i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:23, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:13, 29-03-2004 
partiarc

2. ez igaz marci, de könyörgöm nem talán a fikázásról kéne leszokni, vagy ez egy kész tény hogy van és kész, ezentul mindenki k*csög és bőnyállal lesz*phat?
Annyira jó itt a hozzáálás hogy hihetetlen lányok!

Örüljünk, végre egy király ötlet: Viziparki strandparty!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 29-03-2004 
impulsecreator.hu

a gyakorlat azt mutatja, hogy vannak bulik, amiket elkerül a fikázódás. a cinetrip és köre valamiért nem ilyen - szerintem ennek biztosan van valami oka.

pl biztos én is leugatnám azokat, akik olyat fikáznak, aki az én szememben makulátlan erkölcsi tisztaságot testesít meg stb - most nem érzem ennek szükségét :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:31, 29-03-2004 
partiarc

igy korekt. :wink:

hát nemistudommiért de egy cinetrip rendezvényen nem voltam még, szerintem most elmegyek.

Csak jöjjenek már az infók, engem pl. a jegyárak érdekelnének.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 29-03-2004 
partiarc

http://www.aquarena.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:07, 29-03-2004 
original nuttah

Majonéz wrote:
igy korekt. :wink:

hát nemistudommiért de egy cinetrip rendezvényen nem voltam még, szerintem most elmegyek.

Csak jöjjenek már az infók, engem pl. a jegyárak érdekelnének.

tobb mint ket honap van meg az informalodasra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:12, 29-03-2004 
partiarc

tudom, mint ahogy fentebb említettem is. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:29, 29-03-2004 
partiarc

marczi wrote:
én egyáltalán nem vagyok kiváncsi a számláikra és a könyvelésükre stb., de továbbra is azt gondolom, hogy ha le akarják állítani a rosszindulatú fikázódást, akkor nem ártana egy picit korrektebb hozzáállást mutatni. pl ha felmerül vmi vád, akkor egy picit azért szabadkozni v valami ilyesmi.

Én azért kétlem, hogy öncélú, rosszindulatú fikázás volna az, ha felmerül, hogy egy bulira közpénzeket költenek, és esetleg kiváncsi volnék a tényekre, ezért kérdéseket fogalmazok meg, amikre választ ugye nem kapok.
Az egész a line-upból indult, ugye, ki az a magánszemély, aki erre összedob? Na mindegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:31, 29-03-2004 
mindscape

FreakScene wrote:
marczi wrote:
én egyáltalán nem vagyok kiváncsi a számláikra és a könyvelésükre stb., de továbbra is azt gondolom, hogy ha le akarják állítani a rosszindulatú fikázódást, akkor nem ártana egy picit korrektebb hozzáállást mutatni. pl ha felmerül vmi vád, akkor egy picit azért szabadkozni v valami ilyesmi.

Én azért kétlem, hogy öncélú, rosszindulatú fikázás volna az, ha felmerül, hogy egy bulira közpénzeket költenek, és esetleg kiváncsi volnék a tényekre, ezért kérdéseket fogalmazok meg, amikre választ ugye nem kapok.
Az egész a line-upból indult, ugye, ki az a magánszemély, aki erre összedob? Na mindegy.

inkább ezt támogassák mint a dáridót

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:57, 29-03-2004 
partiarc

pontosan :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 29-03-2004 
metalhead

FreakScene wrote:
marczi wrote:

de most nem azert..en vagyok hulye, vagy a szponzor fogalma torolve lett a szotarbol??? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:45, 30-03-2004 
souljah

FreakScene wrote:

végülis valóban nem rosszindulatú fikázás, de a kérdéseidre a választ szerintem (a kedvencem a *ki mondja meg hogy mi a közizlés?*) nem biztos hogy jó helyen keresed, sőt az sem fix hogy mindegyikre volna válasz (mint pl a kedvencemre ;)). egészen őszinte leszek, teljesen elképeszt, hogy valaki ilyen nagyhorderejűnek beállított kérdéseket tegyen fel egy bulival kapcsolatban, mikor pontosan tudjuk, hogy ezeken a dolgokon a fesztivál szempontjából semmi sem múlik, pénz legyen és csá. ráadásul beleszólásunk sincs sokmindenbe (semmibe) akár állami, akár magán cucc van mögötte.

