vélemények a gabber.kingdom.hu fórumából (hell'oh-ék site-ja):
Ez mindent überelt. Korrekt hely, közvetlen, nyitott emberek. Jason alatt melegítettem Vs-re. Ott inkább a show-ra figyeltem, mint a zenére. Komolyan kurva jó volt nézni, hogy tisztaszívvel csinálja azt, amit szeret. A buli végén dumáltam vele egy kicsit. Teljesen közvetlen. Próbáltam elköszönni, hogy kösz mindent, nem akarlak feltartani, erre O meg legyintett és dumáltunk tovább ;o)))
Vs! A csúcs! Életemben nem tomboltam még ekkorát. A szett végére mozdulni sem tudtam. ÉS!!!! Ez bejött egy csomó embernek.
Aki kihagyta az szórjon hamut a fejére és ostorozza magát.
-----
Engem ami eloször megfogott, hogy kibaszott jó társaság volt! tök vegyes, sok, és kurvajó csajok, és hogy nagyobb örjöngés volt, mint egy HC partyn!:) a hcpartykon valahogy annyira merev mindenki, itt meg mennyire orültek voltak már... pont amiröl a HC-nak szolnia kéne (és valamikor ugy is volt, valahol talán még most is úgy van!)
VSnares amit muvelt, az nagyon komoly volt... amugy is isznyatosan változatosak a zenéi, de igy, hogy egy számot sem játszott magában, csak egyszerre kettot variálva, még a hatványozta a káoszt!:)
Letelt VS ideje, én partyzok a terem közepén... az emberünk lehuzza a hangerot, közönség visszataps... mondom biztos tesz még fel, hiszen ott sem vagyunk, hogy átvegyük a "porondot". De nem, elkezd elpakolni... hát mondom ez nagyon laza... jo, felmegyek, mert nincs mese, át kell venni. elkezdek készülodni. közbe mivel emberek még rá kiváncsiak, mondom neki: te figye, nem teszel fel többet? aszongya: tegyek? mondom: tegyé! aszongya: OK. elkezd visszacsomagolni, és feltesz még két tracket.

) Mert értitek, ha valahol zenélek, azért megvárom a váltást, de ez nem! letelik az ideje, és lehuzza a hangot, és pakol, mintha a közönség ott sem lenne!:))
Utána átnéztünk a Kashmirba Shockwave-re... hát jó nagy lehúzás volt!:) kicsit gáznak tartom, hogy néhány "gabber" bejelentette, hogy ok oda mennek... ráadásul ott sem találtuk oket, meg amugy is, nincsen minden hétvégén 200 technoparty? mindegyik tök ugyanolyan, VS viszont nemhinném, hogy a következo években mégegyszer idekerül!
-----
Bar az egvilagon senkit nem erdekel, de azert leirom a kis elmenybeszamolomat.
Kb 23-kor ertem oda, akkor mar xt noise es hell'oh jatszott, felvezetonek sztem teljesen rendben volt amit csinaltak. Mondjuk a hatterben vetitett farokszopas koncepciojat nem nagyon ertettem... Aztan jatszott valaki vagy fel orat; tul nagy hatassal nem volt ram(de itt a hatterben vetitett michael jackson es tarsai legalabb vicces volt). Utana Donna Summer kovetkezett. Na az egy fasz:) Altalaban nem szeretem, ha valaki hudevicces probal lenni a "szinpadon", de ezen a majmon jokat rohogtem (persze ebben lehet, hogy a bennem levo sorocske is kozrejatszott). Zeneileg tole sokkal szarabbra szamitottam, persze nem mondom, hogy ez volt eletem legjobb zenei felhozatala, de elment. Utana Venetian Snares jatszott; asszem nala mindenki megtalalhatta azt, amiert jott: jatszott negynegyedes, darabokra tordelt, ill. teljesen ritmus nelkuli dolgokat is. Aztan megint "Magyarorszag Hardcore kiralyai" kovetkeztek. Az elso kb negyedoraban nekem ugy tunt, hogy most valami nagyot akarnak alkotni; emiatt viszont nem nagyon jottek ossze a dolgok. Persze lehet, hogy rosszul lattam, ill. hallottam... Viszont utana sztem rendben volt, mar amennyire en meg tudom allapitani...