kerub wrote:
egy nagy F O S T A L I C S K A !
Szvsz ezzel a "rendezvénnyel" többet sikerült ártani egy még kialakulóban lévő dolognak, mint bármi mással... lényeg, hogy jól jár, aki jól jár. Karitatív Laki meg nekem nagyon új...
Ki kéne találni miből lehet még versenyt rendezni teljesen feleslegesen, biztos sok dolog van még - sok dologban van még pénz.
A hozzáértő zsüri pontosan mihez ért?
El kellett volna indulni a tornán, vagy szervezni egyet és nem a pálya széléről okoskodni utólag.
Ha nem mertetek elindulni arról nem mi tehetünk.
A kritizált zsűri tagjai a következők:
Graham Daniels az Addictive TV vezetõje (Anglia)kb 15 dvd válogatást adott ki nagy példányszámban főként amerikában
Anrew Stiff a D-fuse Vj csapat tagja, a Camberwell egyetem tanára (Anglia) sok kiadott dvd válogatás.
Sugár János a Magyar Képzõmuvészeti Egyetem Intermédia tanszékének tanára
Bart van der Ploeg és Edwin de Koning a Resolume VJ program megalkotói (Hollandia)
Ezek egyike se látott még élő FLUID VJ-t biztosan ezért teljesen hozzánemértő mind!
Sebaj majd ti szerveztek egy VJ fesztivált és legalább én is elindulhatok rajta, bár akkor megint nem tudunk megmérkőzni,
mivel nem lenne etikus ha ti indulnátok.
Ja és majd elküldöm még neked külon csak azért hogy megnyugodjál hogy hova küldtem évek óta az 1% adómat és hány bulin és fesztiválon segítettem. De ezt csak neked és majd a haverjaiddal jó nagyokat csámcsoghattok rajta.Jó móka lesz...
P.s.:El kellett volna indulni!!!!
LAKI