implant wrote:
Rendorallam sztorihoz kivannek hozzaszolni. Ez kb 1,5-2 eve tortent.
Tudniillik szolnokiak reven az ember fel szokas utazongatni Pestre bevasarolni. Tudjatok, mondjuk ruhakat. Igy indultunk harman. Baratnom, a tesoja es en. Szombat reggel, vonat, leszallas pesten valahol, cel egy bevasarlokozpont... Mi tortent minem? Aluljaro. Sok tomeg, nagy, nagy tomeg, majd az elottem halado oreg neni haja elol elotunik a hatterben a nagy csunya kommandosbacsi. Aztan a masik ketto teste is megtori a moguluk erkezo fenyt. Ugyanakkor ok is meglattak a mi melegitofelsoinket. Es akkor kinyilt a szelence:
---------------
"Ti ott harman alljatok felre".
("Miert?") gondoltam mivel senkire nem nyujtogattuk a nyelvunket.
Felrealltunk. Se szo se beszed (illetve-de. "Zsebeket!") Kezdodik a motozas. En egy nagydarabot kaptam.
Meg is kerdezett egy ilyet:
"Milyen zenet hallgatnak? Goa vagy dramendbez?"
Mondtam nem birom a goat, a daren az oke. Meg tobb zsebemet kiforditotta.
---------------
A baratnom a normalisabbat kapta, aki meg is kerdezte:
"Mit keresnek?"
"A Fidesz szekhazaba anthrax sporat kuldtek levelben es a nyomozok altal atkuldott kep magukra illett." (ez akkoriban volt)
De ezt mar rohogve mondta. Magyarul, az akkori kormanypartot harom, 18-22 ev kozti fiatal tamadta meg, akiknek melegitoje van es szombat reggel megy valamerre a metron, es mellesleg drumandbasst hallgat. Right.
---------------
De arrol a bekepiparol amelyiket egyikunk fel pillanat alatt elrejtett a zoknijaba egyikuk sem vett tudomast

Ennyit szerettem volna.
En szivesen megadom a biztatast neked.

Es ez kotodott is az eddigiekhez, ha a topichoz nem is. De mar elkanyarodtunk az eredeti celtol...
En is voltam hasonlo helyzetben, nem egyszer. Viszont ismertetek egyet roviden:
2001 oktobere, 2 nappal azelott, hogy megkezdtem a kulfoldi tanulmanyaimat. Rozsadombon buli, negyen beultunk egy kocsiba, engem vittek le a buszhoz ejszaka. Rendorauto megallit, 5-en kiszallnak (4 nagy, 1 kicsi). A kicsi jon, keri a papirokat, majd felteszi a sofornek a kerdest, hogy drogot-alkoholt fogyasztottunk-e. A valasz nem.
Ne hazudjon! -mondja a rendor. Es elkezdte lokni a dumat. Ha bevalljuk hogy szivtunk es van nalunk, nem problema, elmennek. Ha viszont letagadjuk, akkor szetszednek mindent, megtalaljak, es akinel eloszor latjak azt verik agyon, utana az osszes tobbit...
Persze nem vallottunk, ejszaka a Budagyongye elott kb 30 percid csekkoltak, szet az egesz auto, osszes taska, minden. Kozben a fenyegetesek, hogy most kettetorik a karrieretek, beviszunk stb. Vegulis talaltak kb mindent, csak azt nem amit kerestek. Meg egy kis oltogatas, tanulj meg vezetni, bevihettunk volna dumak, azt leleptek.

Es azert vert a szivem, hogy nem leszek itt az evkezdesre, mert volt rejtegetnivalonk.

Az egeszben meg csak az a baj, hogy hogy viselkedtek. Ezt mind lehetett volna korrektul is csinalni, rendes hangnemben, ahogy egy RENDORNEK kell. De erre sajnos nagyon keves a pelda.
Akiket ez zavar bocs az un offolasert! (ismet)