i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:31, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 147 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:25, 02-05-2004 
souljah

a pozitívitás szempontjából, azért Danny C-nek van pár munkája ami engem igencsak megfogott...
Gondoljatok a a Star-ra ami még nem is nagyon régi, aminek egy még újjabb remixét még a Tech Itch + Dylan bulin is játszotta januárban... :arrow:
Lehet hogy nagyon is jó zenék lesznek a bulin :twisted:
be positive :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:01, 02-05-2004 
a38

P_One wrote:
STOP HAAAAAATIN'!!!

Én komolyan nemértem hogy mire jó ez hogy mindenki fikáz mindenkit, jó tudom a phorumok sokszor szólnak erröl, nade akkor is nekem ez már kicsit sok, nem csak erre a topicra értem, hanem elolvastam most több topik új hozzászólásait és csak a fika megy mindenhol, nagy részben nevetséges kis semmi dolgokon fikázzák egymást emberek ugy hogy az már röhelyes néha! De igazából nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek amikor olvasom a hozzászólásokat! Most ezt a hozzászólásomat megint lehet kezdeni fikázni, hőbörögni, na hogyan tudnék beszólni P-One-nak... de olyan jó lenne ha egyszer tényleg csak a zenéről és a zene iránti szeretetről szólna ez az egész, és némi összetartásról a dnb sccééénán belül...! 8)

Éppen elég háború van most a világba, STOP THE WAR ON THIS PHORUM PLEEEEEASE! lol

ésha csak a zenéről szól, akkor ne mondjunk őszintén véleményt? ;-) persze így sajna néha fájó a kritika, de nem biztos,
h rossz szándék a háttér. lehet építő jellegű is.

flyer amúgy nekem sem tetszik és nem a "háború" miatt, hanem
mert szerintem ronda.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 02-05-2004 
ujonc

Cheerz ciope, bwana n tompo! (jó érzés hogy nem vagyok egyedül
ezzel a véleménnyel!)

itt egy pár link Danny C-vel kapcsolatos infókhoz:

www.porticarecordings.co.uk < Danny C saját kiadója

http://www.metalheadz.co.uk/main.htm [artists/djs/mcs > danny c]

http://tarzan.spoox.org/display.php?type=artist&id=1325

http://www.dnbonline.org.uk/

http://www.nme.com/reviews/8704.htm

http://www.oldskoolmadness.com/event_re ... 070902.htm

http://www.dogsonacid.com/showthread.ph ... de=article

http://www.discogs.com/artist/Danny_C

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 02-05-2004 

Nekemsem teccik a flyer, de szimplán azért mert sokkal igényesebbeket lehet látni nap mint nap (elég csak benézni itt az artwork topicba). Hozzáteszem - kövezzetek meg - de nekem a Equinox flyer sem igazán jött be, de ez már off.
Peaceel egyetértés, ez a jó hozzáállás, ne dobáljátok itt egymásra a löketeket, Nocturnalznak meg soksikert :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:27, 02-05-2004 
kisfröccs

equinox flyernek mondanivaloja van 8)

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:38, 02-05-2004 
tactile

P_One wrote:
de olyan jó lenne ha egyszer tényleg csak a zenéről és a zene iránti szeretetről szólna ez az egész, és némi összetartásról a dnb sccééénán belül...!

:afro:

JAH BLESS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:59, 02-05-2004 

[quote="Luki"]equinox flyernek mondanivaloja van 8)[/quote]

kaptam róla "bennfentes infokat" megacrash úrtól :D, de továbbra sem tetszik - bár értem és érzem egyesek komoly érzelmi kötődéseit :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:28, 02-05-2004 
ujonc

Sajnálom hogy nem tetszik a flyer, majd leközelebb...! :wink:

Flyerekről beszélve nekem ebben az évben a London Elektricity-s tetszett a lejobban (főleg maga a levél ötlet)!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:38, 02-05-2004 
állat

P_One wrote:
Flyerekről beszélve nekem ebben az évben a London Elektricity-s tetszett a lejobban (főleg maga a levél ötlet)!

off
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:41, 02-05-2004 
black hoe rec.

P_One wrote:

Igen! Az egy nagyon jó flyer - tökéletes összhatás! :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:48, 02-05-2004 
souljah

p one:

én általában azt is megírom ha tetszik valami. sőt! igazából mindig rengeteget gondolkozom, mielőtt valami negatívot postolnék valakinek a munkájáról. állandóan rajtam a para, hogy valakit megbántok. ezek szerint nem is ok nélkül :(

csak azért írtam ide, mert nem szeretném, ha elégedetten hátradőlne a flyeretek tervezője (én nehezen hiszem, hogy a jok csinálta). a drumandbass flyer egy tipikusan olyan téma, mikor aztán szabadjára engedhetik a szárnyaló fantáziát és a modern technikát az alkotók. kevés ilyen felület van, ahol ennyi tér nyílik a kisérletezésre.

