i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 15:40, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 244 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:41, 15-05-2004 
droid

nah.joreggelt...
"betonrengetegben.lezengo.kodos.gondolatok" 8)
jo.kis.buli.kerekedett.a.vegere.ebbol,az.elso.latasra.silanynak.tuno.kavalkadbol..
dillinjatol.azt.kaptam,amit.vartam..nem.csalodtam...
az.elozetes.felelmekre.racafolva.valtozatos.szettet.jatszot,ami.bar.nem.volt.egy.kerek.2-3.oras.szett.megis.eleg.hosszu.(legalabbis.hosszabb,mint.amire.szamitottam..igaz.csak.15.perccel.hehe)
egyetlen.negativumakent.talan.a.rivajndparadet.emlitenem.
rage.sokkal.jobb.volt.most,mint.pecsaban..
magyarok.kozul.stealth&size9.ra.nem.emlekszem.
bal.viszont.. :pink: :twisted: 8)
a.szep.szoke.sracnak.meg.gratula.fasza.volt.(murawise.vagyki,ugye.joltudom?)
a.hely.nagyon.bejovos.kenyelmesen.elfert.mindenki.
a.vizual.komoly.volt.hosszu.percekre.sikerult.razuumolnom.a.vasznon.ugralo :slayer: re.meg.a.tobbire...igazan.lenyugozott.neha.
szal.
nem.ez.volt.az.ev.bulija.de.semmikeppen.nem.mondanam.ra.hogy.rossz.volt.soot..reg.ereztem.magam.ilyen.jol.
riszpekt
dia.voltam

niemjoa.a.szpeszem.bocsi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 16-05-2004 
breakbeat.hu

mura te édibédi szép szőke srác!

:lk: :lol: :wink:

HypnoBlog / Facebook / MySpace / Twitter

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:01, 16-05-2004 
metalhead

..ziaaah.. wrote:
niemjoa.a.szpeszem.bocsi

:loll:

a szoke srac meg szinten gigalol :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:07, 16-05-2004 
itt.valami.elkezdodott... :wink:

Post subject:
PostPosted: 12:25, 16-05-2004 
metalhead

terjed.a.no.space.virus.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:55, 16-05-2004 
partiarc

esetleg partyképek vhol :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 16-05-2004 
zee german

Grasshop wrote:
mura te édibédi szép szőke srác!

:lk: :lol: :wink:

:oops: :oops: :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:46, 16-05-2004 

a kétszer visszatekert nótáról gyors és sz@r minőségű video.

szerintem a hang nem szólt jól, bár tény hogy abba a csarnokba nem egyszerű normális hangot összehozni... azzal kapcsolatban pedig hogy csupán egy órát játszott annyit tudnék hozzátenni, hogy azért mert valaki eléggé sztárolt, meg agyonajnározott, és közismert elég neki egy órát játszani? :o
már elnézést, de mindenki adott érte elég sok pénzt hogy halljunk dillinjat, szerintem "megengedhetné magának" hogy végigtoljon legalább 2-3 órát..
elég szánalmas azzal mentegetőzni hogy "hádde a szigeten is csak 1 órát játszott"... és akkor mi van?
ha májküldzsekszonfanatik vagyok, akkor leboruljak a lába előtt ha játszott nekem 15ezerért tízpercet, hogy "úúú mester jajjdejó volt?" (csakmert neki 10min a sztenderd esetleg??? - hát nem)

most éjjel equinox szettje felért legalább 3 dillinjával már csak azért is, mert egyrészt játszott vagy 4-5 órát legalább, másrészt végigbulizta az egészet, látszott rajta hogy ő is élvezi végigintegette-ugrabugrálta az egészet, nagyon jól mixel, ja, és csak harmadannyiba került a buli, ráadásul itt kipréselődött a mélyhangtartomány is a hangdobozokból a csarnokos hanggal ellentétben...

mindenesetre nem volt ezek ellenére sem rossz buli a pénteki, csak lényegesen többet vártam tőle..

a fentebb belinkelt video pedig tükrözi a hangulatot, chk dat. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:37, 16-05-2004 
droid

Teljesen egyetértek Dillinja-t illetően! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:12, 16-05-2004 

U.P. wrote:

Köszi.. Sajna az fentebbi hozzászólásokból nekem lejött egy bizonyos felfogás ami "kissé mulatságos", és nem bírtam megállni, hogy ne reagáljam le a szokásos cinikus stílusomban...

Ilyen körkérdésszerűen azért feldobom a témát:
Azért mert ő Dillinja, ha idejönne megmutatni magát, sőt, nem is zenélne, csak autogrammot osztogatna, nektek az is elég lenne? :D

Eljutottunk egy szintre mint a zéplusz vagy vivaplusz és britniszpirsz közönsége, hogy meglátjuk a sztárt, sikítunk, és minden ok? :D

Foglalkoztat ez a téma egy ideje, érdekelne valami reakció ezzel kapcsolatban, vagy fogjam fel úgy, hogy a dnb-közösség eljutott egy ilyen alacsony szintre? :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:33, 16-05-2004 

ps: nehogy valaki besértődjön, vagy nagyon magára vegye a fentieket, nem akartam általánosítani, csak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:33, 16-05-2004 
partiarc

Deuce wrote:
U.P. wrote:

Köszi.. Sajna az fentebbi hozzászólásokból nekem lejött egy bizonyos felfogás ami "kissé mulatságos", és nem bírtam megállni, hogy ne reagáljam le a szokásos cinikus stílusomban...

