keyser wrote:
Ennél bonyolultabb oka van azért annak, ha nem jönnek az emberek (utólag meg mindig okosabb az ember). Mondjuk a jegy tényleg kicsit drága volt, és a promóció is lehetett volna erősebb, de a télen ugyanilyen bulin többszázan voltak.
Nézd Keyser, azért annál én is régebben vagyok a dologban, hogy a "bonyolultabb" okokat ne lássam, vagy ne legyen véleményem.. Sőt, ott voltam a decemberi "ugyanilyen" hajós deep-house bulin is, és bár minden tiszteletem a szervezőké, már akkor is mondtam: tök véletlen, hogy azon is sokan voltak.
(fent volt valami zártkörűrendezvény, aminek a végén lejöttek az emberek. én lettem volna a legboldogabb, ha azt mondhattam volna akkor, hogy ez a fellépők neve miatt van, vagy bármi más, de sajnos nem. full véletlen. A véletlen szerencse meg nem tölt meg bulit minden hónapban...És ha már off-olgatunk, néhány dolog - ezúton is sorry a topicgazdától - :
keyser wrote:
Az volt meghirdetve, h deep house buli lesz, tehát én is (és gondolom Pedro is, aki végül nem jött át) egészen más zenékkel készültem...
Ez meg milyen? Egy _fizetős belépős_ bulira nem jön át a dj, mert kevesen vannak, vagy mert szar a hangulat? Ez azért elég kemény. Emlékszem anno amikor forgolódni kezdtem party vonalon itthon lassan 4 éve, volt olyan, hogy szabadtéri fesztivál (ma is létezik, épp szülinapos

), hogy a szar volt az idő, fix bukó volt előre, de egy live act felszerelését vittük ki, és emberem lejátszotta a pa-t úgy, hogy egyedül álltam a tánctér közepén oldalt két hírmondóként megmaradt nézővel, hogy azért mégis.. Ez valahol a tisztesség, nem? Hozzáteszem _szerintem_.
keyser wrote:
Én már régóta azt mondom, h a buliszervezőknek el kell kezdeniük foglalkozni az asztrológiával, vszínűleg a csillagok és a hold állása alapján ki lehetne számolni, h aznap elég sokan mennek-e a buliba...

Na igen, sajnos.. Vagy foglalkozz asztrológiával, vagy legyen vastag a tárcád, és nagy nevű külföldi a fellépőd.. Merthogy valóban másra nem nagyon megy le a partyközönség...
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nekem is nagyon bejönne/bejött az ilyen jellegű buli, mint ez is volt. Olcsó belépő, magyar lineup, de minőségi jó este egy jó helyen, mint a hajó. Lásd pl. nov.9-i első e.zene.hu-s party. Azt hiszem tavaly az volt a legjobb buli amin voltam. Csak magyarok, rengeteg ember, pozitív hangulat! Szóval még olyat!