ha pedig ez a kisérlet ilyen danny c szórókban ölt testet akkor szomorú vagyok. én sajnos ennél jóval többet várok el azoktól akik leülnek flyereket rajzolni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:40, 03-05-2004 

Ha ennyre érdekel a Flyer, és értesz is hozzá, akkor csinálj Flyert a Nocturnalz következő buliára...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:49, 03-05-2004 
Torespont Radio

songohan wrote:
Ha ennyre érdekel a Flyer, és értesz is hozzá, akkor csinálj Flyert a Nocturnalz következő buliára...

lassan vállalhatnád az igazi neved... :roll: :tuntet:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:58, 03-05-2004 
zee german

mielott vilagbekeert kialtanank talan erdemesebb lenne a sajat haverjainkat megregulazni picit, nem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 03-05-2004 
souljah

songohan wrote:

:shock: :oops: :wink:

ezt most komolyan vehetem?? mert akkor a legnagyobb örömmel!

remélem még most nyáron lesz a következő buli :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:09, 03-05-2004 
pokemon

P_One wrote:
STOP HAAAAAATIN'!!!

Én komolyan nemértem hogy mire jó ez hogy mindenki fikáz mindenkit, jó tudom a phorumok sokszor szólnak erröl, nade akkor is nekem ez már kicsit sok, nem csak erre a topicra értem, hanem elolvastam most több topik új hozzászólásait és csak a fika megy mindenhol, nagy részben nevetséges kis semmi dolgokon fikázzák egymást emberek ugy hogy az már röhelyes néha! De igazából nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek amikor olvasom a hozzászólásokat! Most ezt a hozzászólásomat megint lehet kezdeni fikázni, hőbörögni, na hogyan tudnék beszólni P-One-nak... de olyan jó lenne ha egyszer tényleg csak a zenéről és a zene iránti szeretetről szólna ez az egész, és némi összetartásról a dnb sccééénán belül...! 8)

Éppen elég háború van most a világba, STOP THE WAR ON THIS PHORUM PLEEEEEASE! lol

Olyan szinten igazad van mintha azt mondanad hogy 2meg2 az 4. Tenyleg. Csak szerintem rosszra mondtad, mert ha kitesztek flyert, hogy mindenki megnezhesse, akkor velemenyt is fognak formalni az emberek. Es hat sokaknak nem tetszik. En amugy nem erzem olyan rossznak, bar eloben kene megneznem, az meg nem fog sikerulni.
Songohan te meg a legrosszabb dumat nyomtad most amit ezen az oldalon lehet. Ez a "csinald jobban" szoveg pont az amivel lejaratod magad, persze te nyilvan nem igy erzed, de elarulom hogy igy van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 03-05-2004 
ujonc

wszgo, én nem a flyer miatt mondtam azt amit mondtam, hanem csak úgy nagy általánosságba! :wink:

Én ahogy már mondtam teljesen elfogadom azt hogy sok embernek nem tetszik a flyer, a normális kritika sosem árt, sőtt...

Teknikolor, kiváncsi vagyok a rajzaidra, 1-2-őt nem tudnál ide postolni?

cheerz :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:57, 03-05-2004 
jazz turbulence

Roxtar wrote:
P_One wrote:

off
Image

szallj le mar kerlek errol az anima vonalrol joember.
a postai csomag aztan oriasi otlet, biztos a nagyszeru anima zenekartol loptuk!

jejzuss :ah:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:18, 03-05-2004 
metalhead

P_One wrote:

neha benezhetnel az artwork topikba. egyebkent ha mar a bulik versenyhelyzeterol meg a "termek" szorol beszelunk, akkor nem artana tajekozodni pl flyerek teren, hogy nagyjabol mi az altalanos szinvonal, vagy hogy mi a profi. es ezt sztem nem nehez megtenni, mert kb minden buli topikjaba postolnak. aki meg inside rajzait huzta le..hat..lehet h nem tetszik hiszen ez egy velemeny, de hogy nem profi es rendkivul igenyes munka, azt nem lehet rola mondani. :twisted:
na peace

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:30, 04-05-2004 
souljah

psure wrote:
P_One wrote:

neha benezhetnel az artwork topikba.

mindig is sejtettem, hogy talán ha tizen olvassák rendszeresen azt a topicot :? laikusság és közöny rulez!

ImageImage
van egy pár mondatos értékelés is róluk, egyenesen insidetól @ artwork topic. :D

p_one:

1-2-t ide postoltam, hirtelen ezek vannak online. ha érdekel az remek, de a továbbiakban privátba nyomjuk, ha lehetne. ez a topic mégiscsak egy danny c buliról szól.. ügye? sajnálom, hogy ennyire elkanyarodtunk a lényegtől :oops:

jöjjön a staaaaar!!!

;)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 147 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]