a kétszer visszatekert nótáról gyors és sz@r minőségű video.
szerintem a hang nem szólt jól, bár tény hogy abba a csarnokba nem egyszerű normális hangot összehozni... azzal kapcsolatban pedig hogy csupán egy órát játszott annyit tudnék hozzátenni, hogy azért mert valaki eléggé sztárolt, meg agyonajnározott, és közismert elég neki egy órát játszani?
már elnézést, de mindenki adott érte elég sok pénzt hogy halljunk dillinjat, szerintem "megengedhetné magának" hogy végigtoljon legalább 2-3 órát..
elég szánalmas azzal mentegetőzni hogy "hádde a szigeten is csak 1 órát játszott"...
és akkor mi van?
ha májküldzsekszonfanatik vagyok, akkor leboruljak a lába előtt ha játszott nekem 15ezerért tízpercet, hogy "úúú mester jajjdejó volt?" (csakmert neki 10min a sztenderd esetleg??? - hát nem)
most éjjel equinox szettje felért legalább 3 dillinjával már csak azért is, mert egyrészt játszott vagy 4-5 órát legalább, másrészt végigbulizta az egészet, látszott rajta hogy ő is élvezi végigintegette-ugrabugrálta az egészet, nagyon jól mixel, ja, és csak harmadannyiba került a buli, ráadásul itt kipréselődött a mélyhangtartomány is a hangdobozokból a csarnokos hanggal ellentétben...
mindenesetre nem volt ezek ellenére sem rossz buli a pénteki, csak lényegesen többet vártam tőle..
a fentebb belinkelt video pedig tükrözi a hangulatot, chk dat.