mégis milyen tényekre vágysz? és vajon min változtat hogy tudod miből pénzelték a bulit? akkor a piros pólód veszed fel? vagy ennyire szeretnél felháborodni a közpénzek elherdálásán? és majd a bevételre is kiváncsi leszel? meg hogy mennyiben járult hozzá a fesztivál az országimázs szépítéséhez? pontos számadatok, táblázatok, statisztikák, mutassák ki, bizonyítsák be, egyébként meg molnár géza mondja meg, hogy mi a közizlés és ezért 200ezer forintot kap hetente? valami ilyesmi érdekelne?

nekem a politikával, mint témával általában nincs gondom, de a te kérdéseid a politikát is alulmúlják. szarrágásban felül

nem megbántani akartalak, csupán leírtam az én véleményem, válaszom ha úgy tetszik. béke!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:50, 30-03-2004 
ujonc

Háát ritkán olvasom ezt a fórumot, de erről a topicról eszembe jut egy új Belga szám....

Ha nem jönnek az a baj, ha eljönnek az a baj. Ha nincs rá pénz az a baj, ha van rá pénz az baj. Mindenki ért a politikához - ez nagy baj -, de legfőképpen az a baj, hogy önmagunk karikatúrája ez a topik az a baj.

:loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:25, 30-03-2004 
pokemon

w_mute :arrow: igazad van, roszul fogalmaztam, bocs. igazából arra gondoltam h ebben a topicban fölösleges a politika. amit írtam valóban hülyeség (volt gulf war topic, meg hasonlók, valóban)
az meg h "agresszíven" reagáltam, hááát, az azért volt, mert ilyen buli még nem volt ebben az országban, hihetetkenül fellelkesültem, és nem hittem a szememnek h valakinek még ezzel is baja van.
szomorúvá tesz, h vannak akik mindenben találnak kivetnivalót... :?

tényleg, vajon lehet majd sátorozni arrafelé ha az ember 2 napra megy?
vagy kész vagyon lesz a sátorhely(mint a strandokon ált.) ?
vagy legyek én is türelmes amég informálnak? :roll: :)

ááá, tényleg... elhúzták itt a mézesmadzagot, és jól szórakoznak a topicon h miket taálgatnak a jónépek :lol:
engem meg agyon bizgerál a kíváncsiság...

teknikolor :arrow: én a lineup-ban úhy láttam h chemical b. LIVE! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:52, 30-03-2004 
allnightbreakz

ez az egész, ami itt megy tök sz*r!

elhatárolódom.

csá

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:28, 30-03-2004 
metalhead

adam1982 wrote:
Háát ritkán olvasom ezt a fórumot, de erről a topicról eszembe jut egy új Belga szám....

Ha nem jönnek az a baj, ha eljönnek az a baj. Ha nincs rá pénz az a baj, ha van rá pénz az baj. Mindenki ért a politikához - ez nagy baj -, de legfőképpen az a baj, hogy önmagunk karikatúrája ez a topik az a baj.

:loll:

ha 20as vagyok az baj, ha 30as vagyok az is baj, ha 70es vagyok az is baj, ha 80as vagyok (az nem lehetek) az meg nagyobb baj!!!

:D :D :D

ott a pont

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:24, 30-03-2004 
paprikaman

Á-s vagy , vagy B-s ................ C-s .......Ú :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:30, 30-03-2004 
www.gluglu.hu

GLUGLU... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 30-03-2004 
ujonc

ja, folytonos panaszkodás, inkább köszönjük meg lakinak a mindenkori nagy neveket akiket idehoz nekünk... s ez a mostani buli meg hypernagy köszönetet érdemel ha így történik ahogy

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:02, 31-03-2004 
black hoe rec.

palli wrote:
tényleg, vajon lehet majd sátorozni arrafelé ha az ember 2 napra megy?

Csak nem hagyják majd az embereket itt-ott bokrokban aludni engedni. Amúgy is az veszélyes dolog...

...a Szigeten is sötétben bokorba vizelés közben lebrunyáltam valakit. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:21, 31-03-2004 
a38

GLUGLU wrote:
GLUGLU... :D

azért a nagy érdeklődésre, találgatásokra való
tekintettel egy tartalmasabb, informatívabb hozzászólás
sokkal inkább ideillő lett volna. főleg a komolynak ígérkező
line-up-ot elnézve.... hmmm?! :oops: :oops: :oops:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 41  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]