak, mint bármi mással... lényeg, hogy jól jár, aki jól jár. Karitatív Laki meg nekem nagyon új...

Ki kéne találni miből lehet még versenyt rendezni teljesen feleslegesen, biztos sok dolog van még - sok dologban van még pénz.

A hozzáértő zsüri pontosan mihez ért?

El kellett volna indulni a tornán, vagy szervezni egyet és nem a pálya széléről okoskodni utólag.

Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk.

A kritizált zsűri tagjai a következők:

Graham Daniels az Addictive TV vezetõje (Anglia)kb 15 dvd válogatást adott ki nagy példányszámban főként amerikában
Anrew Stiff a D-fuse Vj csapat tagja, a Camberwell egyetem tanára (Anglia) sok kiadott dvd válogatás.
Sugár János a Magyar Képzõmuvészeti Egyetem Intermédia tanszékének tanára
Bart van der Ploeg és Edwin de Koning a Resolume VJ program megalkotói (Hollandia)

Ezek egyike se látott még élő FLUID VJ-t biztosan ezért teljesen hozzánemértő mind!

Sebaj majd ti szerveztek egy VJ fesztivált és legalább én is elindulhatok rajta, bár akkor megint nem tudunk megmérkőzni,
mivel nem lenne etikus ha ti indulnátok.

Ja és majd elküldöm még neked külon csak azért hogy megnyugodjál hogy hova küldtem évek óta az 1% adómat és hány bulin és fesztiválon segítettem. De ezt csak neked és majd a haverjaiddal jó nagyokat csámcsoghattok rajta.Jó móka lesz...

P.s.:El kellett volna indulni!!!!

LAKI

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 22-03-2004 
cinetrip

subba wrote:
Ezt a Superman diktálta, vagy magadtól ment??? Kurvajó.
Pedig én még tisztelem is valamennyire a Lakit. És nem vagyok rosszindulatú, mint az összes többi aljas fórumozó!

Koradélután mindig kreatív vagyok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 22-03-2004 
level boss

eszterka wrote:

ez a visszavagas utoljara ovodaban allt meg a laban :pokemon:

eszterka wrote:
Mindent kihoztak belőle, amit lehetett!!

ez azert eros tulzas.. a terbol pl a minimumot hoztak ki azzal a satorral...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:43, 22-03-2004 
cinetrip

loid wrote:
eszterka wrote:

ez a visszavagas utoljara ovodaban allt meg a laban :pokemon:

eszterka wrote:
Mindent kihoztak belőle, amit lehetett!!

ez azert eros tulzas.. a terbol pl a minimumot hoztak ki azzal a satorral...

este 10ig mehetett volna a buli ha nincs sátor nemtom észrevetted-e a kb 5000 nm felületű üveget és a kb 10 méterre lévő lakóházat.

Tényleg akinek ez nem tetszett az csináljon másikat, jobbat, szebbet, nagyobbat, tessék.
MI MINDENESETRE CSINÁLUNK JÖVŐRE IS.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 22-03-2004 
level boss

el kellett volna indulni? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:51, 22-03-2004 
level boss

na, na ez a beszed!

itt leirjuk mi volt a fos, es jovore TI csinaltok jobbat, vagod? :lol:

hamar itt tartunk, a helyszinvalasztas eleve kicsit kerdeses, h miert egy olyan helyre, ahol nem lehet elsotetiteni? meg hangosan zenelni? ($$?)

masik meg h vjzes az nalam szorosan kapcsolodik a partizashoz, es kb arrol szol h mikozben allva hangos zenere tancolsz, valami kep szorakoztatja a vizualis erzekszerveid.. ez ilyen underground filmklub hangulat volt inkabb.. mediawave flessem volt konkretan.

masik h egy atlagos cinetrip bulin tobb projektorral birtok folvonulni, itt volt harom? hogyhogy?

hirtelen ennyi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 22-03-2004 
cinetrip

Én fontosnak tartottam hogy a vásznon történő dolgokra koncentráljanak a nézők ezért volt "mozis" hangulat.
Egyébként eredetileg a VJ Torna egy nagy moziban lett volna, csak az utolsó 2 hétben derült ki számunkra is az hogy meg kell alkudnunk az elképzeléseinkkel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:04, 22-03-2004 
ujonc

"Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk."
HA-HA-HA...

Resolume alkotói meg kóderek egyrészt, másrészt bőven nem a legjobb program kóderei... /és nem fikáztam a zsürit, hanem rákérdeztem mihez ért? Az ízléshez? Maga a verseny baromság./

Semmilyen versenyen nem veszünk részt, különösen vizual téren, mivel nem lehet az eredményeket objektíven összehasonlítani, mint pld az atlétikában az idő segítségével.

Nem az 1%-ról beszélek.

Nekünk hobbi, neked lobbi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:12, 22-03-2004 
level boss

hat szomoru tortenet. m'bey next time.

mindenesetre legkozelebb egy alkalmas helyszin sokat dobna az egeszen.
besertodni meg nem kell ha ti is latjatok hol a bibi, azt pl senki nem allitotta h eszterka nem dolgozta halalra magat :kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:31, 22-03-2004 
cinetrip

kerub wrote:
"Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk."
HA-HA-HA...

Resolume alkotói meg kóderek egyrészt, másrészt bőven nem a legjobb program kóderei... /és nem fikáztam a zsürit, hanem rákérdeztem mihez ért? Az ízléshez? Maga a verseny baromság./

Semmilyen versenyen nem veszünk részt, különösen vizual téren, mivel nem lehet az eredményeket objektíven összehasonlítani, mint pld az atlétikában az idő segítségével.

Nem az 1%-ról beszélek.

Nekünk hobbi, neked lobbi

1. Legtöbben resolumet használnak ez látszott a VJ Tornán is, az arcok azért valamit csak értenek hozzá,- tudom nem annyit mint az a nagyon sok okos akikkel ti is mindfennap találkozhattok.

2.Szerintem meg lehet különböztetni hogy ki mit csinál és milyen szinten van erre nagyon jó példa volt a VJ Tusa mert mindenki mást máshogyan csinált ugyanabból az anyagból. - Nem hülye sem a zsűri sem a néző van neki szeme...

3. Tulképpen mindenki elindult magyarországon aki él és mozog az a pár csapat amelyik meg nem az meg csak kritizál és fikáz. - nem valami korrekt hozzáálás.

4. Higgyétek el vannak rajtatok kívül, olyan VJ-k ,emberek és csapatok akik értenek valamihez.(persze csak elenyésző)

5. a nagyon drága belépő árát amit kifizettetek visszaadjuk, be lehet érte fáradni az irodába , de legközelebb ne is gyertek, nehogy megint az legyen hogy fölösleges pénzkidobás volt.
Tudjuk mi is hogy az egész nem ért semmit csak a pénzeteket akartuk elvenni!!!!! :lol:

Egyébként csináltok valamit mostanában, hogy így ráértek!?

Laki

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 159 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]