i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:56, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:42, 25-04-2004 
allnightbreakz

nagyonkeményvolt :twisted:
(euquinox promo lol)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:30, 25-04-2004 
partiarc

Image
elkúrtam a felbontást, benne van a dátum, és különben sem tudok jó képeket csinálni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:59, 25-04-2004 
impulsecreator.hu

donna summer for president! aaron pedig nem is tudom hogy a csudaba csinalta ezt.. mesterehazy majd talan kifejti ezzel kapcsolatos velemenyet ;)

vizualrol pedig annyit, hogy en mrks alatt vegig meg voltam rola gyozodve, hogy a sajat elore elkeszitett anyagat hozta... de nem. szoval nagyon rendben volt!

meg sok ilyet, meg tobb emberrel!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 25-04-2004 
tapir

COCK ROCK DISCO

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:07, 25-04-2004 
tapir

+ pillango :lol:

Image

8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 25-04-2004 
original nuttah

lebenslaenglich disco :)

pillango idegmereg! :D

vizual :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 25-04-2004 
zee german

Image

subba

:D
:slayer:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 25-04-2004 
original nuttah

'szivem szakad joey-ert es dee dee-ert'

(yeah poor joey)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:03, 25-04-2004 
partiarc

megacrash wrote:
Image

subba

:slayer:

Vagy Henry Rollins ;) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:20, 25-04-2004 
kollektiva

áá, az nem subba csak egy hülye punk :-))

szóval, respekt mindenkinek, aki ott volt. jason / DS máris szeretne visszajönni, de ez csak akkor valósulhat meg, ha legközelebb mindenki hoz magával még egy embert... :-)
aaron hétfő délutánig a városban, ne lepődjetek meg, ha valahol feltűnik...
fotók és koncertfelvételek a jövő hét folyamán itt:
www.matula.hu/subbacultcha/brainpop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 25-04-2004 
zee german

popbitch wrote:
áá, az nem subba csak egy hülye punk :-))

szóval, respekt mindenkinek, aki ott volt. jason / DS máris szeretne visszajönni, de ez csak akkor valósulhat meg, ha legközelebb mindenki hoz magával még egy embert... :-)
aaron hétfő délutánig a városban, ne lepődjetek meg, ha valahol feltűnik...
fotók és koncertfelvételek a jövő hét folyamán itt:
www.matula.hu/subbacultcha/brainpop

koncertfelvetelek !!!!

a visszajovetelt nem eroltetnem gyorsan, jobol is megart a sok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:30, 25-04-2004 
ujonc

ultra volt az biztos,donna summer hihetetlen miket művelt,
a vizuál nagyon ott volt,bár az első sorokban rángatózó,ugráló őrült figurák is igen szórakoztatóak voltak :lol:
venenationsnares nekem kicsit sok(k) volt,néha már fizikailag fájt lehet nemkellett volna a hangfal elött állni..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 25-04-2004 
original nuttah

rozi wrote:
lehet nemkellett volna a hangfal elött állni..

vagy edzeni kellett volna elotte :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:36, 25-04-2004 
partiarc

rozi wrote:
ultra volt az biztos,donna summer hihetetlen miket művelt,
a vizuál nagyon ott volt,bár az első sorokban rángatózó,ugráló őrült figurák is igen szórakoztatóak voltak :lol:
venenationsnares nekem kicsit sok(k) volt,néha már fizikailag fájt lehet nemkellett volna a hangfal elött állni..

Ja, Venetian Snares alatt bennem is többször felmerült, hogy ez nem-e sok már. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet ennek az embernek a fejében, de asszem jobb is nekem anélkül ;-) Ettől függetlenül HATALMAS élmény volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:37, 25-04-2004 
kollektiva

vélemények a gabber.kingdom.hu fórumából (hell'oh-ék site-ja):

Ez mindent überelt. Korrekt hely, közvetlen, nyitott emberek. Jason alatt melegítettem Vs-re. Ott inkább a show-ra figyeltem, mint a zenére. Komolyan kurva jó volt nézni, hogy tisztaszívvel csinálja azt, amit szeret. A buli végén dumáltam vele egy kicsit. Teljesen közvetlen. Próbáltam elköszönni, hogy kösz mindent, nem akarlak feltartani, erre O meg legyintett és dumáltunk tovább ;o)))

Vs! A csúcs! Életemben nem tomboltam még ekkorát. A szett végére mozdulni sem tudtam. ÉS!!!! Ez bejött egy csomó embernek.
Aki kihagyta az szórjon hamut a fejére és ostorozza magát.

-----

Engem ami eloször megfogott, hogy kibaszott jó társaság volt! tök vegyes, sok, és kurvajó csajok, és hogy nagyobb örjöngés volt, mint egy HC partyn!:) a hcpartykon valahogy annyira merev mindenki, itt meg mennyire orültek voltak már... pont amiröl a HC-nak szolnia kéne (és valamikor ugy is volt, valahol talán még most is úgy van!)

