i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:56, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: cOp, Keyser, Pedro, Secam, Vida L, Vida G, Bergi. A38
PostPosted: 18:59, 08-05-2004 
ujonc

sok szeretettel varunk mindenkit!

line up:

nagyterem:

/DEEP HOUSE est/

22:00 - 23:30. cOp
23:30 - 01:00. Keyser
01:00 - 02:30. Pedro
02:30 - ?. Secam

a terasz a rossz ido miatt a vip barba koltozik.

/PIHENO SZEKCIO ES SUPPEDES/

22:00 - 00:00. Secam
00:00 - 02:00. Bergi
02:00 - ? Vida L + Vida G

elektronikuszene.hu (kru)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 08-05-2004 
ujonc

ja, es az A38-on lesz:)))
ma este:))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:06, 10-05-2004 
metalhead

mesélj milyen volt, mennyien voltak, stb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:17, 10-05-2004 
impulsecreator.hu

Lizard wrote:
mesélj milyen volt, mennyien voltak, stb.

sajnos szinte teljesen ures volt a hely..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 10-05-2004 
droid

jungleb wrote:
sajnos szinte teljesen ures volt a hely..

Most nem beszólni szeretnék, de ez meglepett? 1000Ft a belépő, nem volt külföldi fellépő, de ez még nem is lenne baj, csak épp a djk felét (Keyser/Pedro) ugyanazon este ugyanúgy meghallgathattad ingyen a Mokkacukában... Nem csoda, hogy nem tolongott a hajón a nép. :(

Mondjuk Mokkacukában sem voltak fullon, de figyelembevéve, hogy kabátban is majd megfagytam, egész tisztességes mennyiségű ember jött össze...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:45, 11-05-2004 
crate soul brothers

Ahmadzai wrote:
Most nem beszólni szeretnék, de ez meglepett? 1000Ft a belépő, nem volt külföldi fellépő, de ez még nem is lenne baj, csak épp a djk felét (Keyser/Pedro) ugyanazon este ugyanúgy meghallgathattad ingyen a Mokkacukában... Nem csoda, hogy nem tolongott a hajón a nép. :(

Ugye ezt nem gondolod komolyan? Az volt meghirdetve, h deep house buli lesz, tehát én is (és gondolom Pedro is, aki végül nem jött át) egészen más zenékkel készültem, mint kora este, amikor a Mokkában zenéltem (ahol egyébként akkor még nem voltak többen, mint később a hajón). Ennél bonyolultabb oka van azért annak, ha nem jönnek az emberek (utólag meg mindig okosabb az ember). Mondjuk a jegy tényleg kicsit drága volt, és a promóció is lehetett volna erősebb, de a télen ugyanilyen bulin többszázan voltak.

Én már régóta azt mondom, h a buliszervezőknek el kell kezdeniük foglalkozni az asztrológiával, vszínűleg a csillagok és a hold állása alapján ki lehetne számolni, h aznap elég sokan mennek-e a buliba... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:48, 11-05-2004 
6. sebesség

sztem a fő visszatartó a house kifejezésben keresendő, ez a fajta nem elismert ma Mo-n, mint underground stílus, mainstreamben meg lejárt kissé, vagy a (minimum) progresszív/tech jelzős verzió a menő.

kár, pedig én nagy befutóként számítok mostanában a deep house-ra, (ajánlom mindenkinek a Dubtribe Sounsystem: Baggage c lemezét), de Mo-on ez még várat magára.

Akinek a külföldi dj-k hiányoznak, annak ajánlom a Freee- közeli I lover deep party-kat a Pachá-ban (volt pl Kevin Yost is).

Ja és kis reklám: mi is játszunk deep-et, jazzeset, latinosat péntekente a Francia Intézet kávézójában.

peace: drs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:05, 11-05-2004 
bladerunnaz

drs wrote:
sztem a fő visszatartó a house kifejezésben keresendő, ez a fajta nem elismert ma Mo-n, mint underground stílus, mainstreamben meg lejárt kissé, vagy a (minimum) progresszív/tech jelzős verzió a menő.

Akinek a külföldi dj-k hiányoznak, annak ajánlom a Freee- közeli I lover deep party-kat a Pachá-ban (volt pl Kevin Yost is).

na azert az elso felevel pont a masodik mondat miatt vitatkoznek, a freee deep house estjein azert rendre telthaz van.

mondjuk vicces, hogy nekik az A38 nemet mondott a deep house estjukre, mondvan nem kell nekik az a kozonseg :P

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:55, 11-05-2004 
droid

keyser wrote:
Ennél bonyolultabb oka van azért annak, ha nem jönnek az emberek (utólag meg mindig okosabb az ember). Mondjuk a jegy tényleg kicsit drága volt, és a promóció is lehetett volna erősebb, de a télen ugyanilyen bulin többszázan voltak.

