i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:07, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:46, 16-04-2004 
souljah

na mindegy, azért azt sikerült észrevennem, h nem képezem részét a célközönségnek..sztem ezt még túlélitek - remélem 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 16-04-2004 
ujonc

Na akkor én is véleményezek. Jók a pólók, de annyira nem fognak meg. Tipikusan az, amikor megnézek egy ruhát hogy hú ez egész jó de aztán nem veszem meg, mert annyira mégsem meggyőző. Szerintem is kicsit egyedibbé kéne tenni, nekem a több minta pl. bejönne. A bitch feliratos ruhában elég idétlennek érezném magam, az autós cucc viszont nagyon tetszik. :slayer:
Táskákban nem gondolkodtok?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 16-04-2004 
souljah

ugy erzem el kellene neznem agardra .)

Mirja:
de igen lesznek taskak - nyartol - de egyenlore meglepetes hogy ezek tulajdonkeppen milyen taskak is lesznek..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:50, 16-04-2004 
original nuttah

a szem alatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:21, 16-04-2004 
souljah

nem semmi dolgok mentek itt :lol:

ez valami botrany hogy pont ilyenkor nincsen netem :D

koszi mindenkinek a velemenyeket. a legtobbet jogosnak erzem es igyekszem megfelelni az elvarasoknak. igazabol az artwork topikbol kiindulva nem hittem volna hogy ennyi dizajn professzor van koztetek. ott valahogy nem porgott a tema peg dobtam fel nem egyet :lol:

de ezt nem rosszmajusagbol irom, orulok neki, hogy irtok es kozelebb kerulok az izles vilagotokhoz. egyebkent hogy egesz oszinte legyek engem komolyan inspiral is a fika, ha nem szorszalhasogatas es jogos. de ez a popbitch ize.. :roll:

na mindegy, rajzolok tovabb aztan csak lesz valami jo is egyszer csak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:54, 16-04-2004 
allnightbreakz

sztem mindenki azt hord amit akar :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:05, 16-04-2004 
souljah

Laca wrote:
sztem mindenki azt hord amit akar :lol:
ez az te hordjál csak össze hetet-havat :ras:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:43, 16-04-2004 
pokemon

tr wrote:

egyebkent meg ha hallgatja valaki a radio extremet a spotot is hallhatja..

hallotuk :) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:06, 17-04-2004 
ujonc

Nekem nagyon teccenek a polok, orulok, hogy vegre vannak(lesznek) itthon is egy kicsit mereszebb, bevallalosabb cuccok. Most nem a szovegekre gondolok elsosorban (popbitch stb), hanem a grafikakra, stilusra. Valahogy ezek sokkal kozelebb allnak hozzam, mint a manapsag annyira divatos(?) retro-replay stb szarok. Lehet hogy csak en vagyok vak vagy rossz helyekre jarok vasarolni, de nemnagyon lattam meg itthon ilyen stilusu ruhakat. Csatlakozom enis a boltlatogatok listajahoz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:44, 18-04-2004 
souljah

dzsidzsi wrote:
teknikolor wrote:
na még egy keveset irok, innen a vendégségből, pár napig ugyse tudok posztolni..

szóval a prüd idiótáknak nem kell megvenni+felvenni popbitch mintát. azok hordjanak feketét és gyászolják a humorukat, vagy mittomén, de ne akadjunk már ki ilyesmin bazzz!!!

az ilyen gyerekes kötöszködések igazán nem tudom mire jók :roll:

ajaj
senki nem akadt ki, csak elmondta a velemenyet, ellenben veled :)

hajajj, na akkor korrigálok kicsit, most hogy volt időm végig olvasni nyugiban a topicot. és leírom a véleményem ish ;)

rozi&minord:

kezeimet tördelve szeretnék bocsánatot kérni a prüd idióták cimkéért. én sem vennék fel popgay feliratú pólót és végülis megértem azoknak a lányoknak a véleményét, akik negatívan állnak a dologhoz. aki ismer az tudja, hogy a 22 évem alatt még soha senkit sem kurváztam le és egyébként is tisztelem, szeretem a lányokat. a popbitch sem az én ötletem volt... viszont reméltem, hogy senki sem veszi véresen komolyan. hát tévedtem, nem ez volt az első :lol:

csupán azért nem értettem a nagy ellenállást, mert pl a tescoban is árulnak pschyobitch feliratú óriás posztert rajta egy lilára festett hajú vásott kis négyéves forma punk lánykával. a ti logikátokból kiindulva naponta legalább három-hat jóérzésű lánynak kéne a vevőszolgálatnál reklamálni. ilyen mégsem történik. ha egy boltban le lehet nyelni a békát, akkor online miért nem? tudom a választ, nem kell reagálni. mégegyszer: nagyon sajnálom lányok!

