i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:27, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 16:50, 17-04-2004 
level boss

GLUGLU wrote:
Hát, ennyi... Ha valamit kihagytam volna, akkor nyugodtan kérdezzetek rá, mostmár mindenre válaszolunk!!!! :D

kivetelt kepez persze ami szerinted erdektelen :D

(hova lett az a laki aki a bulijai kolcsegveteset is megosztotta velunk?)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 17-04-2004 
impulsecreator.hu

loid wrote:
(hova lett az a laki aki a bulijai kolcsegveteset is megosztotta velunk?)

úgy látszik, átalakult profi kis emberkévé :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 18-04-2004 
GLUGLU wrote:

Hát, ennyi... Ha valamit kihagytam volna, akkor nyugodtan kérdezzetek rá, mostmár mindenre válaszolunk!!!! :D

hangtechnika.

a buli egyik legfontosabb pontja,mindenki atsiklik felette,minden bulin keves.(mo-n)

ti mit terveztek ?

szomszedpara nincs hangeroben ?

Post subject:
PostPosted: 15:56, 18-04-2004 
droid

GLUGLU wrote:
3.) Szervezők és szponzorok: úgy érzem, hogy teljesen érdektelen kérdés a közönség szempontjából (tehát a Ti szempontotokból).

Na én ezzel nagyon nem értek egyet. Mert való igaz, a közönség szempontjából ott már teljesen mindegy. De ez itt egy fórum, ami szerintem a párbeszéd helyszíne, nem pedig egy szimpla reklámtábla. Ergo ha utóbbinak gondolod, akkor tévedsz. Nyilván senki nem várja el, hogy itt részletes üzleti tervet prezentáljon minden bulit szervező promoter, de igenis felmerülhet ilyen jellegű kérdés, és akkor annak nem a "közöd semmi" válasz a megoldása.

Ettől függetlneül nyilván mindenki maga dönti el, mire reagál, mire nem. De tényleg jó lenne észrevenni - amit a legtöbb szervező csapat már meg is tett blaedrunnaztól nowsoundig és btj-ig - hogy ez a fórum nem csak egy egyirányú hirdetőtábla, hanem a vélemények, infocsere, párbeszéd helye...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:20, 18-04-2004 
ujonc

itt csak magancegek lennenek? mert ugye vannak olyan tamogatasi penzek is, aminek az elkoltesehez mindannyiunknak van koze..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:07, 19-04-2004 
www.gluglu.hu

Sziasztok

Belátom, rosszul gondoltam, mindenkit a szervezők és a szponzorok érdekelnek legjobban a bulival kapcsolatban.
Kiemelném, hogy nem azt írtam, hogy semmi közötök hozzá, hanem azt, hogy szerintem a rendezvény szempontjából nem elsődleges szempont. :!:

De akkor lássuk csak:
Szponzorok: még nem zárultak le a tárgyalások. Max. 3 szponzorral szeretnénk együtt dolgozni, hogy mindenkit megkíméljünk a nagyobb fesztiváloknál kialakult reklámerdőtől (a szponzorokat, a közönséget és magunkat is - ez senkinek nem jó). Itt cégekről beszélek, nem állami pénzekről. Ez a kacsa nem tudom honnan jött, és egyelőre szóba sem került a közpénzek felhasználása... Ezért sem tartottam fontosnak, hogy lereagáljam eddig.

Szervezők: Laki, Felhő és én (Szabó Eszter) vagyunk benne a fő szervezői csapatban. Ezen kívül még sokan mások is, úgyhogy lécci ne kiáltsuk ki "Laki bulijának" vagy "Felhő bulijának" vagy "Eszter bulijának", vagy esetleg más általatok gondoltakénak, akik tényleg nincsenek is benne a szervezésben.. Igazából ez a "sokan mások" szempontjából nem lenne fair szerintem. Ugye megértitek... :)

Hangpara egyébként nem lesz remélhetőleg. Úgy néz ki, hogy sikerül úgy beállítani a rendszereket, hogy a környező településeket ne zavarja. Az engedélyeztetések egyébként a megfelelő szerveknél már folyamatban vannak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:15, 19-04-2004 
ujonc

igy kell ennyi faszsagra korrekten reagalni :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:54, 19-04-2004 
bwana wrote:
igy kell ennyi faszsagra korrekten reagalni :wink:

a faszsagokra valoban korrekt a valasz,de az ertelmesebbik kerdesrnek csak a felere sikerult :P

turelem rozsaTerem :wink:

PS:reszemrol inkabb masodpercenkent hostessek es molinoerdo,mint a szokasos magyar szinvonalu hangtechnika.
az elobbitol tudom magam fuggetleniteni,az utobbitol nehezebb ...

Post subject:
PostPosted: 15:26, 19-04-2004 
impulsecreator.hu

GLUGLU wrote:
Itt cégekről beszélek, nem állami pénzekről. Ez a kacsa nem tudom honnan jött, és egyelőre szóba sem került a közpénzek felhasználása...