Nézd Keyser, azért annál én is régebben vagyok a dologban, hogy a "bonyolultabb" okokat ne lássam, vagy ne legyen véleményem.. Sőt, ott voltam a decemberi "ugyanilyen" hajós deep-house bulin is, és bár minden tiszteletem a szervezőké, már akkor is mondtam: tök véletlen, hogy azon is sokan voltak. (fent volt valami zártkörűrendezvény, aminek a végén lejöttek az emberek. én lettem volna a legboldogabb, ha azt mondhattam volna akkor, hogy ez a fellépők neve miatt van, vagy bármi más, de sajnos nem. full véletlen. A véletlen szerencse meg nem tölt meg bulit minden hónapban...

És ha már off-olgatunk, néhány dolog - ezúton is sorry a topicgazdától - :

keyser wrote:
Az volt meghirdetve, h deep house buli lesz, tehát én is (és gondolom Pedro is, aki végül nem jött át) egészen más zenékkel készültem...

Ez meg milyen? Egy _fizetős belépős_ bulira nem jön át a dj, mert kevesen vannak, vagy mert szar a hangulat? Ez azért elég kemény. Emlékszem anno amikor forgolódni kezdtem party vonalon itthon lassan 4 éve, volt olyan, hogy szabadtéri fesztivál (ma is létezik, épp szülinapos :wink: ), hogy a szar volt az idő, fix bukó volt előre, de egy live act felszerelését vittük ki, és emberem lejátszotta a pa-t úgy, hogy egyedül álltam a tánctér közepén oldalt két hírmondóként megmaradt nézővel, hogy azért mégis.. Ez valahol a tisztesség, nem? Hozzáteszem _szerintem_.

keyser wrote:
Én már régóta azt mondom, h a buliszervezőknek el kell kezdeniük foglalkozni az asztrológiával, vszínűleg a csillagok és a hold állása alapján ki lehetne számolni, h aznap elég sokan mennek-e a buliba... :lol:

Na igen, sajnos.. Vagy foglalkozz asztrológiával, vagy legyen vastag a tárcád, és nagy nevű külföldi a fellépőd.. Merthogy valóban másra nem nagyon megy le a partyközönség...

Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nekem is nagyon bejönne/bejött az ilyen jellegű buli, mint ez is volt. Olcsó belépő, magyar lineup, de minőségi jó este egy jó helyen, mint a hajó. Lásd pl. nov.9-i első e.zene.hu-s party. Azt hiszem tavaly az volt a legjobb buli amin voltam. Csak magyarok, rengeteg ember, pozitív hangulat! Szóval még olyat! :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:01, 11-05-2004 
ujonc

Én se gondoltam volna,hogy ez lesz....
Én is voltam azon az első deephouse bulin,mondjuk akkor szerintem a fellépők nem tudták azt a vonalat tartani,ami be volt hírdetve (kivéve Pedro)De az a múlt,most jobbnak láttam a line-uppot,és mégse voltak?
Szomorú....és sajnálatos!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 11-05-2004 
cop.underground.hu

Ahmadzai wrote:
Ez meg milyen? Egy _fizetős belépős_ bulira nem jön át a dj, mert kevesen vannak, vagy mert szar a hangulat?

pedronak szoltak a szervezok, hogy ne jojjon at, mert nincs ertelme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 11-05-2004 
droid

c0p wrote:
pedronak szoltak a szervezok, hogy ne jojjon at, mert nincs ertelme.

Ezt nem vágtam.. Sorry.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:16, 11-05-2004 
chi recordings

ez a hetvege eleg behalas volt... lehet, hogy az erettsegi???
mondjuk furcsa lenne, mert pl az AAD kozonsege nem tul fiatal, megis felhaz volt nalunk is penteken (A38)... pedig semmi mas buli nem volt aznap... csak open air, de esett az eso...
ez tenyleg asztrologia :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:18, 11-05-2004 
bladerunnaz

