Uhh hát sztem meg vmi borzalmasan szar volt. Nagy kár az idõért, mert szabadban teljesen más lehetett volna.
Dnb-> 3 méter széles körfolyosó. Az egész teremben egy darab lámpa volt, az viszont legalább 200 wattos és a pultBÓL világított az elõtte állók arcába. Szóval ezen a részen fényár, a folyosó maradék 70%-ában vaksötét. A legszarabb az volt, h ebbõl a 70%-ból eleve nem is lehetett látni a pultot, tehát mintha egy magnóra táncolnál. Iszonyú tömegnyomor a maradék, élvezhetõ 30%-on, de emiatt már ez sem volt élvezhetõ. Az emberek, akikkel ott nyomorogni lehetett... sztem mindenki el tudja képzelni. :/
A hang kb. a két hangfal elõtti 2x2 m-es területen szólt (tényleg) jól, mindehol máshol erõtlenül - bár legalább tök tisztán. De hát eleve nem is lehet egy ilyen alakú helységet behangosítani!!
Ami miatt fõleg sajnáltam mindezeket, h a testvérpár viszont nagyon jó nezéket játszott a szokásos stílusukban és jól is (lendületesen) mixeltek!
A goa terem még nagyobb kabaré volt: egynegyed körfolyosó az egész, szóval egy görbített L alak. Ide volt berakva a bárpult, a lufis és egy fekvõhely, úgyhogy a tánctér kb. 15 embert tudott befogadni. A hang meg u.a., mint fentebb: tiszta, de gyenge.
Maga a kilátó érdekes volt, sok kis sötét zug, megannyi lépcsõvel és szûk átjáróval, vagy épp nagy terasszal - hangulatos. Bár ezek is mint a dnb terem: vagy teljes világosság, vagy töksötét. Ja, amúgy "jó" volt az a közlekedõ folyosó, ami ugye elvileg a fõterem fõ helyéhez (dnb pult) vezetett és EGY ember szélsségû volt!!!
Tehát ha jó idõ lett volna és a szabadban lett volna az egész, valószínûleg elég jó buli alakult volna, de ez a kilátó a kör alakú keskeny folyosóival teljesen alkalmatlan bulira. Kár a délutáni esõért...
Amit nem értettem, h kb. minden szinten 'érdekes szag' volt, a bejárat elõtt, vagy a torony tetejében az emberek még csak nem is burkoltan készítették össze a betevõiket, a rendõrök mégis a parkolóban "razziáztak". Bár inkább minket kutassanak át, mint azt, akinél találnának is valamit.