:hah: :wink: :wink: :lol:

GLUGLU wrote:
Hangpara egyébként nem lesz remélhetőleg. Úgy néz ki, hogy sikerül úgy beállítani a rendszereket, hogy a környező településeket ne zavarja. Az engedélyeztetések egyébként a megfelelő szerveknél már folyamatban vannak.

szerintem nem a hangerőre utalt a topicban elhangzott sok könyörgés, hanem arra, hogy szóljon is jól a cucc, ne legyen elhanyagolva ez a része a dolognak, mint már annyi bulin, ha már sikerült egy ilyen lineupot összehozni stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:39, 19-04-2004 
partiarc

marczi wrote:
GLUGLU wrote:
Itt cégekről beszélek, nem állami pénzekről. Ez a kacsa nem tudom honnan jött, és egyelőre szóba sem került a közpénzek felhasználása...

:hah: :wink: :wink: :lol:

http://index.hu/politika/belfold/budapest/konst0416/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:19, 19-04-2004 
zee german

GLUGLU wrote:

nem a hangero a kerdes foleg, az mar a legalja ha a szervekkel kell tusakodni.
ott kezdodik hogy meg _veletlenul se_ azok hangositsanak akik a cinetripeket szoktak

felo hogy ugy gondoljatok hogy 'ha az eddigieket meg tudtak oldani akkor ezt is', sajat tapasztalatom hogy az eddigieket se tudtak megoldani rendesen
ez a buli pedig nem akkora kaliber, ha a live felirat telleg live actet takar a bandak mellett, es sztem jogos hogy parazunk, hiszen a cinetripek hiresen fosul szolnak mindig. (szigetes bulikat leszamitva, es multkor miskolcon is sikerult viszonylag jol megoldani)

ha sziget nagyszinpadhoz hasonlo igenytelen hang lesz, elsodor titeket a nepharag.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 19-04-2004 
www.gluglu.hu

sprm wrote:
Állami teknó bazmeg, hányás.

tisztelettel értesítem az anarchoszindikalista szekciót, hogy fent említett nekikeseredése okafogyott. se állam, se én, se hányás.

sprm[/quote]

Nem értem, hogy miért tettétek be ebbe a topicba a Konstruktívra vonatkozó linket... Semmi köze a fesztiválhoz, sőt még a Superman sincs benne a GluGlu produkcióban. Azt hittem ez is világos volt az előzőekben, de ezek szerint nem.... Talán majd most.

Igyekszem minden kérdésre kielégítő választ adni, úgyhogy kérlek janyka ha valami kimaradt volna kérdezd meg újra.

Hanggal kapcsolatban egyetlen egy gondolat: természetesen a fellépők és a fesztivál színvonalához igazodik a hangrendszer úgy mint sok minden más is. Természetesen nekünk is érdekünk, hogy ez a minőségi produkció úgy szólaljon meg, ahogy azt a szerzők gondolták.

Állami pénzekről egyelőre nincs szó, de persze nem fogunk elzárkózni, ha szeretnének minket támogatni. Eddig egyik oldalról sem történt ilyen irányú törekvés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 19-04-2004 
ujonc

megacrash wrote:
ez a buli pedig nem akkora kaliber, ha a live felirat telleg live actet takar a bandak mellett

:?: :?: :?:
what what what ? ? ?

csak én hittem a live!-ra azt, hogy a live! az live?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:49, 19-04-2004 
zee german

anarchoszindikalista szekcio

ez teccik
:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 19-04-2004 
metalhead

az biztos h egy zenesz kiveri a balhet, ha szar a hang, ellenben egy djvel..persze ez utobbi is megtehetne..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:55, 19-04-2004 
zee german

Turntablehead wrote:
megacrash wrote:
ez a buli pedig nem akkora kaliber, ha a live felirat telleg live actet takar a bandak mellett

:?: :?: :?:
what what what ? ? ?

csak én hittem a live!-ra azt, hogy a live! az live?

neha egyes szervezok egesz tagan ertelmezik a live fogalmat

mondjuk olyat meg nem lattam h valaki hullazsakbol djzett volna, szal
:)

amugymeg telleg lefosom hogy mibol van de hangugyileg ossze kell szednetek magatokat

a supermanezes meg a cinkes penzugyek kitargyalasa sztem nyugodtan mehet pu-be subban kivul nem sok ember lovagol rajta ahogy nezem

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 19-04-2004 
www.gluglu.hu

természetesen a live minden esetben élő fellépést jelent a külföldi nyelveket nem beszélők kedvéért :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 19-04-2004 
metalhead

sztem nem a nyelvi problemak okoznak nehezseget ebben az esetben, hanem az hogy valojaban mit takar az élö fellépés kifejezes? (persze ez nyilvan kesobb konkretizalodik)

pl koma and bones live volt a38on elvileg..ehhez kepest csattogva mixeltek, vedeltek a pezsgot +vmi reszeg mc arc jacko tancot jarva probalt ritmusra beszelni..

lehet h ez most nem tartozik ide, de sztem vmi ilyesmi az amitol egyesek felnek.. hmm?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 19-04-2004 
zee german

GLUGLU wrote:
természetesen a live minden esetben élő fellépést jelent a külföldi nyelveket nem beszélők kedvéért :ah:

en a zenekar/liveact/dj szett kozti kulonbsegre probaltam ravilagitani

es tortent mar olyan h a live az egy dj szettet takart valojaban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 19-04-2004 
bladerunnaz

mondjuk a groove aramada az 10-12 ember koncertfelallasban

a tobbi az tenyleg 2 v 3 ember

freqnasty liverol mit lehet tudni? kikbol all stb

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 810 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 41  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]