Kevin wrote:
mondjuk furcsa lenne, mert pl az AAD kozonsege nem tul fiatal,

ok estin vegeznek most

hyper azert lehet sokaknak vonzobb volt

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:01, 11-05-2004 
chi recordings

sajna ott nem voltam, de ahogy hallottam nem volt telthaz. hm?
illetve januarban volt ugyanez a felallas mindetto telthaz (pentek AAD, szombat Nowsound)... na minnegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:43, 11-05-2004 
ujonc

pedig Kevin jo volt a line up-otok, szivesn mentem volna,
ugy tunik ez a hetvege ilyenre sikeredett, szar ido - rossz hangulat, erettsegi, nem tudom, Keysernek van igaza, a csillagok allasa nem volt fain :cry:
.
.
mi valoszinuleg a reklammal toltunk el sok mindent, keson keszult el a flyer, keves idonk volt, de nincs mit tenni, igy jott ki.
viszont a buli meg ilyen keves emberrel is remek volt, erre mondjak, hogy csaladias legkor. :lol:
.
.
de nem adjuk, fel, mert mindenkeppen tervezunk meg ilyen deep house estet, nekunk a szivunk csucske a mufaj, (bar lehet, hogy a house szocska tenyleg elrettento sokaknak, ezt nem tudom)
.
.
a kepek hamarosan fenn lesznek a site-on, es talan nemsokara elindul a normalis oldal is. (mar nem sok ido :lol:
.
.
kosz mindenkinek aki ott volt.
beke
elektronikuszene.hu kru

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:20, 11-05-2004 
bladerunnaz

Kevin wrote:
sajna ott nem voltam, de ahogy hallottam nem volt telthaz. hm?
illetve januarban volt ugyanez a felallas mindetto telthaz (pentek AAD, szombat Nowsound)... na minnegy.

nem volt telthaz ja, de mondjuk ha a fele mashova ment

januari naszandon sztem szinten nem volt telthaz (tobbiek mondtak, nem voltam azon)

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 11-05-2004 
chi recordings

a jólinformáltak :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:54, 11-05-2004 
droid

Én lent voltam hajón. Nekem bejött, de inkább a minimal része a dolognak (cop :wink: :) )...
Az tény, hogy kevesen voltunk, de utána a vip részen kellemes volt a hangulat, közben minimal... :)

Nekem tetszett! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:13, 11-05-2004 
ujonc

Így utólag tényleg lehetne találgatni, sok mindenre fogni, rossz idő, jó idő, más buli, rossz line-up, szar hely, drága belépő, és a csillagok állása, stb… Tisztában vagyunk vele, hogy egyenlőre nem tartunk még ott, hogy külföldi fellépővel szolgáljunk, viszont az elég szomorú, hogy Magyarországon csak akkor mennek el az emberek bulizni ha ki van írva a név mellé, hogy (UK)(PL)(CZ)és a többiek.(hozzátenném az elmúlt pár hónapból fel tudnék sorolni egy-két bulit, ahol tényleg nevek játszottak és mégsem mentek el az emberek!). Úgy érzem -bár nem vagyok olyan régen benne mint Ahmadzai barátunk-(megjegyzem négy év ebben a szakmábanJ), sok mindent tapasztaltam, megfogalmazódott bennem sok kérdés és egyfajta vélemény erről az egészről! Szerintem már régen nem arról szól a dolog, hogy ki játszik, milyen a zene és a hely!
Inkább arról, hogy elmondhasd ott voltál az XY-on! Aztán ha megkérdezik, ki volt az, fingod sincs, és csak annyit mondasz- jó volt, sokan voltakJ-!Persze tisztelet a kivételnek!
Fontos dolog lenne az is, hogy a helyek ne egymást szivassák azzal, hogy kidobálják a szemétbe a szóróanyagokat! Ritka nagy geciségnek tartom ezt, főleg ha nem ütközik egymással a két hely! Lehet, hogy aki kiszór 20000dbot nem érzi meg! De mi igen! Nem tudom kinek mennyibe kerül a flyer, de nekünk még nem sikerült 50 rugó alá vinni! Ez szerintem sok pénz egy olyan kaliberű ”válalkozásnál ” mint a mienk.
Na mindegy nem sírni akarok, mert nem azért csináljuk! De szerintem, ha 85 fizető van az A38-on, szombat este hét Magyar Dj-re 1000 forintért az elmond valamit a budapesti party szokásokról.
Ha érdekel valakit 6000 freecard, 3000 flyer + A38 prg.füzet lett kiszórva, több mint 30 weboldalon volt kint a buli, szerintem a legtöbb promó amit önerőből meg lehet csinálni!
A lényeg hogy durván el lett kényeztetve a budapesti közönség!
Le lehet hányni, el lehet küldeni a pébe ha egy kicsit sincs igazam!

krisz

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]