P_One wrote:
STOP HAAAAAATIN'!!!
Én komolyan nemértem hogy mire jó ez hogy mindenki fikáz mindenkit, jó tudom a phorumok sokszor szólnak erröl, nade akkor is nekem ez már kicsit sok, nem csak erre a topicra értem, hanem elolvastam most több topik új hozzászólásait és csak a fika megy mindenhol, nagy részben nevetséges kis semmi dolgokon fikázzák egymást emberek ugy hogy az már röhelyes néha! De igazából nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek amikor olvasom a hozzászólásokat! Most ezt a hozzászólásomat megint lehet kezdeni fikázni, hőbörögni, na hogyan tudnék beszólni P-One-nak... de olyan jó lenne ha egyszer tényleg csak a zenéről és a zene iránti szeretetről szólna ez az egész, és némi összetartásról a dnb sccééénán belül...!
Éppen elég háború van most a világba, STOP THE WAR ON THIS PHORUM PLEEEEEASE! lol
Olyan szinten igazad van mintha azt mondanad hogy 2meg2 az 4. Tenyleg. Csak szerintem rosszra mondtad, mert ha kitesztek flyert, hogy mindenki megnezhesse, akkor velemenyt is fognak formalni az emberek. Es hat sokaknak nem tetszik. En amugy nem erzem olyan rossznak, bar eloben kene megneznem, az meg nem fog sikerulni.
Songohan te meg a legrosszabb dumat nyomtad most amit ezen az oldalon lehet. Ez a "csinald jobban" szoveg pont az amivel lejaratod magad, persze te nyilvan nem igy erzed, de elarulom hogy igy van.