oxi wrote:
snegiri wrote:
oxi: igazad van...sorry barbi, im mean!
de a barbi egy beképzelt liba, úgy hordta magát az osztályban mintha minimum sharon stone lenne, sőt utána minden interjúban lehordta az osztályunkat, hogy őt ott nem szerették a csajok mert féltékenyek voltak,:lol:
pedig nem voltunk rossz hozzáállásúak, csak elviselhetetlenül sokra tartotta magát a csaj
ezek után megbocsájtható a bűnömte mit csinalsz allandoan, ha nem lehordod? te nem azzal kezdted az ipc forumozast, hogy beirtad, hogy osztalytarsad volt es neked nagyobb melled van? miert csinal az ember ilyet, ha nem feltekenysegbol?
szerintem ennek semmi köze a féltékenységhez. akik a BK-ben és a valóságsókban szerepelnek, azok félig híres köcsögök, akik megérdemlik, hogy rosszindulatúan beszéljünk róluk, hiszen valóban el vannak szállva maguktól, nulla teljesítménnyel akarnak híresek lenni, és nem veszik észre, mennyire égő ez az egész médiacirkusz, ami körülöttük kialakult. ezeknek minden vágyuk az, hogy híresek legyenek, és kb mindenkit leszoptak, hogy a tévében szerepelhessenek. normális, józan értékítéletű ember nem féltékeny a félig híres köcsögökre. én semmi pénzért nem szerepelnék valóságsóban vagy BK-ban, hányok tőlük, ugyanakkor lenyűgözőnek tartom, hogy mások mi mindenre képesek, csak hogy beállhassanak ők is a sorba.
a Kontabarbi pedig tényleg egy beképzelt ribanc. én ugyan nem ismerem, de 1., csak rá kell nézni, 2., ismerek olyanokat, akik találkoztak vele személyesen, pl. együtt jártak vele nyelvtanfolyamra, és egybehangzóan ugyanazt állítják, mint Snegiri.