el.ritmo crew - ..zen.. wrote:
Hello Mindenkinek!
Zen vagyok, az el.ritmo crew egyik tagja. Először is, kösz Lizard, hogy megemlékeztél a Neo-bulejről, megható a cikk, sok mindenben maximálisan 1etértünk...
A nu-skool breakről annyit, hogy 2 éve indult útjára itt Csabán ez a formáció (zen, zaii, gonzo), kezdetben házibulikon, később egy csabai kis internet kávézó teraszán, télen egy kb. 30 négyzetméteres helyiségben. Korábban LeFreakFoundation néven szerveztünk már partykat, neves dj-kkel (pl. titusz, TB-gon-Marvin, Futureboy, Erká...stb.) Az egész "vállalkozás" totál nonprofit volt (sőt ma is!!), ez a hobbink, imádjuk csinálni, ami partyainkon le is jön a közönségnek. A korábban sikeres, jelenleg megszűnt Synthetic-technology rendezvényeken is a break-dnb szekciót is mi szerveztük, ahol szintén prominens dj-k segítették az underground zenei világ népszerűsítését. (Palotai, Ludmilla, Titusz, Gonnok, Erká, Mango...stb.)
No, szóval nagynehezen sikerült elérjük, hogy a FEK-ben minden 2hetente ingyenes(!) partyt csinálunk, talán már a promóció, reklámozás terén is előrelépések vannak, szóval, remélhetőleg megmozdul(t) valami, egyre több "idegen" arc táncol önfeledten a break-re, ami maximálisan partyzene. Olyan embereket is megfog, akik a dárenbézre szerintem elmenekülnének. Az ötlet egyébként - mármint egy dnb-bulej megszervezése - már megfordult a fejünkben, hamarosan realizáljuk. Neves dj-k is lesznek, hamarosan ez is meg fog történni.
Újdonságként a vetítést említeném, ami szintén állandó lesz a jövőben.
Mindenkinek kösz a támogató, bíztató szavakat! Azon vagyunk, hogy a partysorozat egyre nagyobb "tömeget" fog vonzani, szóval gyertek, nem fogtok csalódni!!!
next.time: 2004)04)09 péntek, FEK!!!
All the best, písz........

Na örülök, hogy a szervezőkhöz is eljutott a forródrót, most már legalább bebizonyosodott, hogy nem én vaklármázom össze-vissza.
Emlékszem korábbi munkásságotokra, mikor még a Synthetic-en Z.E.N. (esetleg Zen-Thai) néven futottál TJ Hooker és Dubrovnik mellett, azok is szép pillanatok voltak. (Pénteken odajött hozzám egy arc, hogy engem látott-e két éve a Syntehic-en, mikor Palotai is játszott...

) Vajon miért szűnt meg ez a fesztivál, nem tudom... A LeFreak esték valahogy kimaradtak az életemből, a mai napig nem tudom, hogy miért nem mentem rájuk. De ezt a hibapontot szeretném kijavítani, és minél többször próbálok eljutni a mostani El Ritmo-s partykra.
Két kérdést hadd engedj meg:
- Ha ingyenesen viszitek ezeket a bulikat, miből veszitek a lemezeket, mert gondolom nem egy olcsó mulatság. A FEK nem kér pénzt a terembérléshez? Még egy óriási respect, hogy ingyenesen is kitartatok a szándékotok mellett, és tényleg azért csináljátok, mert szeretitek. Jó ezt látni.
- Hol szerzitek be a lemezeket? (Mert ugye Békéscsaba nem egy bakelit-paradicsom...)
Kecsegtető, hogy lesznek majd vendég DJ-k (direkt nem írtam, hogy sztár DJ-k, mert utálom ezt a kifejezést), ha majd közönségkutatásban akarjátok eldönteni, hogy ki legyen az, én Palotaira szavaznék elsődlegesen. (Ő breakbean is és drum'n'bass-ben is zászlóvivő.)