FreakScene wrote:
Én azért kétlem, hogy öncélú, rosszindulatú fikázás volna az, ha felmerül, hogy egy bulira közpénzeket költenek, és esetleg kiváncsi volnék a tényekre, ezért kérdéseket fogalmazok meg, amikre választ ugye nem kapok.
végülis valóban nem rosszindulatú fikázás, de a kérdéseidre a választ szerintem (a kedvencem a *ki mondja meg hogy mi a közizlés?*) nem biztos hogy jó helyen keresed, sőt az sem fix hogy mindegyikre volna válasz (mint pl a kedvencemre ;)). egészen őszinte leszek, teljesen elképeszt, hogy valaki ilyen nagyhorderejűnek beállított kérdéseket tegyen fel egy bulival kapcsolatban, mikor pontosan tudjuk, hogy ezeken a dolgokon a fesztivál szempontjából semmi sem múlik, pénz legyen és csá. ráadásul beleszólásunk sincs sokmindenbe (semmibe) akár állami, akár magán cucc van mögötte.
mégis milyen tényekre vágysz? és vajon min változtat hogy tudod miből pénzelték a bulit? akkor a piros pólód veszed fel? vagy ennyire szeretnél felháborodni a közpénzek elherdálásán? és majd a bevételre is kiváncsi leszel? meg hogy mennyiben járult hozzá a fesztivál az országimázs szépítéséhez? pontos számadatok, táblázatok, statisztikák, mutassák ki, bizonyítsák be, egyébként meg molnár géza mondja meg, hogy mi a közizlés és ezért 200ezer forintot kap hetente? valami ilyesmi érdekelne?
nekem a politikával, mint témával általában nincs gondom, de a te kérdéseid a politikát is alulmúlják.
szarrágásban felül
nem megbántani akartalak, csupán leírtam az én véleményem, válaszom ha úgy tetszik. béke!