i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:48, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3690 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 185  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:40, 24-04-2004 
original nuttah

snegiri wrote:
na erről kicsit bővebben ha lehet... :shock:

masfel eve amikor meg szerepelt a sorozatban, nem tetszett egy ferfinak a karakter amit jatszott. megtudta a cimet telefonszamat, mailcimet, baratja cimet stb. fenyegeto leveleket kuldozgetett neki, lefujta az autojat, kilukasztotta a kerekeit, hivogatta stb. akkor elozetesbe kerult. most mentettek fel a napokban. anno a rendorseg arra kerte konta barbit, hogy errol ne beszeljen a sajtonak, most meg ok adtak ki az infot. O is az ujsagiroktol tudta meg, hogy mi tortent.

Kristian Wilson, Nintendo,Inc.1989.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:03, 24-04-2004 
tapir

RushTamás wrote:
Most elkezdte a dj karrierjét, sterbinszky oldalán

igazabol sterbinszky inspiralja ot is bissztossh
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 24-04-2004 
metalhead

musicmaker wrote:
RushTamás wrote:
Most elkezdte a dj karrierjét, sterbinszky oldalán

igazabol sterbinszky inspiralja ot is bissztossh
:lol:

erdemes elolvasni vele az interjut az axetazis oldalon:

"Úgy érzem, Sterbyvel és a többiekkel ma már olyan értéket hozunk létre a disco-műfajban, ami büszkén vállalható."

"Hosszú távon, pedig őszintén úgy érzem: számomra a zenélés a színészetnél is vonzóbb hivatás. Az AXEtázis Party-sorozat, pedig egy remek lehetőség, hiszen itt több műfajban, a TNT-vel együttműködve szólíthatunk meg igen széles közönségréteget. Az AXEtázis ma már jól csengő, önálló név, és reméljük az új, 2004-es AXEtázis dal, - melyet kifejezetten az AXE számára készítünk Sterbinszkyvel - is legalább olyan ismert és kedvelt lesz, mint az AXE, the new style című szerzemény. Mindemellett az AXE termékeinek magam is rendszeres és elégedett használója vagyok."

ez bazeg :loll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 24-04-2004 
metalhead

uhh ez télleg ultragáz :shock: :censored: :thumbsdown:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 24-04-2004 
metalhead

TrianonTagadóTibi wrote:
-matt-u- wrote:
megjegyzem mar vagy 2 eve. ;)
amugy meg a hungarian house only legelso valogatasa ota mindegyiken rajta van valamelyik szerzemenye.

két éve progyúszer.. a lemezlovászságot most (fél éve min.) tanulja károlytól.. :DD
(mellesleg lehet nekik remixet készíteni amit persze ők bírálnak el, tehát csak a kafferháuz jöhet szóba :DDD http://www.sterbinszky.hu/remix.html )

en tavaly csinaltam nekik brék remixet es kaptam belepot a palaceos bulijukra, meg egy levelet amiben sterbi megkoszonte h "pályáztam" es az alairasa ra volt fenymasolva a papirra..van meg nehany hasonlo kis sztorim, az egesz bagazs egy nagy hanyadek.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:47, 24-04-2004 
souljah

oxi: thx a választ, :rose: ez tényleg gázos, nem kivánnám senkinek

hehe, bennfentes infó: van egy másik barinőm, akit elhagyta a vizilabdazo pasija és összejött Konta Barbival, és egy rövid idő után visszasírta magát, mert a Barbi borzasztó szar volt az ágyban :lol: "palacsinta szex"- ahogy ő mondta

Image :ordog:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 24-04-2004 
original nuttah

snegiri wrote:
hehe, bennfentes infó: van egy másik barinőm, akit elhagyta a vizilabdazo pasija és összejött Konta Barbival, és egy rövid idő után visszasírta magát, mert a Barbi borzasztó szar volt az ágyban :lol: "palacsinta szex"- ahogy ő mondta

Image :ordog:

na ha pl. valaki veled csinalna olyat, mint te most, neked jolesne? :?

magukat visszasiro pasik mindig igazat mondanak arrol a lanyrol aki miatt felrementek... :maki:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 24-04-2004 
souljah

oxi: igazad van...sorry barbi, im mean! :oops:

de a barbi egy beképzelt liba, úgy hordta magát az osztályban mintha minimum sharon stone lenne, sőt utána minden interjúban lehordta az osztályunkat, hogy őt ott nem szerették a csajok mert féltékenyek voltak,:lol:
pedig nem voltunk rossz hozzáállásúak, csak elviselhetetlenül sokra tartotta magát a csaj
ezek után megbocsájtható a bűnöm

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 24-04-2004 
original nuttah

snegiri wrote:

de a barbi egy beképzelt liba, úgy hordta magát az osztályban mintha minimum sharon stone lenne, sőt utána minden interjúban lehordta az osztályunkat, hogy őt ott nem szerették a csajok mert féltékenyek voltak,:lol:
pedig nem voltunk rossz hozzáállásúak, csak elviselhetetlenül sokra tartotta magát a csaj

te mit csinalsz allandoan, ha nem lehordod? te nem azzal kezdted az ipc forumozast, hogy beirtad, hogy osztalytarsad volt es neked nagyobb melled van? miert csinal az ember ilyet, ha nem feltekenysegbol?