Azért mert ő Dillinja, ha idejönne megmutatni magát, sőt, nem is zenélne, csak autogrammot osztogatna, nektek az is elég lenne? :D

Eljutottunk egy szintre mint a zéplusz vagy vivaplusz és britniszpirsz közönsége, hogy meglátjuk a sztárt, sikítunk, és minden ok? :D

Foglalkoztat ez a téma egy ideje, érdekelne valami reakció ezzel kapcsolatban, vagy fogjam fel úgy, hogy a dnb-közösség eljutott egy ilyen alacsony szintre? :o

Én például nem olyan régota hallgatok dnb-t, tehát nem vagyok annyira képben, hogy mi merre hány méter. Rám fér az ész osztás, ezis tagadhatatlan. De mint fenntebb leirtam nekem az az egy óra nem ért volna meg ennyi pénzt. És sajnos a dnb rajongók között is óriási szakadékok vannak szerintem. Nézz meg egy nagy bulit. Sok ember, aki azt se tudja ki játszik,csak azért megy oda, hogy szétessen darabokra (meg fellökjön mindenkit). Sajnos én ugy érzem kezd elkurvulni a dolog, egyre jobban divatzene lesz.. (itt a pokemonok által favorizált clownstep-re gondolok, mert egy Equinox-ra tényleg csak az igényes közönség látogat el. ) Ahogy a techno, ezis egyre jobban kommersz lesz. És lehet, hogy Dillinja nagy név, meg jó zenét csinál, de nekem elég itthon cd-ről.. És sajna edrásh meg bedkámpeni bizony nálunk a sikitunk, bepisilunk jaj de jo, hogy itt vagytok kategoria.. Andy C nemkülönben.. Pedig nem erről kéne szólnia. Egyáltalán nem erről. Most tudom fogom kapni a savat, de ez a magánvéleményem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 16-05-2004 

Natural Breaks: 3500HUF, Szar hangtachnika, 1 órát játszik a külföldi DJ, de degeszre keressük magunkat...

Következetesen járjatok bulizni emberek, mert mindíg le fogják rántani a népet...

Mindenki leugatott a hanggal kapcsolatba, hogy nem kell a paráztatás, stb.,végül igazam lett így utólag, a szervező a Fabric-röl magyarázott :D , egyébként bekaphatja!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:58, 16-05-2004 
soulproof

Deuce wrote:
U.P. wrote:

igazabol neked nem tokmindegy? elore felek kimondani, de neked mi kozod van ahhoz, h ha vki sikoltozik? :wink:

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:49, 17-05-2004 
metalhead

hat nem tudom matt te hogy vagy vele, de ez az egesz mozgalom, stilus nem igy indult, sztem o azt feszegeti, hogy jo e az ahol most van pl egy ilyen dilinja buli, de sztem sem a sztarolasrol kell szoljon. 8)

hanem a dobrol meg a basszusrol..ugye chopperek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:09, 17-05-2004 
impulsecreator.hu

szerintem meg most nincs értelme eldivatosulásról beszélni. ez kb. abban az időben volt reális veszély, amikor az ed rush - matrix buli volt a complexben valamikor három-négy éve: akkor tényleg tömeghisztéria honolt a városban, mindenki erről beszélt stb (bezzeg a buli mekkora shite volt). ehhez képest mostanra a dolgok eléggé lenyugodtak, stabilizálódott a helyzet, és nem látok arra utaló jelet, hogy most indulna valami új elkommerszesedési hypeolós hullám.

és valóban: a real arcoknak mindig is a dobról és a basszusról szólt a dolog (v legalábbis a zenéről) :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:38, 17-05-2004 

-matt-u-: azthiszem psure, Lanti, marczi megmagyarázták Neked még 3féleképpen pedig én is elég érthetően szoktam fogalmazni..

a megjegyzésedet ilyen pure kötözködésen kívül másnak nem tudom felfogni, de lehet hogy Te éppen olyan vagy, hogy a haverjaidon és a zenén kívül semmit/senkit sem látsz/hallasz, és nem is érdekel ezen túl minimál szinten sem a többi körülmény.. :)

engem viszont DE!
(nem a sikításra gondolok, az valóban nem izgat, bár ha az én fülembe sikít akkor már közöm is van hozzá, ugye? :D vagy mégsem? :o )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:00, 17-05-2004 
tactile

marczi wrote:
(bezzeg a buli mekkora shite volt)

WTF?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:51, 17-05-2004 
soulproof

Deuce wrote:
-matt-u-: azthiszem psure, Lanti, marczi megmagyarázták Neked még 3féleképpen pedig én is elég érthetően szoktam fogalmazni..

a megjegyzésedet ilyen pure kötözködésen kívül másnak nem tudom felfogni, de lehet hogy Te éppen olyan vagy, hogy a haverjaidon és a zenén kívül semmit/senkit sem látsz/hallasz, és nem is érdekel ezen túl minimál szinten sem a többi körülmény.. :)

engem viszont DE!
(nem a sikításra gondolok, az valóban nem izgat, bár ha az én fülembe sikít akkor már közöm is van hozzá, ugye? :D vagy mégsem? :o )

lol ha belegondolok tenyleg csak a haverok es a sikitas miatt jarok bulikba :?

psure bazmeg te nem erted mirol beszelek. :wink: igazabol csak annyit akartam ezzel mondani, h miert nem szartok bele ha masok ilyenek? valtoztatni ugyse tudtok rajta, csak az okoskodas megy itt, most eppen parhuzamosan az equinox es dillinger topicban.

Fiatal voltam és kellett a pénz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:26, 17-05-2004 
mindscape

Bratwa wrote:
marczi wrote:
(bezzeg a buli mekkora shite volt)

WTF?

el van tévedve kicsit a srác... :roll:

http://www.myspace.com/mindscapednb
http://www.myspace.com/scumscape
http://www.virb.com/mindscape

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 244 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]