i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 08:19, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:09, 03-06-2004 
metalhead

Rendorallam sztorihoz kivannek hozzaszolni. Ez kb 1,5-2 eve tortent.

Tudniillik szolnokiak reven az ember fel szokas utazongatni Pestre bevasarolni. Tudjatok, mondjuk ruhakat. Igy indultunk harman. Baratnom, a tesoja es en. Szombat reggel, vonat, leszallas pesten valahol, cel egy bevasarlokozpont... Mi tortent minem? Aluljaro. Sok tomeg, nagy, nagy tomeg, majd az elottem halado oreg neni haja elol elotunik a hatterben a nagy csunya kommandosbacsi. Aztan a masik ketto teste is megtori a moguluk erkezo fenyt. Ugyanakkor ok is meglattak a mi melegitofelsoinket. Es akkor kinyilt a szelence:
---------------
"Ti ott harman alljatok felre".
("Miert?") gondoltam mivel senkire nem nyujtogattuk a nyelvunket.
Felrealltunk. Se szo se beszed (illetve-de. "Zsebeket!") Kezdodik a motozas. En egy nagydarabot kaptam.
Meg is kerdezett egy ilyet:
"Milyen zenet hallgatnak? Goa vagy dramendbez?"
Mondtam nem birom a goat, a daren az oke. Meg tobb zsebemet kiforditotta.
---------------
A baratnom a normalisabbat kapta, aki meg is kerdezte:
"Mit keresnek?"
"A Fidesz szekhazaba anthrax sporat kuldtek levelben es a nyomozok altal atkuldott kep magukra illett." (ez akkoriban volt)

De ezt mar rohogve mondta. Magyarul, az akkori kormanypartot harom, 18-22 ev kozti fiatal tamadta meg, akiknek melegitoje van es szombat reggel megy valamerre a metron, es mellesleg drumandbasst hallgat. Right.
---------------
De arrol a bekepiparol amelyiket egyikunk fel pillanat alatt elrejtett a zoknijaba egyikuk sem vett tudomast :wink:
Ennyit szerettem volna.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:36, 03-06-2004 
metalhead

ennek sok koze volt ahhoz amirol szo volt. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:43, 03-06-2004 
droid

konkluzio hogy ne jarjal melegitofolsoben
=)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:02, 03-06-2004 
metalhead

psure wrote:

en csupan azt hittem egy kis biztatast azert kapok ezutan az attrocitas utan ami velem tortent.... :cry:
MIAZHOGY NINCS koze? akkor mondd mar meg mi a kulonbseg akozott ha a hazadba turnak bele hazkutatas nelkul meg ha fel Budapest elott megmotoznak es felig levetkoztetnek mondvacsinalt uruggyel..

ha jol figyeltem errol volt szo. bocsi az offolasert. csa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 03-06-2004 
droid

implant wrote:
akkor mondd mar meg mi a kulonbseg akozott ha a hazadba turnak bele hazkutatas nelkul meg ha fel Budapest elott megmotoznak es felig levetkoztetnek mondvacsinalt uruggyel..

eeeeeeeazy
semmi furcsa nincs abban hogy egy forgalmas pesti aluljaroban atpakolnak titeket, gyakran elofordul az ilyesmi, igazoltatas csak kicsit alaposabban bevizsgaljak a gyanus elemeket=)
a hazkutatas azert egy meredekebb akcio 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 03-06-2004 
metalhead

kk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 03-06-2004 
tactile

http://www.jogiforum.hu -> itt lehet utananezni dolgoknak

egyebkent meg barki nyugodtan olvassa el a bunteto eljarasrol szolo jogszabalyokat is (google tutira kiadja)

1998. evi XIX. torveny

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:49, 03-06-2004 
ujonc

1994. évi 34. tv. a rendőrségről V. fejezet: rendőri intézkedések

Büntető törvénykönyv: 1978. évi IV. tv.