VSnares amit muvelt, az nagyon komoly volt... amugy is isznyatosan változatosak a zenéi, de igy, hogy egy számot sem játszott magában, csak egyszerre kettot variálva, még a hatványozta a káoszt!:)

Letelt VS ideje, én partyzok a terem közepén... az emberünk lehuzza a hangerot, közönség visszataps... mondom biztos tesz még fel, hiszen ott sem vagyunk, hogy átvegyük a "porondot". De nem, elkezd elpakolni... hát mondom ez nagyon laza... jo, felmegyek, mert nincs mese, át kell venni. elkezdek készülodni. közbe mivel emberek még rá kiváncsiak, mondom neki: te figye, nem teszel fel többet? aszongya: tegyek? mondom: tegyé! aszongya: OK. elkezd visszacsomagolni, és feltesz még két tracket.:)) Mert értitek, ha valahol zenélek, azért megvárom a váltást, de ez nem! letelik az ideje, és lehuzza a hangot, és pakol, mintha a közönség ott sem lenne!:))

Utána átnéztünk a Kashmirba Shockwave-re... hát jó nagy lehúzás volt!:) kicsit gáznak tartom, hogy néhány "gabber" bejelentette, hogy ok oda mennek... ráadásul ott sem találtuk oket, meg amugy is, nincsen minden hétvégén 200 technoparty? mindegyik tök ugyanolyan, VS viszont nemhinném, hogy a következo években mégegyszer idekerül!

-----

Bar az egvilagon senkit nem erdekel, de azert leirom a kis elmenybeszamolomat.
Kb 23-kor ertem oda, akkor mar xt noise es hell'oh jatszott, felvezetonek sztem teljesen rendben volt amit csinaltak. Mondjuk a hatterben vetitett farokszopas koncepciojat nem nagyon ertettem... Aztan jatszott valaki vagy fel orat; tul nagy hatassal nem volt ram(de itt a hatterben vetitett michael jackson es tarsai legalabb vicces volt). Utana Donna Summer kovetkezett. Na az egy fasz:) Altalaban nem szeretem, ha valaki hudevicces probal lenni a "szinpadon", de ezen a majmon jokat rohogtem (persze ebben lehet, hogy a bennem levo sorocske is kozrejatszott). Zeneileg tole sokkal szarabbra szamitottam, persze nem mondom, hogy ez volt eletem legjobb zenei felhozatala, de elment. Utana Venetian Snares jatszott; asszem nala mindenki megtalalhatta azt, amiert jott: jatszott negynegyedes, darabokra tordelt, ill. teljesen ritmus nelkuli dolgokat is. Aztan megint "Magyarorszag Hardcore kiralyai" kovetkeztek. Az elso kb negyedoraban nekem ugy tunt, hogy most valami nagyot akarnak alkotni; emiatt viszont nem nagyon jottek ossze a dolgok. Persze lehet, hogy rosszul lattam, ill. hallottam... Viszont utana sztem rendben volt, mar amennyire en meg tudom allapitani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:47, 25-04-2004 
tapir

Quote:
hatterben vetitett farokszopas

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:57, 25-04-2004 
zee german

http://matula.hu/subbacultcha/brainpop/?action=talk

erdekes igy utolag elolvasni a donna summer interjut

"Éppen akartam is kérdeni, hogy van egy trénered, aki segített kialakítani ezt a színpadi mozgást?

JF: Nem, nem, ez a magától jött, és úgy hívják, stupiditás. A színpadi mozgásokat egyébként saját magam fejlesztettem ki az elmúlt két év során. "

szimpi a hozzaallasa a sajat dolgaihoz

Mrks szettjerol meg nem esett szo, tobbiekhez kepest befogadhatobb zenet tolt, gecijo breakekkel, meg az utolso iron maiden szam :D
:metalvilla:

venetian snares jol emlekszem hogy egy planet funk 'remixszel' kezdett? chase the sun a vegsokig szettekerve

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 25-04-2004 
partiarc

subba wrote:
Ja, Venetian Snares alatt bennem is többször felmerült, hogy ez nem-e sok már. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet ennek az embernek a fejében, de asszem jobb is nekem anélkül ;-) Ettől függetlenül HATALMAS élmény volt.

Húú, én még szívesen elviseltem volna egy ideig ezt az agy-terrort...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:20, 25-04-2004 
kollektiva

megacrash: hát, nem egészen :-) ez az egyik trademark száma volt, a dance like you're selling nails a Higgins Ultra Low Track Glue Funk Hits, 1972-2006 albumról, amiben egy szoprán operahang azt énekli, hogy junglist massive... bár a dallam valóban hasonló. volt még a másik trademark száma, a befriend a child killer, a többit nem ismertem fel, elmondása szerint egy halom kiadatlan cuccot játszott.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:24, 25-04-2004 
kollektiva

donnában az a bizarr, hogy teljesen olyan mint egy szürke kispolgár, láttátok volna ahogyan a feleségével képeslapokat válogat a vár tövében :-)

aaron viszont egy hatéves huncut-elkényeztetett-durcimurci kisfiú, aki imád idióta pofákat vágni. top 3 érdekes tény venetian snaresről:

1. nem tudja fejből az anyja nevét
2. 5 macskája van, két fiú, három lány
3. volt egy cseh barátnője, aki majdnem megölte

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 125 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]