i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:46, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:16, 29-05-2004 
piper

pfffff :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:23, 29-05-2004 
souljah

Shongoku wrote:
kultúra:az első u rövid :P

Még sok ien építőjellegű off-topic hozzászólást!!!

:sw:

http://www.mixcloud.com/KozyP
http://soundcloud.com/drumznite

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:58, 29-05-2004 
impulsecreator.hu

a helyesírás a legfontosabb dolgok egyike 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:13, 29-05-2004 
droid

thx marczi :)
egyébként bocs azoknak,akiknek ez nem volt eléggé "építőjellegű" :oops: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:56, 29-05-2004 
circus maximus

ha jó idő lesz akkor open air lesz, ha esőre áll akkor pedig a kilátóban lesz a buli megtartva. tehát nincs mentség >>> jönni kell!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:15, 29-05-2004 
Torespont Radio

marczi wrote:
a helyesírás a legfontosabb dolgok egyike 8)

végülis mindenbe bele lehet kötni :D

sztem felesleges kipécizni vkit és gyorsan bebillentyűzött szavait :roll:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:22, 29-05-2004 
impulsecreator.hu

szoró lappon azzért mégiscsakkeggykitsit gáz nnem?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:23, 29-05-2004 
Torespont Radio

marczi wrote:
szoró lappon azzért mégiscsakkeggykitsit gáz nnem?

topicról beszéltem :wink:

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:52, 30-05-2004 
partiarc

naaa valaki egy tömör beszámolót erőltessen már ki magából :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:26, 30-05-2004 
droid

Jó buli volt! Rosszabra számítottam. Csak ne esett volna elötte az eső!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 30-05-2004 
droid

U.P. wrote:
Jó buli volt! Rosszabra számítottam. Csak ne esett volna elötte az eső!

Bővebben: Mivel elötte esett az eső, sárban és vízben kellett felsétálni. A hely iszonyat jó csak kicsi. Semmi balhé. Zene full OK!
Reggel 4 körül jöttek ki valami akciócsoportosok (illetve én ezt hallottam), de semmi sem történt. Ja és amikor sétáltunk a 21-es megállójához reggel fél 6 körül akkor egy rendőrautó ment felfelé (részleteket nem tudok).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:50, 30-05-2004 
ujonc

Uhh hát sztem meg vmi borzalmasan szar volt. Nagy kár az idõért, mert szabadban teljesen más lehetett volna.
Dnb-> 3 méter széles körfolyosó. Az egész teremben egy darab lámpa volt, az viszont legalább 200 wattos és a pultBÓL világított az elõtte állók arcába. Szóval ezen a részen fényár, a folyosó maradék 70%-ában vaksötét. A legszarabb az volt, h ebbõl a 70%-ból eleve nem is lehetett látni a pultot, tehát mintha egy magnóra táncolnál. Iszonyú tömegnyomor a maradék, élvezhetõ 30%-on, de emiatt már ez sem volt élvezhetõ. Az emberek, akikkel ott nyomorogni lehetett... sztem mindenki el tudja képzelni. :/
A hang kb. a két hangfal elõtti 2x2 m-es területen szólt (tényleg) jól, mindehol máshol erõtlenül - bár legalább tök tisztán. De hát eleve nem is lehet egy ilyen alakú helységet behangosítani!!
Ami miatt fõleg sajnáltam mindezeket, h a testvérpár viszont nagyon jó nezéket játszott a szokásos stílusukban és jól is (lendületesen) mixeltek!
A goa terem még nagyobb kabaré volt: egynegyed körfolyosó az egész, szóval egy görbített L alak. Ide volt berakva a bárpult, a lufis és egy fekvõhely, úgyhogy a tánctér kb. 15 embert tudott befogadni. A hang meg u.a., mint fentebb: tiszta, de gyenge.
Maga a kilátó érdekes volt, sok kis sötét zug, megannyi lépcsõvel és szûk átjáróval, vagy épp nagy terasszal - hangulatos. Bár ezek is mint a dnb terem: vagy teljes világosság, vagy töksötét. Ja, amúgy "jó" volt az a közlekedõ folyosó, ami ugye elvileg a fõterem fõ helyéhez (dnb pult) vezetett és EGY ember szélsségû volt!!! :D
Tehát ha jó idõ lett volna és a szabadban lett volna az egész, valószínûleg elég jó buli alakult volna, de ez a kilátó a kör alakú keskeny folyosóival teljesen alkalmatlan bulira. Kár a délutáni esõért... :(

Amit nem értettem, h kb. minden szinten 'érdekes szag' volt, a bejárat elõtt, vagy a torony tetejében az emberek még csak nem is burkoltan készítették össze a betevõiket, a rendõrök mégis a parkolóban "razziáztak". Bár inkább minket kutassanak át, mint azt, akinél találnának is valamit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:31, 30-05-2004 
droid

fsob wrote:
A goa terem még nagyobb kabaré volt: egynegyed körfolyosó az egész, szóval egy görbített L alak. Ide volt berakva a bárpult, a lufis és egy fekvőhely, úgyhogy a tánctér kb. 15 embert tudott befogadni.

