dzsidzsi wrote:
teknikolor wrote:
na még egy keveset irok, innen a vendégségből, pár napig ugyse tudok posztolni..
szóval a
prüd idiótáknak nem kell megvenni+felvenni popbitch mintát. azok hordjanak feketét és gyászolják a humorukat, vagy mittomén, de ne akadjunk már ki ilyesmin bazzz!!!
az ilyen gyerekes kötöszködések igazán nem tudom mire jók

ajaj
senki nem akadt ki,
csak elmondta a velemenyet, ellenben veled

hajajj, na akkor korrigálok kicsit, most hogy volt időm végig olvasni nyugiban a topicot. és leírom a véleményem ish ;)
rozi&minord:
kezeimet tördelve szeretnék bocsánatot kérni a prüd idióták cimkéért. én sem vennék fel popgay feliratú pólót és végülis megértem azoknak a lányoknak a véleményét, akik negatívan állnak a dologhoz. aki ismer az tudja, hogy a 22 évem alatt még soha senkit sem kurváztam le és egyébként is tisztelem, szeretem a lányokat. a popbitch sem az én ötletem volt... viszont reméltem, hogy senki sem veszi véresen komolyan. hát tévedtem, nem ez volt az első
csupán azért nem értettem a nagy ellenállást, mert pl a tescoban is árulnak pschyobitch feliratú óriás posztert rajta egy lilára festett hajú vásott kis négyéves forma punk lánykával. a ti logikátokból kiindulva naponta legalább három-hat jóérzésű lánynak kéne a vevőszolgálatnál reklamálni. ilyen mégsem történik. ha egy boltban le lehet nyelni a békát, akkor online miért nem? tudom a választ, nem kell reagálni. mégegyszer: nagyon sajnálom lányok!
she&roxtar:
ja. kétéves. én vállalom hogy nem percre friss a cucc, ezt a vonalat (egyébként a designers republicról hallotatok már? ;) ) szeretem, már 96ban is ezt szerettem. és odáig voltam meg vissza 2002-ben mikor tombolt a vektor. én sajnos egyenlőre nem tudom megunni, roxtar. ezzel szemben a mai friss cuccokkal meg én állok hadilábon. nagyon nem tetszenek az imjy, nopattern, basefield, vault49 és társaik brendnyú megoldásai. ha megpróbálnám majmolni az aktuális 2004es dolgokat, akkor az tutira szarul sülne el, mert amit nem szeretek csinálni az görcsös lesz és az nem jó. így hát csinálom azt amit szeretek és igyekszem minél több egyéni ízt belecsempészni. szerintem ez a koncepció nagyjából münködik is és én a rendelkezésünkre álló valamivel több mint 80 minta ismeretében írom ezt. én ragyogóan fel tudnék öltözködni belőlük

persze nem én vagyok a mike young, se nem a luca ioniscu, vagy a micheal c. place... szóval tudom van bőven hová fejlődni, de ha tr továbbra is teret ad nekem a szabad, kompromisszum mentes tervezésre (amiért bigbigbigup!!!) akkor jó eséllyel kinőhet ebből a "vektortrend" halmazból valami igazán eredeti és egyéni formavilág. én erre törekszem és semmiképpen sem a mindenkori friss divat lemásolására, mert ha hiszitek ha nem, nem csupán annyi a cél az extravaganzával, hogy behozzunk egy "kétéves" dizájnt az országba, hogy az újdonság erejével szakítsunk egy nagyot. ez a történet remélhetőleg sokkal hosszabb lesz és a továbbgondolásához(ami egyébként szükségszerű) nekem komoly segítség a "negatív" kritikátok. egyszóval köszi, igyekszünk jó pólókat csinálni!
amúgy én nem törekszem a kommersz piac kiszolgálására, bár anyagilag biztos megérné.. de én azért rajzolok ilyeneket, mert
szeretek ilyenekkel bíbelődni.
végül a kedvencem..
stardust:
hát csak a jó isten tudja, hogy felelhető leszek e az üzletben.. tán csak nem akarsz megverni? ;)