akit érdekelnek a kábítószerrel kapcsolatos jogszabályok:
16. fejezet, 4. cím: a közegészség elleni bcs.-k
visszaélés kábítószerrel: btk. 282-283 §

utána lehet nézni. a jogszabályok mindenki számára megismerhetőek. ja,és jó ha tudja az ember, h jogszabály nem ismerése nem mentesít a hátrányos jogkövetkezmények alól viszont a tapló rendőr meg nem ismeri úgyhogy ezt ki lehet használni ha okosabb vagy nála. :cop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 04-06-2004 
partiarc

:maki: :cop: :lo5: :asshole: :ass: :hammer: :kabbe:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:46, 04-06-2004 
metalhead

implant wrote:
psure wrote:

en csupan azt hittem egy kis biztatast azert kapok ezutan az attrocitas utan ami velem tortent.... :cry:
MIAZHOGY NINCS koze? akkor mondd mar meg mi a kulonbseg akozott ha a hazadba turnak bele hazkutatas nelkul meg ha fel Budapest elott megmotoznak es felig levetkoztetnek mondvacsinalt uruggyel..

arrol beszelek, hogy a ruhazat atvizsgalasa nyilt utcan nem jogtalan cselekedet. koze az esemenynek a janoshegyicukrosbacsival kb a drog es a dnb (de szepen hangzik).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:15, 04-06-2004 
partiarc

psure wrote:
implant wrote:
psure wrote:

arrol beszelek, hogy a ruhazat atvizsgalasa nyilt utcan nem jogtalan cselekedet. koze az esemenynek a janoshegyicukrosbacsival kb a drog es a dnb (de szepen hangzik).

Ennek a rendőrállamhoz van köze!!!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:04, 04-06-2004 
partiarc

torrente wrote:
psure wrote:
implant wrote:
psure wrote:

Ennek a rendőrállamhoz van köze!!!!! :twisted:

miért nem nyit valaki egy ilyen topikot? lehetne sztorizni.. kb utolsó 3 oldal full fa*zság itt :)

Image

http://whippet.co.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 04-06-2004 
metalhead

már van olyan :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 04-06-2004 
partiarc

lehetne ilyen topic, igazad van..

legyen mondjuk nagyanyó mesefája a címe :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 04-06-2004 
ujonc

psure wrote:
arrol beszelek, hogy a ruhazat atvizsgalasa nyilt utcan nem jogtalan cselekedet.

Ez így önmagában nem igaz, mert megfelelõ_indok_kell hozzá. Pl. az, hogy milyen ruhában vagy, nem megfelelõ indok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:44, 04-06-2004 
partiarc

azért ez hogy megkérdezte h dnbt vagy goát hallgattok-e kicsit abszurd sztem.foggalma sincs mik azok :DD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 04-06-2004 
pokemon

implant wrote:
Rendorallam sztorihoz kivannek hozzaszolni. Ez kb 1,5-2 eve tortent.

Tudniillik szolnokiak reven az ember fel szokas utazongatni Pestre bevasarolni. Tudjatok, mondjuk ruhakat. Igy indultunk harman. Baratnom, a tesoja es en. Szombat reggel, vonat, leszallas pesten valahol, cel egy bevasarlokozpont... Mi tortent minem? Aluljaro. Sok tomeg, nagy, nagy tomeg, majd az elottem halado oreg neni haja elol elotunik a hatterben a nagy csunya kommandosbacsi. Aztan a masik ketto teste is megtori a moguluk erkezo fenyt. Ugyanakkor ok is meglattak a mi melegitofelsoinket. Es akkor kinyilt a szelence:
---------------
"Ti ott harman alljatok felre".
("Miert?") gondoltam mivel senkire nem nyujtogattuk a nyelvunket.
Felrealltunk. Se szo se beszed (illetve-de. "Zsebeket!") Kezdodik a motozas. En egy nagydarabot kaptam.
Meg is kerdezett egy ilyet:
"Milyen zenet hallgatnak? Goa vagy dramendbez?"
Mondtam nem birom a goat, a daren az oke. Meg tobb zsebemet kiforditotta.
---------------
A baratnom a normalisabbat kapta, aki meg is kerdezte:
"Mit keresnek?"
"A Fidesz szekhazaba anthrax sporat kuldtek levelben es a nyomozok altal atkuldott kep magukra illett." (ez akkoriban volt)

