Sziasztok
Belátom, rosszul gondoltam, mindenkit a szervezők és a szponzorok érdekelnek legjobban a bulival kapcsolatban.
Kiemelném, hogy nem azt írtam, hogy semmi közötök hozzá, hanem azt, hogy szerintem a rendezvény szempontjából nem elsődleges szempont.
De akkor lássuk csak:
Szponzorok: még nem zárultak le a tárgyalások. Max. 3 szponzorral szeretnénk együtt dolgozni, hogy mindenkit megkíméljünk a nagyobb fesztiváloknál kialakult reklámerdőtől (a szponzorokat, a közönséget és magunkat is - ez senkinek nem jó). Itt cégekről beszélek, nem állami pénzekről. Ez a kacsa nem tudom honnan jött, és egyelőre szóba sem került a közpénzek felhasználása... Ezért sem tartottam fontosnak, hogy lereagáljam eddig.
Szervezők: Laki, Felhő és én (Szabó Eszter) vagyunk benne a fő szervezői csapatban. Ezen kívül még sokan mások is, úgyhogy lécci ne kiáltsuk ki "Laki bulijának" vagy "Felhő bulijának" vagy "Eszter bulijának", vagy esetleg más általatok gondoltakénak, akik tényleg nincsenek is benne a szervezésben.. Igazából ez a "sokan mások" szempontjából nem lenne fair szerintem. Ugye megértitek...
Hangpara egyébként nem lesz remélhetőleg. Úgy néz ki, hogy sikerül úgy beállítani a rendszereket, hogy a környező településeket ne zavarja. Az engedélyeztetések egyébként a megfelelő szerveknél már folyamatban vannak.