Amit nem értettem, h kb. minden szinten 'érdekes szag' volt, a bejárat előtt, vagy a torony tetejében az emberek még csak nem is burkoltan készítették össze a betevőiket, a rendőrök mégis a parkolóban "razziáztak". Bár inkább minket kutassanak át, mint azt, akinél találnának is valamit.

kemeny ejszaka lehetett 8)
es sok goarajongo osztozott azon a 15 ferohelyes tancteren? :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:05, 30-05-2004 
black hoe rec.

fsob wrote:
Dnb-> Az egész teremben egy darab lámpa volt, az viszont legalább 200 wattos és a pultBÓL világított az előtte állók arcába. Szóval ezen a részen fényár, a folyosó maradék 70%-ában vaksötét. A legszarabb az volt, h ebből a 70%-ból eleve nem is lehetett látni a pultot, tehát mintha egy magnóra táncolnál. Iszonyú tömegnyomor a maradék, élvezhető 30%-on, de emiatt már ez sem volt élvezhető. Az emberek, akikkel ott nyomorogni lehetett... sztem mindenki el tudja képzelni. :/
A hang kb. a két hangfal előtti 2x2 m-es területen szólt (tényleg) jól, mindehol máshol erőtlenül - bár legalább tök tisztán.

Ez a leírás emlékeztet az évekkel ezelőtti pecsás bulikra, ahol is éppen nem a dnb-é volt a főszerep, és a kisterembe szorult az egész. Azokat nagyon élveztem anno... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:18, 30-05-2004 
original nuttah

Szerintem nagyon jó buli volt. Amikor megérkeztünk (kocsival, de voltak akik 2 óra alatt jutottak fel a Moszkva térről gyalog, mert lekésték az utolsó 21-es buszt :lol: ) mindenki -ismerős, ismeretlen- azt magyarázta hogy milyen sok civil rendőr van, és tuti lefújják a bulit, stb. Az egész hely szerintem a mérete és az akusztikája ellenére nagyon hangulatos volt, a goa tánctérre nem merészkedtem :P de helyette felmentünk a kilátó legtetejére és csodáltuk a kilátást. Gyönyörű volt. Na és a csigalépcsők! :wink:
A zenére egy rossz szavam sem lehet. 8)

Ami viszont elborzasztó volt, az a női wc. Egy wc volt ami a buli elején eldugult, mert mindenki beledobált ezt-azt (nem részletezném most). Ennyire igénytelenek lennénk, lányok??? Lassan szégyellem hogy én is lány vagyok. :buttercup:

Remélem távozásunk után sem volt semmi negatív dolog (mi is láttuk a felfelé igyekvő rendőrautót).

Köszönöm a bulit, én nagyon jól éreztem magam! :taps:
bigup CM!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:43, 31-05-2004 
droid

Az a helyzet, hogy sajna lent felejtettünk egy full fekete táskát a kasszánál, benne egy régi videókamerával amivel filmeztünk a partin, mellette pár korábbi partyfelvétellel, amik naggyon kellenének, így maga a kamera is... volt még benne asszem két fölső, meg egy esernyő is de ez mellékes. Légyszi ha valaki tudna segíteni az tegye meg, mer nem nagy érték az a kamera, de nekünk csak ez van és még szeretnénk filmezni vele bulikon. Ha valaki tud a hollétéről vagy véletlenül elvitte az küldjön privi üzenetet vagy hívjon a: 06 20 564 72 46 -on!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:14, 31-05-2004 
circus maximus

találtunk egy kulcscsomót reggel a bulin.
akinek kell jelentkezzen: info@circusmaximusevents.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:54, 31-05-2004 
ujonc

damn wrote:
es sok goarajongo osztozott azon a 15 ferohelyes tancteren? :o
: ))) hát kb, de nem is voltak olyan sokan, 1-2 normális fél-grizzly, 1-2 hawaii inges, mindenki más dnbasser volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 01-06-2004 
partiarc

Quote:
Amit nem értettem, h kb. minden szinten 'érdekes szag' volt, a bejárat előtt, vagy a torony tetejében az emberek még csak nem is burkoltan készítették össze a betevőiket, a rendőrök mégis a parkolóban "razziáztak". Bár inkább minket kutassanak át, mint azt, akinél találnának is valamit.

Ez szerintem nagyon gáz ha az emberek már ennyire lazán veszik a dolgokat. Azért kicsit oda kellene figyelni az ilyenekre az a véleményem. Ja, és ezek után nem kell csodálkozni ha a :cop: cseszegetik a partykat és lázzadni azon, hogy mit képzelnek magukról.

be careful and discret...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 01-06-2004 
original nuttah

torrente wrote:
Quote:

Ez szerintem nagyon gáz ha az emberek már ennyire lazán veszik a dolgokat. Azért kicsit oda kellene figyelni az ilyenekre az a véleményem. Ja, és ezek után nem kell csodálkozni ha a :cop: cseszegetik a partykat és lázzadni azon, hogy mit képzelnek magukról.

be careful and discret...

Szerintem nem nagyon kéne reklámozni ezt, lehet hogy legközelebb a toronyba is feljönnek... :?

Amúgy meg mindenki vigyázzon saját magára. :wink:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]