ettol fuggetlenul, aki boldog halloweent kivan a lazac vegen, nem feltetlenul jo fej vagy nagy koponya, de akkor sem kell hulyeseget terjeszteni, foleg, hogy senkit nem erdekel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:35, 24-04-2004 
souljah

lol...kicsit tulzasba viszed oxi, nem ezzel kezdtem az ipc forumozást, és nem is ezzel a szöveggel rukkoltam elő,mivel nem igaz... ez!

itt az egesz topic erről szól kábé, és amit mondtam, az nem több mint egy vicces pletyi, saját húga nagyon rosszul beszél róla ha megkérdezed mert egy p**csa...nem kell ennyire féltened a barbit, remélem nem vmi rokonod...különben sem hoztam fel ezt a témát a fórumon legalább 3 éve, nehogy azt hidd hogy személyes büszkeségem h osztálytársa lehettem, lesz*rom magasról!

témát lezártam, még 1x sorry h ekkora tapló voltam :oops:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:43, 24-04-2004 
tapir

oxi wrote:
aki boldog halloweent kivan a lazac vegen, nem feltetlenul jo fej vagy nagy koponya

ien volt. jujjj :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 24-04-2004 
droid

bocsanat, elmagyarazna valaki, hogy hogyan csinaljak a palacsintak? tenyleg erdekel, barbit meg nem ismerem... :twisted:

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:56, 24-04-2004 
original nuttah

snegiri wrote:
lol...kicsit tulzasba viszed oxi, nem ezzel kezdtem az ipc forumozást, és nem is ezzel a szöveggel rukkoltam elő,mivel nem igaz... ez!

en akkor figyeltem fel rad. lehet nem nagyobb, de ezt irtad. kar, hogy nincs mar meg az a resz es nem lehet megkeresni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 24-04-2004 
droid

oxi wrote:
snegiri wrote:

te mit csinalsz allandoan, ha nem lehordod? te nem azzal kezdted az ipc forumozast, hogy beirtad, hogy osztalytarsad volt es neked nagyobb melled van? miert csinal az ember ilyet, ha nem feltekenysegbol?

szerintem ennek semmi köze a féltékenységhez. akik a BK-ben és a valóságsókban szerepelnek, azok félig híres köcsögök, akik megérdemlik, hogy rosszindulatúan beszéljünk róluk, hiszen valóban el vannak szállva maguktól, nulla teljesítménnyel akarnak híresek lenni, és nem veszik észre, mennyire égő ez az egész médiacirkusz, ami körülöttük kialakult. ezeknek minden vágyuk az, hogy híresek legyenek, és kb mindenkit leszoptak, hogy a tévében szerepelhessenek. normális, józan értékítéletű ember nem féltékeny a félig híres köcsögökre. én semmi pénzért nem szerepelnék valóságsóban vagy BK-ban, hányok tőlük, ugyanakkor lenyűgözőnek tartom, hogy mások mi mindenre képesek, csak hogy beállhassanak ők is a sorba.
a Kontabarbi pedig tényleg egy beképzelt ribanc. én ugyan nem ismerem, de 1., csak rá kell nézni, 2., ismerek olyanokat, akik találkoztak vele személyesen, pl. együtt jártak vele nyelvtanfolyamra, és egybehangzóan ugyanazt állítják, mint Snegiri.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:12, 24-04-2004 
droid

w_mute: jol szoltal!

http://www.praire-chicken.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 24-04-2004 
metalhead

sztem meg nem..eppen attol lesznek felighires kocsogok h beszelnek roluk..a lenyeg h foglalkozzanak veluk, az h rosszat v jot mondanak, szinte tokmindegy, en szemely szerint leszarom magasrol..szal nem kell pletyizni roluk, ha levegonek nezed allitom h tobbet er mintha kigyotbekat kiabalnal ra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:40, 24-04-2004 
original nuttah

sztem meg azert, mert valaki rossz szinesz, magamutogato, vagy barmi, nem erdemli meg, hogy hazugsagokat terjesszenek rola unatkozo, buta, gonosz emberek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 24-04-2004 
ujonc

Mi a hazugság: hogy beképzelt, hogy szar szinész, hogy hülye picsa..?
ez mind lejön a tv képernyőjén keresztül is......A hölgyet csak mint szinésznőt és televiziós műsorvezetőt tudnám értékelni, (ha lenne mit) ugyanis ő is a Stohl, Ábel és igy tovább kóklercsapatba sorolható MEGALÚZER,akik szerintem nem a tehetségüknek köszönhetik azt, ahol most tartanak, az ugyanis NYILVÁNVALÓAN NINCS!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:25, 24-04-2004 
kisfröccs

meg szerencse, hogy ez is kezd elmenni az ertelmes tarsalgas iranyaba... :roll: :?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 24-04-2004 
ujonc

Szerencsére....

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3690 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 185  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]