she&roxtar:

ja. kétéves. én vállalom hogy nem percre friss a cucc, ezt a vonalat (egyébként a designers republicról hallotatok már? ;) ) szeretem, már 96ban is ezt szerettem. és odáig voltam meg vissza 2002-ben mikor tombolt a vektor. én sajnos egyenlőre nem tudom megunni, roxtar. ezzel szemben a mai friss cuccokkal meg én állok hadilábon. nagyon nem tetszenek az imjy, nopattern, basefield, vault49 és társaik brendnyú megoldásai. ha megpróbálnám majmolni az aktuális 2004es dolgokat, akkor az tutira szarul sülne el, mert amit nem szeretek csinálni az görcsös lesz és az nem jó. így hát csinálom azt amit szeretek és igyekszem minél több egyéni ízt belecsempészni. szerintem ez a koncepció nagyjából münködik is és én a rendelkezésünkre álló valamivel több mint 80 minta ismeretében írom ezt. én ragyogóan fel tudnék öltözködni belőlük :D persze nem én vagyok a mike young, se nem a luca ioniscu, vagy a micheal c. place... szóval tudom van bőven hová fejlődni, de ha tr továbbra is teret ad nekem a szabad, kompromisszum mentes tervezésre (amiért bigbigbigup!!!) akkor jó eséllyel kinőhet ebből a "vektortrend" halmazból valami igazán eredeti és egyéni formavilág. én erre törekszem és semmiképpen sem a mindenkori friss divat lemásolására, mert ha hiszitek ha nem, nem csupán annyi a cél az extravaganzával, hogy behozzunk egy "kétéves" dizájnt az országba, hogy az újdonság erejével szakítsunk egy nagyot. ez a történet remélhetőleg sokkal hosszabb lesz és a továbbgondolásához(ami egyébként szükségszerű) nekem komoly segítség a "negatív" kritikátok. egyszóval köszi, igyekszünk jó pólókat csinálni!

amúgy én nem törekszem a kommersz piac kiszolgálására, bár anyagilag biztos megérné.. de én azért rajzolok ilyeneket, mert szeretek ilyenekkel bíbelődni.

végül a kedvencem..

stardust:

hát csak a jó isten tudja, hogy felelhető leszek e az üzletben.. tán csak nem akarsz megverni? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:34, 18-04-2004 
droid

no ez egy korrekt hozzászólás volt..!:)
teknikolor szoktál icq.n lenni, lenne egy apró kérdésem?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:00, 18-04-2004 
souljah

.bodee wrote:
no ez egy korrekt hozzászólás volt..!:)
teknikolor szoktál icq.n lenni, lenne egy apró kérdésem?!

tedd fel pü.

icq beláthatatlan ideig szünetel :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:31, 18-04-2004 
szupercella

Nem kifejezetten a témához kapcsolódik, de nem tudja valaki, hol és mennyiért lehet Metalheadz pólót vásárolni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:54, 18-04-2004 
metalhead

kuli wrote:
Nem kifejezetten a témához kapcsolódik, de nem tudja valaki, hol és mennyiért lehet Metalheadz pólót vásárolni?

de :roll:
webrol, lemezboltbol. metalhedz oldalrol hamar kiderul minden... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:05, 18-04-2004 
szupercella

Én az egyszerű vidéki paraszt magyarhonban gondolkodtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:11, 18-04-2004 
Torespont Radio

hát akkor próbálkozz vmi elkúrt megadeath pólóval a headbangerben :lol:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:03, 18-04-2004 
szupercella

Igen igen öreg vagyok én már ahhoz, édes fiam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:04, 18-04-2004 
original nuttah

kuli wrote:
...miután letöltötted a szép metálfej jelet beviszed szépen kislemezen a vesztendbe vagy a mamutba ,ha van saját poló akkor azt is és rányomják neked izibe 3-4 ezerért..ez egy alternatíva :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:06, 18-04-2004 
szupercella

Erre nem is gondoltam én hülye, de most ez az információd több szempontból is kisegített, köszönöm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 21-04-2004 
souljah

Freak.When.C wrote:
én kérexépen 1 "crackwhore" feliratú pólót...ha nem akkor csakazért is csináltatok magamnak:P

amint megtudom mit jelent (és a lányok szemét sem bántja) már csinálom is 8)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 188 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]