De ezt mar rohogve mondta. Magyarul, az akkori kormanypartot harom, 18-22 ev kozti fiatal tamadta meg, akiknek melegitoje van es szombat reggel megy valamerre a metron, es mellesleg drumandbasst hallgat. Right.
---------------
De arrol a bekepiparol amelyiket egyikunk fel pillanat alatt elrejtett a zoknijaba egyikuk sem vett tudomast :wink:
Ennyit szerettem volna.

En szivesen megadom a biztatast neked. :) Es ez kotodott is az eddigiekhez, ha a topichoz nem is. De mar elkanyarodtunk az eredeti celtol...
En is voltam hasonlo helyzetben, nem egyszer. Viszont ismertetek egyet roviden:

2001 oktobere, 2 nappal azelott, hogy megkezdtem a kulfoldi tanulmanyaimat. Rozsadombon buli, negyen beultunk egy kocsiba, engem vittek le a buszhoz ejszaka. Rendorauto megallit, 5-en kiszallnak (4 nagy, 1 kicsi). A kicsi jon, keri a papirokat, majd felteszi a sofornek a kerdest, hogy drogot-alkoholt fogyasztottunk-e. A valasz nem. :wink:
Ne hazudjon! -mondja a rendor. Es elkezdte lokni a dumat. Ha bevalljuk hogy szivtunk es van nalunk, nem problema, elmennek. Ha viszont letagadjuk, akkor szetszednek mindent, megtalaljak, es akinel eloszor latjak azt verik agyon, utana az osszes tobbit...
Persze nem vallottunk, ejszaka a Budagyongye elott kb 30 percid csekkoltak, szet az egesz auto, osszes taska, minden. Kozben a fenyegetesek, hogy most kettetorik a karrieretek, beviszunk stb. Vegulis talaltak kb mindent, csak azt nem amit kerestek. Meg egy kis oltogatas, tanulj meg vezetni, bevihettunk volna dumak, azt leleptek. :arrow: Es azert vert a szivem, hogy nem leszek itt az evkezdesre, mert volt rejtegetnivalonk.

:arrow: Az egeszben meg csak az a baj, hogy hogy viselkedtek. Ezt mind lehetett volna korrektul is csinalni, rendes hangnemben, ahogy egy RENDORNEK kell. De erre sajnos nagyon keves a pelda.

Akiket ez zavar bocs az un offolasert! (ismet)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:20, 04-06-2004 
ujonc

Hogy nem tudjak-e mik azok:
Ismerosomek elkapasanak torteneteben szerepel a nyajas hangu "es ugye a goazenet szeretik" kerdes, kozvetlenul a kocsi atkutatasa elott (es sajna aki keres az talal)
Igaz, az illeto a kocsi mellett ordogbotozott, tehat nem titkolta tulzottan

Lehet hogy nem tudjak mi az, de azt biztosan tudjak mivel jar, ertve ezalatt k.szerhasznalatot es pl. oltozkodest

Kivancsi lennek tanuljak-e valahol vagy csak tapasztalat. Vicces belegondolni egy tesztbe pl. ahol ilyen kerdesek vannak: "Melyik elektronikus zenei szubkulturara jellemzoek batikolt ruhanemuk"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:49, 04-06-2004 
pokemon

Don Quixote wrote:
(es sajna aki keres az talal)

Aze nem feltetlenul. Akinek koze van ilyesmihez, az legyen is resen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:44, 05-06-2004 
partiarc

hát igen,annál az arcnál akinél van rejtegetnivaló az ne álljon ki a kocsi mellé ördögbotozni :wink: ennyi erővel égőkkel is teleaggathatná magát :idea:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 123 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]